Viimeksi ostettuja kirjoja, sarjakuvia tai lehtiä.

Foorumin päävalikkoonPainettua sanaa › Viimeksi ostettuja kirjoja, sarjakuvia tai lehtiä.

Chrattac
Tykittäjä
773 viestiä

06.05.09 klo 18:56 - linkitä tähän kommenttiin: #

Dr. Zaius kirjoitti:

Ja liittyykö tuo Necronomicon jollain lailla tuohon Conan-opukseen?

Ei.

Muuten kuitenkin hyvä kirja, itsekin joululahjaksi moisen Lovecraft-kokoelman tilasin.

Miihkali
Moderaattori
2626 viestiä

09.09.09 klo 16:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ Howardin teksti on aina menevää ja viihdyttävää. Tosin siinä on myös aika paljon slangisanoja ym., joten heikommalla englannintaidolla sen lukeminen on hyvin vaikeaa, toisin kuin esim. Taru Sormusten Herrasta, joka on kirjoitettu melko yleiskielisesti. Sama pätee myös Lovecraftiin.

Itsekin ostin tässä Necronomicon-nimeä tottelevan kirjan, tosin astetta autenttisemmissa merkeissä:

The Necronomicon
Edited with an introduction by Simon.

Hintaa oli Amazonilla 8 $.

Dr. Zaius kirjoitti:

Ja liittyykö tuo Necronomicon jollain lailla tuohon Conan-opukseen? Ja jos liittyy, niin miten?

Sikäli liittyy, että Conanien kirjoittaja Robert E. Howard oli Cthulhu-kynäilijä H. P. Lovecraftin kirjeystävä, Howard kirjoitti jonkin verran puhdasverisiäkin Cthulhu-tarinoita, minkä lisäksi Conan-tarinat liittyvät löyhästi Cthulhu-mytologiaan, esim. Cthulhu-mytologian lainalaisuudet ja olennot pätevät monissa Conan-tarinoissa, eli tavallaan myös Conan-tarinat ovat osa Cthulhu-mytologiaa, koskapa ne eivät koskaan ole niiden kanssa ristiriidassa, mutta usein tukevat niitä.

Jamii
Käyttäjä
506 viestiä

04.10.09 klo 10:12 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ostettu ja lukemassa Stephen Kingin Hohto ja Giovanni Guareschin Isä Camillo ja ne nykynuoret.

Agneror
Käyttäjä
138 viestiä

12.11.09 klo 17:56 - linkitä tähän kommenttiin: #

George R. R. Martinin fantasiasarja Tulen ja jään laulun toinen sekä kolmas osa. Englanninkielisinä, koska ne ovat noin kolme kertaa halvempia kuin suomenkieliset. Ensimmäisen osan lainasin kirjastosta ja jostain helvetin syystä taas sieltä ei toista osaa löydy ollenkaan, eikä löydy muistakaan paikkakunnan kirjastoista... Enpä ole ennen lukenut yhtäkään kirjaa englanniksi, joten saa nähdä mitä tulee.

A Clash of Kings 7,95€
A Storm of Swords 11,95€
CDON.COM

doomsdaymachine
Käyttäjä
1577 viestiä

19.11.09 klo 19:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tais lähteä mukaan 1 jallun numero ja yksi vanhempi hustler eräästä alan liikkeestä :)

doomsdaymachine
Käyttäjä
1577 viestiä

20.11.09 klo 19:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ai niin en muistanutkaan miten suuri viha leffatykkiläisillä on lyhyisiin viestiin joten perustellaan edellistä viestiä: Halusin ihan vain viihteeksi jotain silmäniloa tarjoavaa lehteä joten ne sitten lähti mukaan. Ihan kivoja lehtiä vaikken niitä kovin usein ostele. Muutenkin suuri osa rahoistani menee muuhun kuin johonkin luettavaan mediaan vaikka tiedänkin miten lukeminen kannattaa.

Mowgli
Tykittäjä
1317 viestiä

20.11.09 klo 19:12 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ Olisit muokannut tuon tekstisi tuohon aiempaan viestiisi toisen peräkkäisen postauksen sijaan.

doomsdaymachine
Käyttäjä
1577 viestiä

20.11.09 klo 19:15 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mowgli kirjoitti:

^ Olisit muokannut tuon tekstisi tuohon aiempaan viestiisi toisen peräkkäisen postauksen sijaan.

Niin olisinkin tehnyt ellei sitä olis ehditty miinustaa piiloon.

VierasTalo
Moderaattori
988 viestiä

04.12.09 klo 07:48 - linkitä tähän kommenttiin: #

Bookdepository.co.uk

7,15e ja 9,48e

Tyttöystävälle ostin jouluksi zombisarjista Walking Deadin muodossa, jos innostuisi moisesta. Itselleni ostin yhden viime vuosien parhaista sarjakuvista, Y: The Last Manin ensimmäiset numerot.

onemorerobot
Käyttäjä
101 viestiä

06.01.10 klo 19:07 - linkitä tähän kommenttiin: #

.

hell bill
Käyttäjä
61 viestiä

22.02.10 klo 22:56 - linkitä tähän kommenttiin: #

David Morrelin Ruusun veljeskunta tuli ostettua ja lukaistuakin, maksoi 3 euroa huuto.netistä.

Oli muuten hyvä kirja, suosittelen. Morrelhan on se sama kirjailija joka kirjoitti kirjan Ajojahti-First Blood vuonna 1972 ja johonka perustui First Blood elokuva.

Myös tästä Brotherhood of the Rose (1984) kirjasta on tehty tv-elokuva vuonna 1989 jossa näyttelee mm. Robert Mitchum. Tuokin on tullut katsastettua ja suosittelen sitäkin (ainakin niille jotka ovat kirjan lukeneet).

herra_tikku
Käyttäjä
4 viestiä

23.02.10 klo 00:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

Fjodor Dostojevski - Karamazovin veljekset

MaxS

26.02.10 klo 18:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jonathan Rosenbaum on mulle suurinpiirtein jumala niin kirjoitustyylin kuin leffamaun ja leffatietouden puolesta. Nyt vihdoin tuli ostettua tämä uusin kirja Essential Cinema (tai onhan tämän jälkeen tullut taas yksi Orson Welles-kirja, mutta se ei erityisesti kiinnosta) eli jälleen ihan mielettömän mielenkiintoinen teos jossa käsitellään ns. kanonisoituja leffoja ja mikä tärkeintä Rosenbaumin omia suosikkeja jotka on yleensä niin randomia arthousea, että niitä saa taas metsästää viikkokaupalla.

Suomalaisesta kirjakaupasta pehmeäkantisena 20€. Kovakantisena olisi maksanut 50€ joten ei ollut vaikea valinta.

Ale
Käyttäjä
2246 viestiä

05.03.10 klo 18:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jipii! Löysin taas useamman kappaleen Remo-pokkareita divarista. Mm. Kiinalainen palapeli ja Ammattiliiton armoilla ynnä muita klassikoita. Nyt onkin hyllyssä 70 kpl Remo-sarjaa ja puuttuu 11. Sitten alkaakin jenkkipokkareiden haaliminen, koska Suomessa sarja jäi kesken. Yhteensä noita Remoja taisi olla jotain 150 osaa... Eli onpahan tekemistä joksikin aikaa ja suurin osa hyllyssä olevista kopioista on onneksi lukematta vielä! Eikä tämä harrastus edes suuria summia maksa, kun pokkarista pyydetään pahimmillaan jotain euroa ja viittääkymmentä senttiä.

Chrattac
Tykittäjä
773 viestiä

01.04.10 klo 20:58 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tuollainen oli viime viikolla tupsahtanut postiluukusta sisälle. Pulitzer-palkinnon kyseisellä teoksellaan voittanut Douglas R. Hofstadter käsittelee vähemmän yllättäen Kurt Gödeliä (matemaatikko, filosofi, 1906-1978), M.C. Escheriä (taiteilija, 1898-1972) ja J.S. Bachia (säveltäjä, 1685 - 1750), näiden herrojen teoksia ja teemoja.

Syvemmälti kirja käsittelee sitten muun muassa matematiikkaa, symmetriaa ja älykkyyttä. Kirjan tilasin Amazonista luettuani useita suositteluja niin lehdistä (viimeisin oli HS vähän aika sitten, artikkelissa, jossa käsiteltiin tuota Escheriä) kuin internetistä. Kahtellaan, mimmoista materiaalia sisältääpi. Hinta alta 20 € (oisko ollu jotain 18 € pintaan).

Madmasa
Käyttäjä
572 viestiä

31.05.10 klo 20:45 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ale kirjoitti:

Jipii! Löysin taas useamman kappaleen Remo-pokkareita divarista.

Wohoo! Minäkin löysin huuto.netistä, sekä viikkotorilta pari antoisaa Remo-pokkaria kesäksi luettavaksi.. ihan kuin jotain jaksaisinkin lukea.

Näkymätön mies - 30 senttiä (!!!)
Kauhun tasapaino - 2,50 euroa.

Remo-kirjat ovat kyllä osanneet olla mustalla huumorillaan hulvattomia, sekä hyvien hahmojensa ja yliampuvien tarinoidensa takia kiinnostavia jokaisessa sarjan osassa, joiden sivuille olen silmäni eksyttänyt. Myös hurja ja yliampuva väkivalta pitää kirjat erittäin viihdyttävinä lukea. Toiselta kirjalta en voi muuta, kuin odottaa jotain käsittämättömän hyvää läppää, jos aiheena on kerran näkymättömyys.

Valitsin, että ostin kirjat ihan satunnaisesti ja kappas, kirjat ovatkin juuri sarjan osat 43 ja 44. Hieno sattuma.

Miihkali
Moderaattori
2626 viestiä

31.05.10 klo 22:59 - linkitä tähän kommenttiin: #

doomsdaymachine kirjoitti:

Tais lähteä mukaan 1 jallun numero ja yksi vanhempi hustler eräästä alan liikkeestä :)

Varsin miehekäs ostos. Mullakin on jossain olisko vuoden -68 Jallu jonka löysin paikallisen nuorisoseuran varastosta. Lehdessä on mm. tuoreen Mister Maailma Arskan haastattelu, jossa hän toteaa että "en ehkä näytä hyvältä, mutta tässä työssä se ei ole tärkeää".

HorrorFreak
Käyttäjä
274 viestiä

06.07.10 klo 19:44 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ostin tässä kuukausi sitten Dan Brownin Da Vinci -koodin ja heti sen luettuani samalta mieheltä teokset Enkelit ja demonit sekä Kadonnut symboli. En olisi uskonut innostuvani Brownin kirjoista näin paljon, mutta minkäs teet :D Vähän aikaa sitten ostin myös sellaisen kirjan kuin McMafia - matka kansainväliseen alamaailmaan. Se odottaa lukemista kirjahyllyssä. Tällä viikolla ajattelin ostaa äärimmäisen mielenkiintoiselta vaikuttavan kirjan, Varjojen väki - maailman salaseurojen historia. Maltan tuskin odottaa :D

rillijulle
Moderaattori
3846 viestiä

10.07.10 klo 18:24 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vois tännekin nyt kirjoittaa kun on tullut hankittua muutama opus. Jotain hyötyä siitäkin, että on kirjastossa töissä ja saa viedä myyntiin menneet lehdet, sarjakuvat ja kirjat parhaimmasta päästä. Kaikki elokuva- ja peliaiheiset kirjat ja jotkut sarjakuvat olisi tarkoitus ostella kun hintakaan ei ole päätä huimaava.

Ostoja siis:

Ja muista ei löytynyt kuvaa: vanha Muumi-sarjakuvakirja numerot 6 ja 3, Batman - Yön Ritari iskee jälleen-albumi ja kolme vanhaa (vuosilta 87-91 jos oikein muistan) Pelit-numeroa, tai no Mikrobitin jotain pelinumeroita, mutta samat kirjoittajat kuin Pelit-lehdellä.

Elokuvakirjat: Lavean tien sankarit (Kari Uusitalo), Eläviksi syntyneet kuvat (Kari Uusitalo) ja Uusi euomalainen elokuva (Sakari Toiviainen), joku vanha MMM:n (Mitä, missä, milloin) elokuvaopas ja Suomalaisen elokuvan vuosikymmenet (Kari Uusitalo).

Hintaa yhteensä 2 euroa ja 10 senttiä.

Rocky

13.07.10 klo 20:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

Levykauppa Äx.

19,90 e

Keskustelut