Pelittääkö?

Edellinen sivu | 1 2 3 4 5 6 | Seuraava sivu

pommac

686 viestiä

06.07.04 klo 20:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Meikäläinen lyö päätä jo seinään ja juoksee ympyrää pihalla, koska en malta odottaa tätä peliä.
Luvassa on kolme kaupunkia: Los Santos (muistuttaa Los Angelesia), San Fierro (muistuttaa San Franciscoa) ja Las Venturra (muistuttaa Las Vegasia) ja jokainen on 5 kertaa isompi kun Vice City. Uusia kulkuneuvoja ja aseita. Pelin aikana voit myös laihtua ja lihoa. Voit myös uida, ajaa polkupyörällä, murtautua taloihin ja kai järjestää jonkinlaisia jengi tappeluja.
Ensisijaisesti peli tulee Playstation2:lle lokakuun lopussa.
Mies kuullostakoo hyvältä ja oletteko kuullut jotain muuta tästä pelistä?

06.07.04 klo 20:45 - linkitä tähän kommenttiin: #

Viisi kertaa isompia? Joopa joo. ja mites on, ensimmäiseksi puoleksi vuodeksi(?) ensin ps2:selle?

07.07.04 klo 01:03 - linkitä tähän kommenttiin: #

Screwball kirjoitti:

Viisi kertaa isompia? Joopa joo.

Usko pois, sillä tuossa GTA:ssa ei seikkailla kaupungissa vaan jossain osavaltion tyyllisessä paikassa.
Itsekin odottelen tuota innolla, varsinkin niitä polkupyöriä :lol:

Viisas

2453 viestiä

07.07.04 klo 10:53 - linkitä tähän kommenttiin: #

Miksi aina hollekin hemmetin pleikkarille tulee kaikki pelit :x

Rakr

785 viestiä

07.07.04 klo 11:01 - linkitä tähän kommenttiin: #

Myyntiluvut ratkaisevat (ja osaksi lisenssit 8)). Itse odottelen myös, koska Vicen jätin väliin ettei pääse turtumaan näihin. Luultavasti kuitenkin jälleen hyvä peli, rahaa ainakin on.

OneNiceUser

2016 viestiä

07.07.04 klo 14:15 - linkitä tähän kommenttiin: #

Oho, viis kertaa isompi ku VC! Aika iso peli taitaa tulla. Ehdottomasti täytyy hankkia, heti kun se PC:lle sitten joskus ilmestyy..

07.07.04 klo 14:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kuulin että kytät saattavat hypätä pyöristään autoon kiinni ja vetävät pelaajan autosta ulos...´kerrankin kunon vastusta. 8)

Zorge

1198 viestiä

07.07.04 klo 17:16 - linkitä tähän kommenttiin: #

Toivottavasti siinä voi vihdoinkin ampua juostessa. Se on ollut yksi GTAn suurimpia kompastuskiviä. Se ampuminen vaan on ollut aivan hanurista!

07.07.04 klo 17:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Zorge kirjoitti:

Öhh, kyllä Vice Cityssä voi juosta ja ampua, tosin tähtäys on huono, ainakin konolipuolella. Tietysti, onhan ymmärettävää ettei jonkun singon kanssa juosta ja ammutta sarjatulta vihollisia päin

whait

579 viestiä

07.07.04 klo 19:30 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jokainen kaupunki 5 kertaa isompi kuin Vice? Miten pirussa PS2 sen pystyy pyörittämään? Vice Cityssäkin oli tökkimistä hieman eikä juurikaan suur-ruuhkia nähty. Syöminen on ihan näppärän kuuloinen lisäys peliin, toivottavasti siellä Mäkissä ei nyt joka päivä pakoteta käymään.
Ja on sääli ettei GTA-sarja jäänyt kasarille, tunnelma oli meinaan niin hyvä ettei meikäläistä saanut ruudun äärestä kirveelläkään.

Jakke 29

1934 viestiä

07.07.04 klo 19:59 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pitää ostaa välittömästi, kun tulee pc:lle. Hyvältä ainakin kuulostaa....

pommac

686 viestiä

10.07.04 klo 18:10 - linkitä tähän kommenttiin: #

whait kirjoitti:

...Miten pirussa PS2 sen pystyy pyörittämään?...

Itse veikkaisin, että peli saattaa jakautua useammalle cd:lle.

10.07.04 klo 18:15 - linkitä tähän kommenttiin: #

Heh, Xboxin mylly taitaa kestää hyvinkin moisen mätön. Viisi kertaa suuremmat cityt..Hah, muka 15 kertaa suurempi kuin vice city? Pah, sanokaa mun sanoneen

Low Rider

3321 viestiä

10.07.04 klo 19:53 - linkitä tähän kommenttiin: #

Scuzzball

757 viestiä

10.07.04 klo 20:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

whait kirjoitti:

Agreed. Vice Cityn kasarifiilis on käsinkosketeltavaa. Harmi että siitä luovutaan.

Epäilen kyllä tuota laajuutta. 3 kaupunkia ja jokainen viisi kertaa isompi kuin Vice City? Jos toi olis totta niin peli todennäköisesti jakautuisi usealle cd:lle, kuten on jo todettu. En ihan jaksa uskoa tuohon, veikkaan että jokainen on maksimissaan Vice Cityn kokoinen, sekin olisi jo helvetin iso. Mutta saa sitten nähdä..

10.07.04 klo 21:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Low Rider kirjoitti:

15 kertaa!?!? :shock:

Jos siinä on kolme kaupunkia jotka ovat viisi kertaa suurempia, niin eikös se ole sama kuin olisi yksi 15 kertaa isompi kaupunki kuin Vice City

Zorge

1198 viestiä

11.07.04 klo 21:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mitä nyt noista GTAn sivuilla olevista screenshoteista selvää saa, näyttää San Andreas joltain gangsta-muthafucka -peliltä. Sille en kyllä niin lämpeä, mutta jos pelattavuus paranee edellisistä peleistä, ostan varmasti.

15.07.04 klo 19:52 - linkitä tähän kommenttiin: #

Low Rider kirjoitti:

15 kertaa!?!? :shock:

Tutkin asiaa ja selväksi tuli että se pelikenttä ole kaupunki vaan osavaltio, eli siinä on kolme kaupunkia ja niiden välissä on varmaankin jonkinlaista maaseutua tai jotain.

Filmer

2897 viestiä

16.07.04 klo 01:07 - linkitä tähän kommenttiin: #

En ole oikein pelaamisen ystävä mutta GTA-pelit ovat sellaisia, jotka on pakko ostaa ja pelata läpi. Onneksi pikkuveljellä on PS2, joten on ihan pakko ostaa tuo GTA San Andreas.

16.07.04 klo 19:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Filmer kirjoitti:

Heh, minäkin olen juuri samallainen en omistakkaan PC:llä kuin kaksi peliä ja ne ovat GTA: Vice City ja GTA 3.

Edellinen sivu | 1 2 3 4 5 6 | Seuraava sivu