Legendaloota
Foorumin päävalikkoon › Legendaloota › Kuumimmat misut!
Kuumimmat misut!
IdigN1Tähtääjä |
07.07.05 klo 14:41 - linkitä tähän kommenttiin: # Nonniin, tällaista topikkia ei tietääkseni ole vielä laitettu alulle, joten avot! Ketkä ovat mielestänne joko seksikkäimpiä, tyylikkäimpiä, parhaiten pukeutuvia, söpöimpiä tai muuten vaan vetovoimaisimpia naisia, joita joko elokuva-tai musiikkitaivaalta tai muuten vaan naapurista tai koulusta löytyy? Tässä omaa listaani naisista joissa on sitä jotain mikä saa molemmat aivosoluni värisemään: Heather Graham |
graniittiKäyttäjä |
07.07.05 klo 15:01 - linkitä tähän kommenttiin: # vai että aivosolut värisemään eliza dushku näitähän on vielä satoja lisää nuo tuli ensimmäisenä mieleen, kun käytin apuna koneella olevia taustakuvia. |
TuomasKäyttäjä ![]() |
07.07.05 klo 15:18 - linkitä tähän kommenttiin: # Jessica Alba. Muita ei tarvii ees tietää, tai Diane Kruger tms. on Troijassa aika qma. |
IdigN1Tähtääjä |
07.07.05 klo 15:24 - linkitä tähän kommenttiin: # Tosiaan unohdin Vanessa Marcilin. Niille jotka eivät tiedä naista, hän on Nicholas Cagen tyttöystävä The Rockissa. Sexy nainen jolla hieno kauneuspilkku naamassa |
07.07.05 klo 15:25 - linkitä tähän kommenttiin: #
oletko nähnyt Alban tähdittämän Honeyn? Jos et, kannattaa kattoa. Se on mukava katella kun neiti alba tanssii vatsa paljaana koko elokuvan ajan. PS.Meillä näyttää Graniitin kanssa olevan aika samanlainen naismaku |
Jakke 29Käyttäjä |
07.07.05 klo 15:29 - linkitä tähän kommenttiin: #
1. Penelope Cruz (Espanian ylpeys. Uskomattoman kaunis, upeat kasvot, uskomattoman komea vartalo. Täydellinen pakkaus. Unelma naiseni ikuisesti. 2. Lucy Liu (Upea nainen ) 3. Viivi Avellan (Jokin tässä minua kiehtoo...) 4. Aria Giovanni (Yksinkertaisesti erittäin kaunis nainen) 5. Jaana Pelkonen (Sama kuin Viivin kohdalla....) |
TuomasKäyttäjä ![]() |
07.07.05 klo 15:33 - linkitä tähän kommenttiin: # Joo, Lucy Liu unohtu täysin. Mun hurjaan listaan Krugerin ja Alban lisäks viel Liu! En oo tuota Honeyta nähny, voisha ton tarkistaa. Tosin Alban ulkonäkö on menny mun mielestä uusissa leffoissa parempaan päin |
SpaceCadet1Käyttäjä |
07.07.05 klo 15:58 - linkitä tähän kommenttiin: # Laadin nyt "nopsasti" top-5:en; tiukan seulonnan jälkeen lista näyttää tältä: 1. Shirley Manson (s. 1966) 2. Ziyi Zhang (s. 1979) 3. Asia Argento (s. 1975) [b]4. Anna Paquin (s. 1982)[/b] 5. Tyra Banks (s. 1973) Neito Numero Viisi on silkka seksiobjekti, mutta noissa muissa tytöissä on sitä jotain erikoista.....*sigh*... |
SpaceCadet1Käyttäjä |
07.07.05 klo 16:07 - linkitä tähän kommenttiin: #
graniittiKäyttäjä |
07.07.05 klo 16:07 - linkitä tähän kommenttiin: #
niin näyttäisi olevan ja listasta unohtui Lacey Chabert josta on kasvanut kaunotar sitten viiden jutun. |
Siperia JonesKäyttäjä |
07.07.05 klo 16:20 - linkitä tähän kommenttiin: # Kirsten Dunst siinä nyt muutama neiti jota katselee ihan mielellään. |
Jope PitkävihaKäyttäjä ![]() |
07.07.05 klo 16:46 - linkitä tähän kommenttiin: # 1. Numero uno: :arrow: Christina Ricci Salma Hayek http://3littlepig.free.fr/images/sa9.jpg |
Jakke 29Käyttäjä |
07.07.05 klo 16:59 - linkitä tähän kommenttiin: #
toki tiedän. |
KaiserKäyttäjä |
07.07.05 klo 17:11 - linkitä tähän kommenttiin: # Salma Hayek (aah!) Toki monia muitakin katselee mielellään, mutta tässä ne tärkeimmät. |
NebbKäyttäjä |
07.07.05 klo 19:41 - linkitä tähän kommenttiin: # Angelina Jolie |
AcediaKäyttäjä ![]() |
07.07.05 klo 20:19 - linkitä tähän kommenttiin: # Laitan sitten vasta oman listani kun kun näen "Kuumimmat tisut"-topikin... Mutta älkää toverit hyvät unohtako leffatykin naispuolisia jäseniä (Söpö, ggolem, Dim ja Grr), jotka taatusti omalla mystisyydellään hurmaavat meidät foorumin äijät joka ikinen päivä. Noh, ainakin melkein jokainen päivä...riippuen näköhavainnoista ja niiden tiheydestä. |
DELETED![]() |
KaiserKäyttäjä |
07.07.05 klo 21:23 - linkitä tähän kommenttiin: #
eljasKäyttäjä |
07.07.05 klo 21:58 - linkitä tähän kommenttiin: # Salma Hayek Penelope Cruz |

mutta asiaan, näitähän löytyy niiiiin paljon, että ei kaikki jaksa edes luetella.