Painettua sanaa
Foorumin päävalikkoon › Painettua sanaa › paras romaani, josta on tehty elokuva sen pohjalta
paras romaani, josta on tehty elokuva sen pohjalta
Edellinen sivu | 1 2 3 | Seuraava sivu
FilmerKäyttäjä |
05.08.03 klo 15:55 - linkitä tähän kommenttiin: # itse pidän omana suosikkina mario puzon romaania kummisetä, josta on tehty maailman parhaat elokuvat. |
Juhani SementtiTykittäjä |
05.08.03 klo 15:58 - linkitä tähän kommenttiin: # Kellopeli appelsiin. Elokuvan olen nähnyt lukemattomia kertoja ja kirjakin on ollut lainassa pari kertaa. Nadsat-slangi on ihmeellistä vai mitä oi maljenkit droogieni. |
arskaYlläpitäjä |
05.08.03 klo 16:42 - linkitä tähän kommenttiin: # Väittäisin että The Hitch Hikers Guide To The Galaxy eli Linnunradan käsikirja liftareille vaikka siitä ei ole tehtykään kuin BBC:n TV-sarja 80-luvulla... oli muuten huono sarja loistavasta kirjasta. Tai ainakin se näin parikymmentä vuotta jälkeenpäin tuntuu huonolta kökköefekteineen. http://www.leffatykki.com...mit=review&elokuva_id=289 Pakkohan tuo oli mainita tässä yhteydessä. |
John LennonjohtoKäyttäjä ![]() |
05.08.03 klo 19:49 - linkitä tähän kommenttiin: # olen lukenut sekä Kummisedän että Kellopeliappelsiinin, ja ne ovat molemmissa formaateissa loistavia, mutta on pakko suomalaisena jotta Edvin Laineen Tuntematon Sotilas 50-luvulta. |
JarkkoKKäyttäjä |
05.08.03 klo 23:18 - linkitä tähän kommenttiin: # Olisinpa lukenut kirjan, josta on tehty elokuva... |
FilmerKäyttäjä |
05.08.03 klo 23:31 - linkitä tähän kommenttiin: # kuules Jaqqe olet varmasti joskus lukenut jonkun kirjan jonka perusteelta on tehty elokuva. et välttämättä tiedä sitä mutta varmasti olet lukenut jonkun kirjan. ainakin koulussa |
JarkkoKKäyttäjä |
06.08.03 klo 07:28 - linkitä tähän kommenttiin: # Joo, nyt muistin yhden kirjan josta on tehty elokuva: 10 pientä neekerinpoikaa (Agatha Christie). Olen eläessäni lukenut ehkä 5 kirjaa |
Raato-ATykittäjä |
07.08.03 klo 08:55 - linkitä tähän kommenttiin: # Niitä on monta, ja aloitankin kohta viestiketjun joka käsittelee aihetta. Mutta kaadun varmaan samaan kuin Arska. Linnunradan käsikirja liftareille taitaa olla muutenkin paras kirja mitä on tehty... |
ThokeTykittäjä |
19.08.03 klo 14:40 - linkitä tähän kommenttiin: # No, ei ole tullut oikein paljoa luettua niitä kirjoja, joista on tehtyjä leffa. Ei tule mieleen muuta kuin Nick Hornbyn kirkoittama Poika. Sekä kirja että elokuvakin kolahti ja lujaa. En ole muutenkaan lukenut paljoa kirjoja. |
KebottajaKäyttäjä |
20.03.04 klo 17:25 - linkitä tähän kommenttiin: # Kaikista lukemistani Grishameista on tehty elokuva, joista jotkut ovat itseasiassa hyviä (Päämies, Firma). Pitäisi se Sateentekijäkin vuokrata jossain vaiheessa sillä kirja on mielestäni erittäin hyvä.. |
iskelaKäyttäjä |
20.03.04 klo 19:00 - linkitä tähän kommenttiin: # Äsken mainittu Hornby:n kirjasta tehty poika sekä saman miehen vähän vanhempi teos Hi-Fidelity, molemmat loistavia kirjoina että leffoina. Uhrilammas ois sitten kans. Ja sitten kenties Do androids dream of electric sheep eli leffana Blade Runner (ja jopa olikin yllättävä valinta multa, ehe ehe...) |
ZorgeKäyttäjä |
20.03.04 klo 20:28 - linkitä tähän kommenttiin: # Kyllä se on Mario Puzon Kummisetä. Ei mitään puhettakaan jostain muusta... |
ScrewballKäyttäjä |
20.03.04 klo 21:13 - linkitä tähän kommenttiin: # Eikös toi topicci olis ihan hyvä ihan muodossa paras romaani josta on tehty elokuva. |
esimiesKäyttäjä |
23.03.04 klo 15:53 - linkitä tähän kommenttiin: # Victor Hugon Les Miserables kääntyi jenkkien hyppysissä elokuvaksi jopa yllättävän hyvin. Varsinkin Geoffrey Rush oli mainio komisario Javertina. |
ScrewballKäyttäjä |
24.03.04 klo 22:03 - linkitä tähän kommenttiin: # Tulipas mieleen että Fight Club ja Unelmien Sielunmessu nousevat mulla kärkipäähän |
SöpöYlläpitäjä |
25.03.04 klo 11:12 - linkitä tähän kommenttiin: #
Ja bäk tu issue... Uhrilampaat taitaa olla yksi parhaimmista lukemistani elokuvatuista kirjoista. En tosin ole nähnyt juuri sitä leffaa, joka siihen perustuu, vaan Uhrilampaat. Liisa Ihmemaassa on kanssa hyvä. ;) |
hitchhikerKäyttäjä ![]() |
21.04.04 klo 15:09 - linkitä tähän kommenttiin: # Ei nyt tuu muuta mieleen ku piina, taattua Stephen Kingin piinaa.. |
TheShiningKäyttäjä |
30.04.04 klo 15:39 - linkitä tähän kommenttiin: # Kellopeli appelsiini ja Christine . |
RakrKäyttäjä |
30.04.04 klo 15:55 - linkitä tähän kommenttiin: # Yksi lensi yli käenpesän |
SpaceCadet1Käyttäjä |
31.05.04 klo 15:42 - linkitä tähän kommenttiin: # Stephen Kingin Carrie, ja LOTR: Fellowship Of The Ring. Pitäis lukee Unelmien sielunmessu ja Yksi lensi yli käenpesän. |
Edellinen sivu | 1 2 3 | Seuraava sivu

Viisi? Viisi!?!? Outs, nyt pyörtyy.