Pelilaari
Foorumin päävalikkoon › Pelilaari › M: Delta Force black hawk down ja lisäosa team sabre
M: Delta Force black hawk down ja lisäosa team sabre
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu
miccoKäyttäjä |
23.08.04 klo 19:47 - linkitä tähän kommenttiin: # Myyn pelit Delta Force black hawk down ja sen lisäosan team sabre. Molemmat pelit ovat uusia (kokeiltu vain kerran ja todettu että ei toimi mun koneella). Hintaa peleillä olisi yhteensä 40€. HUOM!: MYYN VAIN PAKETTINA! Maksutapa: Postiennakko tai nouto. Pelit tulleet best games kerhosta eli sisältää suomenkieliset ohjeet. |
miccoKäyttäjä |
26.08.04 klo 17:05 - linkitä tähän kommenttiin: # No lasketaan hieman hintaa: 35€. Halvalla menee! Ostakaa pois pyörimästä tuosta pöydältä. |
miccoKäyttäjä |
27.08.04 klo 20:48 - linkitä tähän kommenttiin: # Eikö ketään tosiaan kiinnosta sotapelit? Prosessori: minimi: 733MHz suositus: 1,4GHz. Näytönohjain: Direct3D yhteensopiva vähintään 32Mb suositus 64Mb tai Käyttöjärjestelmä: Windows 98, ME, 2000, XP. Kiintolevy tilaa: 750Mb vapaata. Muistia 256Mb tai enemmän. CD-asema: 4X tai nopeampi. Direct X: 8.1 tai uudempi. Äänikortti: Windows yhteensopiva. Ohjaimet: Windows yhteensopivat. Tuli hieman pitkä lista mutta nuin se on selkeämpi. |
miccoKäyttäjä |
02.09.04 klo 20:15 - linkitä tähän kommenttiin: # Voin myös vaihtaa pelin joihinkin seuraavista NES peleistä: MegaMan 3-6. |
miccoKäyttäjä |
30.10.04 klo 17:36 - linkitä tähän kommenttiin: # Hintaa laskettu. Lähtee 20€. |
08.01.05 klo 14:17 - linkitä tähän kommenttiin: # --MYYTY-- |
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu