Mitä peliä pelaat tällä hetkellä?

Foorumin päävalikkoonPelittääkö? › Mitä peliä pelaat tällä hetkellä?

pirpana
Käyttäjä
825 viestiä

23.02.18 klo 19:34 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tällä hetkellä testailen komppanian johtamistaitojani Socom 3: U.S Navy Seals (PS2) pelissä. On aivan selvää, että olisin todella paska armeija päällikkö, kun tilanteisiin rynnitään "shoot to kill" asenteella rynkyt laulaen, singot paukkuen, granaatit lentäen... ja antautuneille ei anneta minkäänlaista armoa. Nyt on ensimmäinen kerta kun tätä peliä pelaan tosi ajatuksella ja olen kiinnostunut tästä. Peli on ollut minulla pitkään... mutta olen aina lopettanut todella äkkiä, alun jäykkien pelikontrolleihin totutellessa. Nooh... nyt kun on päästy veren makuun niin en voi lopettakaan.

"FIRE AT WILL!"

Brutus
Käyttäjä
552 viestiä

23.02.18 klo 19:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

Civilization 4 taas uusi kampanja käynnissä. Realism Invictus -modi päivittyi taas viime kuun lopulla ja piti päästä heti vähän testailemaan.

Tämänkertaisessa kampanjassa pelaan Napoleon Bonaparten Ranskalla ja peli alkoi pieneltä mantereelta Inkojen valtakunnan kanssa. Heti ensitöikseni hoitelin kilpailijan pois pelistä ja kasvatin kaikessa rauhassa teknologista johtoani siihen pisteeseen, että sain merikelpoisia laivoja ja aloin kolonisoimaan koko maailman autioita saaria ja tuntemattomia mantereita.

Nykyajan lähestyessä olikin melkein kolmannes maailmasta omassa hallinnassa. Kun saan lentokoneet niin niitä hajallaan olevia kaupunkeja voi käyttää tukikohtina ja aloittaa täydellisen salamasodan koska tahansa ja missä tahansa. Peli ratkeaa mukavasti ennen kuin viholliset saa edes tankkeja.

Tämä strategia toimii aina.

John117
Käyttäjä
101 viestiä

13.03.18 klo 11:39 - linkitä tähän kommenttiin: #

Flunssan ja kurkkukivun kourissa käsittelyssä on Age of Empires II ja menossa frankkien Joan of Arc kampanja. Vanha kiekko kyllä löytyy, mutta joka käynnistyksen yhteydessä antoi saman haista paska virheilmoituksen. Onneksi löysin Huuto.netistä kympillä latauskoodin uudemmille käyttöjärjestelmille optimoituun versioon. Hyvin näyttää pyörivän. Fonttikoko vaan vaatii totuttelemista, sen verran pientä kärpäsenpaskaa verrattuna vanhaan originaaliin versioon.

Brutus
Käyttäjä
552 viestiä

14.08.18 klo 06:59 - linkitä tähän kommenttiin: #

Yhden kaverin kanssa tullut viimeinen kuukausi hakattua yhtä Neverwinter Nightsin reippaasti kustomoitua serveriä ja hauskaa on ollut kuin mikä. Ollaan koluttu lähinnä niitä pahimpia paikkoja ja tehty sisäänrakennettuja tehtäviä. Päätavoitteena tuossa on saavuttaa hahmolle kuolemattomuus, avata uusia pelattavia rotuja (kymmeniä/satoja) ja lopulta ilmeisesti saavuttaa omalle hahmolle jonkinasteinen jumaluus.

Kaverilla onneksi pelistä useampi kopio eri läppäreillä niin saa tiimiin vähän ylimääräistä tulivoimaa, tuo on nimittäin hifistelymielessä suunniteltu ihan pahuksen haastavaksi. Pelimekaniikka pitää ehdottomasti tuntea ja taitopisteet sun muut pitää laskea ja suunnitella tarkkaan jos tuossa meinaa vähänkään pärjätä alkua pitemmälle. Mutta pääasia että on hauskaa.

Miihkali
Moderaattori
2261 viestiä

15.08.18 klo 12:30 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pelailen tällä hetkellä Conan Exilesiä. Eihän se mikään mestariteos ole, ja jyystöä on liiankin kanssa, kun pientäkin rakennusta varten tarvitsee kerätä tuhat keppiä ja kaksituhatta kiveä. Kaverin kanssa netissä höpötellessä aika kuitenkin kuluu rattoisasti. Pidän erityisesti siitä, ettei pelissä ole mitään erityisiä tavoitteita, mutta se palkitsee uusien asioiden tekemisen ja löytämisen. Luonnollisesti myös pelin aihe on tällaiselle elämäntapabarbaarille lähellä sydäntä.

Keskustelut