Paras Peli ystävien kanssa pelaillen?

Foorumin päävalikkoonPelittääkö? › Paras Peli ystävien kanssa pelaillen?

arkistomies
Käyttäjä
145 viestiä

28.09.08 klo 17:51 - linkitä tähän kommenttiin: #

Guitar Herot , Halot co-oppina ja Gears of Warit co-oppina.

Ronald McKey
Käyttäjä
75 viestiä

28.09.08 klo 18:01 - linkitä tähän kommenttiin: #

Super Smash Bros. Brawl. Sitä ennen kärkisijaa piti Super Smash Bros. Melee, mutta kyllähän tämä Brawl on edeltäjäänsä parempi ja hauskempi.

Storyteller

01.10.08 klo 11:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

Army of Two oli kyllä paras tähän asti pelaamani co-op peli. Aseita saa kehitellä viimesen päälle ja sen lisäksi vielä tuunata, tarina ei ole mikään mullistava, mutta menettelee ja voi ehkä yllättääkkin lopussa. Yhteistyö kaverin kanssa on todella mukaansatempaavaa ja hauskaa puuhaa.

Halo 3 on todella hauska co-op peli, vaikkei erityisemmin FPS peleistä pitäisikään. Tarina Halo 3:ssa on ensiluokkaa, varsinkin mahtavien äänitehosteiden ansiosta.

Kane & Lynch: Dead Men oli myös kohtuu kiinnostava tarinaltaan, sekä hauska peli co-op modessa. Pelihän on tunnetun Hitman pelin tekijöiltä ja sen myös huomaa animaatioissa. Vihollisten ampuminen kaverin kanssa on todella hauskaa.

The Simpsons Gamen broidin hankki tuossa hetki sitten, eikä sitä ole tullut hirveästi pelailtua. Mutta kyllähän sekin ihan menevä peli on co-opina.

Gears of War toimii co-op modella myös, vaikka onkin hieman sekava ja loppua kohti ehkä hieman lyhyehkö peli.

Predator

15.08.10 klo 11:22 - linkitä tähän kommenttiin: #

StepYou kirjoitti:

Eli metsästän pelejä joita on seurassa erittäin hubaisa pelailla. Itsellä tuohon päätyy Tekkenit ja Burnout-sarja.

Jos etsit Play Station 2- konsolille hyvää kaksinpeliä, niin sanon että NHL tai FIFA-pelit on hyviä jos pitää urheilusta, mutta jos haluaa räiskintää niin jotkut sotapelit, esim. Call Of Dutyt tai Medal Of Honorit. Killzone on myös hyvä vaihtoehto.

Jos XBOX 360 niin ehkä paras on Army Of Two tai Call Of Duty 5 World at war:in Nazi zombies-mode, jonka saa kun on pelannut Tarinapelin läpi kaksinpelillä.

Edeslash
Käyttäjä
1 viestiä

06.11.10 klo 18:05 - linkitä tähän kommenttiin: #

Guitar Herot, tarkemmin sanottuna vitonen ja Warriors of Rock. Hirmu hyviä pelejä kavereiden kanssa pelata, varsinkin kun musiikki on varsinkin uusimmassa niin helvetin hyvää. Vielä kun joskus saisi jonkun tarpeeksi rohkean kaverin laulamaan. :)

Little Big Planet on uskomattoman hauskaa porukalla, välillä mietin että miten valtavalla skeittilaudalla mäkeä alas laskeminen on niin uskomattoman hauskaa muutaman kaverin kanssa, varsinkin silloin kun alkaa tulla ruumiita. Peli on täynnä puhtaasti kavereiden kanssa hauskanpitoon tarkoitettuja minipelikenttiä, joissa nauru on herkässä. Lisäksi kenttäeditorissa saa tehtyä helposti pieniä huvittavia rakennelmia. Joskus teimme pesusienikuutioista ja naruista "madon", jonka päähän toinen meni roikkumaan, ja jota toinen alkoi jetpackilla heittelemään ympäri taivaita. Ja roikkuva kaverihan sitten yritti päästä madon toiseen päähän hyppimällä sienestä toiseen.

Ja hauskaa oli.

Migus
Käyttäjä
37 viestiä

15.11.10 klo 14:56 - linkitä tähän kommenttiin: #

Grand Theft Auto IV

Tämä kuuluu niihin peleihin joita jaksaa hakata tunnista toiseen ja kun kaverin kanssa pelaa, niin hauskempaahan se on. Hyvät naurut saanut jokikinen kerta.

Tässä esimerkki huvittavasta tilanteesta :) :
http://www.youtube.com/wa...waD-rxMng&hd=1&fmt=22

Vielä yksi erikoisvideo:
http://www.youtube.com/wa...v=4XW28v1wIHM&hd=1&fmt=22 :)

Perfektionisti
Käyttäjä
7 viestiä

18.11.10 klo 21:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

Paras peli ehdottomasti ystävien kesken pelatessa on Heroes of Might and Magic III. On tullut kerran jos toistekin kavereiden kanssa laniteltua koko päivä kyseistä peliä.

T-2000
Käyttäjä
267 viestiä

28.12.10 klo 15:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jurpo kirjoitti:

Mikään ei ylitä alkuperäistä Wormsia hauskuudessa. Erityisesti kun pelataan samalla koneella ja vielä pikku kaljoissa. Se on melkoista huutoa, petoksen vannontaa ja meininkiä.

Sama kaoottinen meno jatkuu seuraajissa.

Oon samaa mieltä. Kaikki wormsit ihan pirun hyviä, varsinkin 2d:t!

Murikka
Käyttäjä
7 viestiä

25.01.11 klo 20:51 - linkitä tähän kommenttiin: #

Katamarit ja Little Big planet ainakin.

E. Ja Heroes III tosiaan, kannattaa kylläkin varata paljon aikaa sitä pelatessa. Kaverin kanssa tahkottiin joskus ainakin 8h putkeen..

Olkihattu
Käyttäjä
12 viestiä

20.03.11 klo 22:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Njos Pleikkari 3:lta/2:lta valittee nii sitten on kyllä Guitar Hero sarja. Myös Resident Evil 5 on tosi hyvä Co-Op.

T-2000
Käyttäjä
267 viestiä

07.05.11 klo 13:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Guitar Herot/Rock Bandit, ja kaikki Wormsit ovat tosi hyviä moninpelejä.

smoothly
Käyttäjä
29 viestiä

12.05.11 klo 22:29 - linkitä tähän kommenttiin: #

Fight Night Champion, peli jossa on kiva nakella kaveria naamariin vkl:na parin oluen kera.

Team Mb
Käyttäjä
31 viestiä

28.07.11 klo 16:32 - linkitä tähän kommenttiin: #

cod black opsin zombit. mukava ampua niitä ja toine ko joutuu maahan niin vähän haastavempaa.
tulis uusi codi mis oli kans nazi zombi kenttiä ja mieluiten jotain 5 :)

Team Mb
Käyttäjä
31 viestiä

06.12.11 klo 01:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kirjoitetaan taas tänne jotain.
Nykyyän pelataan Call of Duty - Modern Warfare:a tietokoneil lania :D
Muuten meinaa kyllästyä, mut aina löytyy joku servu mis on joku hyvä modi.

pirpana
Käyttäjä
825 viestiä

02.03.18 klo 21:40 - linkitä tähän kommenttiin: #

Muistatteko milloin viimeksi menitte kaverille kylään ja tykititte menemään hauskoja kaksinpelejä? Ette muista? Valitettavasti tämä sosiaalisen pelaamisen kulttuurimuoto on kuollut pystyyn, ja jäänyt historiaan suurimmilta osin. Toki voi netissä pelata kavereiden kanssa todella hauskojakin pelejä, mutta eise silti korvaa sitä autenttista hauskaa tunnelmaa.

Tuossa taannoin kysyin broitsulta, että "haluukko pelaa mun kanssa kaksinpeliä jonkinaikaa?". Mulla on reilusti yli satapeliä ja ainakin 40%:ssa niistä kaksinpeli mahdollisuus. Olisin aina tehnyt esivalmistelut, antaisin hänelle ohjaimen ja pelaisimme jonkinaikaa. Milleniaali veljen vastaus on aina "ei kiinnosta" ja hän jatkaa LOL:in pelailua tietokoneellaan tyytyväisenä. Asiaahan parantaa entisestään se, että kaikki mun kaverit ovat siirtyneet tietokoneelle pelaamaan pelejä joita en pelaisi vaikka maksettaisiin ja muut pelikamppeet on myyty pois.

Voi hyvä elämä. :(

Joku
Käyttäjä
1174 viestiä

03.03.18 klo 00:32 - linkitä tähän kommenttiin: #

En oo mikään hirveen kova pelaaja, mut meillä on yhen kaverin kanssa aina toisinaan tapana pelata lävitte yhessä jotain joko yksin, tai kaksinpelejä. Juodaan muutamat oluet ja puhutaan paskaa, ja aina on joku peliproggis kesken. Tätä siis harrastetaan parikertaa kuussa, yleensä joku viitisen tuntia kerrallaan. :D

Brutus
Käyttäjä
989 viestiä

03.03.18 klo 01:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

Joskus kaverin kanssa hakattiin Crash Team Racingia ja Mario Partyjä päivästä toiseen kun oli tylsää. Hyvänä päivänä pantiin pienet lanit pystyyn ja pelattiin Neverwinter Nightsin tarina läpi kahdella tai useammalla pelaajalla ja joskus vedettiin kunnon roolipeliä yhdessä edelleen pystyssä olevassa huippuserverissä.

Neverwinter Nights on kyllä huippu pienellä porukalla. Lanien pystyyn pistäminen on vaan sen verran vaivalloista, ettei tuota ole tullut paljoa pelattua moninpelinä. Nykyään tuota ei taida enää mistään saadakaan kun niin vanha peli.

Civilization 4 modattuna on kanssa ihan jäätävän kova. Homma vaan katkesi siihen kun isommalla porukalla on harvoni sillä lailla aikaa pelata.

Miihkali
Moderaattori
2626 viestiä

03.03.18 klo 11:37 - linkitä tähän kommenttiin: #

pirpana kirjoitti:

Muistatteko milloin viimeksi menitte kaverille kylään ja tykititte menemään hauskoja kaksinpelejä?

Taisipa olla viime kuun 5. ja 6. päivä. Pelaan nykyään varsin vähän yksin, netissä en senkään vertaa. Viime kerralla tahkottiin kolmeen pekkaan (muistaakseni) seuraavia pelejä:

Jydge: Robocop-henkinen ylhäältä kuvattu räiskintäpeli Crimsonlandin tekijältä. Huomattavasti onnistuneempi kuin toinen 10tonsin viimeaikainen peli, karsea Xenoraid. Tehtävien välillä voi ostella robottiin päivityksiä, mistä en tykkää, kuten en roolipelielementeistä yleensäkään.

Sword Bros: Hyvin pienimuotoinen peli, jossa irtopäät heiluttelevat miekkoja fysikaanmallinnetusti. Joku mielikuva on, että jossain Super Mario Bros. -bilepelissä olisi yksi samantyyppinen hahmo, ja että tämä peli olisi kehitelty sitten sen ympärille. Tarjoaa ihan hyvin viihdettä 5 €:n edestä, eli noin kolmeksi vartiksi.

Nidhogg: Nyt jo muutaman vuoden ikäinen indie-klassikko, jota tulee edelleen silloin tällöin pelattua. Ei ehkä ole kestänyt kulutusta täydellisesti, mutta tästä huolimatta varsin viihdyttävää köydenvetoa miekkailuteemalla.

Ultimate Chicken Horse: Hemmetin hauska tasohyppelypeli, jossa maatilan eläimet vuoroin rakentavat esterataa ja vuorotellen juoksevat sen kilpaa läpi. Ollut jo parin vuoden ajan porukkamme suosikki. Miellyttävänä lisänä peliin tulee edelleen tasaisin väliajoin lisää materiaalia.

Gang Beasts: Fysiikanmallinnettu tappelupeli, jossa räikeästi pukeutuneet pulsut hakkaavat toisiaan metroaseman ja rakennustyömaan kaltaisissa ympäristöissä. Tämä peli tuli useampi vuosi sitten Early Accessiin ja oli todella viihdyttävää, anarkistista hupia. Sittemmin peliä on päivitelty useampaan otteeseen ja selvästi huonompaan suuntaan.

Nine Parchments: Paska Magicka-klooni.

Cuphead: Tyylikäs tasohyppely, jonka meininki jäljittelee vanhoja piirrettyjä.

Keskustelut