Pelittääkö?
Foorumin päävalikkoon › Pelittääkö? › Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto: San Andreas
pommacKäyttäjä |
06.07.04 klo 20:35 - linkitä tähän kommenttiin: # Meikäläinen lyö päätä jo seinään ja juoksee ympyrää pihalla, koska en malta odottaa tätä peliä. |
ScrewballKäyttäjä |
06.07.04 klo 20:45 - linkitä tähän kommenttiin: # Viisi kertaa isompia? Joopa joo. ja mites on, ensimmäiseksi puoleksi vuodeksi(?) ensin ps2:selle? |
07.07.04 klo 01:03 - linkitä tähän kommenttiin: #
ViisasKäyttäjä |
07.07.04 klo 10:53 - linkitä tähän kommenttiin: # Miksi aina hollekin hemmetin pleikkarille tulee kaikki pelit |
RakrKäyttäjä |
07.07.04 klo 11:01 - linkitä tähän kommenttiin: # Myyntiluvut ratkaisevat (ja osaksi lisenssit 8)). Itse odottelen myös, koska Vicen jätin väliin ettei pääse turtumaan näihin. Luultavasti kuitenkin jälleen hyvä peli, rahaa ainakin on. |
OneNiceUserKäyttäjä |
07.07.04 klo 14:15 - linkitä tähän kommenttiin: # Oho, viis kertaa isompi ku VC! Aika iso peli taitaa tulla. Ehdottomasti täytyy hankkia, heti kun se PC:lle sitten joskus ilmestyy.. |
TheShiningKäyttäjä |
07.07.04 klo 14:17 - linkitä tähän kommenttiin: # Kuulin että kytät saattavat hypätä pyöristään autoon kiinni ja vetävät pelaajan autosta ulos...´kerrankin kunon vastusta. |
ZorgeKäyttäjä |
07.07.04 klo 17:16 - linkitä tähän kommenttiin: # Toivottavasti siinä voi vihdoinkin ampua juostessa. Se on ollut yksi GTAn suurimpia kompastuskiviä. Se ampuminen vaan on ollut aivan hanurista! |
07.07.04 klo 17:28 - linkitä tähän kommenttiin: #
whaitKäyttäjä |
07.07.04 klo 19:30 - linkitä tähän kommenttiin: # Jokainen kaupunki 5 kertaa isompi kuin Vice? Miten pirussa PS2 sen pystyy pyörittämään? Vice Cityssäkin oli tökkimistä hieman eikä juurikaan suur-ruuhkia nähty. Syöminen on ihan näppärän kuuloinen lisäys peliin, toivottavasti siellä Mäkissä ei nyt joka päivä pakoteta käymään. |
Jakke 29Käyttäjä |
07.07.04 klo 19:59 - linkitä tähän kommenttiin: # Pitää ostaa välittömästi, kun tulee pc:lle. Hyvältä ainakin kuulostaa.... |
pommacKäyttäjä |
10.07.04 klo 18:10 - linkitä tähän kommenttiin: #
ScrewballKäyttäjä |
10.07.04 klo 18:15 - linkitä tähän kommenttiin: # Heh, Xboxin mylly taitaa kestää hyvinkin moisen mätön. Viisi kertaa suuremmat cityt..Hah, muka 15 kertaa suurempi kuin vice city? Pah, sanokaa mun sanoneen |
Low RiderKäyttäjä ![]() |
10.07.04 klo 19:53 - linkitä tähän kommenttiin: #
ScuzzballKäyttäjä |
10.07.04 klo 20:35 - linkitä tähän kommenttiin: #
Agreed. Vice Cityn kasarifiilis on käsinkosketeltavaa. Harmi että siitä luovutaan. Epäilen kyllä tuota laajuutta. 3 kaupunkia ja jokainen viisi kertaa isompi kuin Vice City? Jos toi olis totta niin peli todennäköisesti jakautuisi usealle cd:lle, kuten on jo todettu. En ihan jaksa uskoa tuohon, veikkaan että jokainen on maksimissaan Vice Cityn kokoinen, sekin olisi jo helvetin iso. Mutta saa sitten nähdä.. |
10.07.04 klo 21:13 - linkitä tähän kommenttiin: #
ZorgeKäyttäjä |
11.07.04 klo 21:57 - linkitä tähän kommenttiin: # Mitä nyt noista GTAn sivuilla olevista screenshoteista selvää saa, näyttää San Andreas joltain gangsta-muthafucka -peliltä. Sille en kyllä niin lämpeä, mutta jos pelattavuus paranee edellisistä peleistä, ostan varmasti. |
15.07.04 klo 19:52 - linkitä tähän kommenttiin: #
FilmerKäyttäjä |
16.07.04 klo 01:07 - linkitä tähän kommenttiin: # En ole oikein pelaamisen ystävä mutta GTA-pelit ovat sellaisia, jotka on pakko ostaa ja pelata läpi. Onneksi pikkuveljellä on PS2, joten on ihan pakko ostaa tuo GTA San Andreas. |
16.07.04 klo 19:28 - linkitä tähän kommenttiin: #