Hauskoja tarinoita omasta elämästä

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Hauskoja tarinoita omasta elämästä

Miihkali
Moderaattori
2372 viestiä

12.03.19 klo 17:56 - linkitä tähän kommenttiin: #

Minulla oli hiljan uneton yö ja luin kokonaan Punk in Finlandin (hieno foorumi, tiedän) lapsuusmuistolangan. Siellä oli ihan mahtavia tarinoita, esimerkiksi lapsuuden kalajuttuja isoveljistä ja isistä.

Yksi tarina meni jotakuinkin näin. Isoveli oli juonut pohjiksi 45 litraa viinaa ja lähtenyt baariin. Kotimatkalla ei enää viitsinyt jonottaa taksia, joten veli meni lumiauran eteen makaamaan ja pyöri sen kyydissä, kunnes tultiin kotitalon kohdalle.

Jätetään kuitenkin tästä langasta koulukiusaamistarinat ja muut sellaiset pois, paitsi jos oli itse kiusatun puolella. Henkilönnimet voisi kanssa muuttaa.

Itselle tulee ekana mieleen ala-asteen cowat jätkät. He käyttivät tupakan korvikkeena kuivattuja koiranputkia. Kuulemma auttoi hyvin vieroitusoireisiin, mutta aiheutti paljon käytettynä riippuvuutta. En itse poltellut, mutta kuivasin hurjiksille metrikaupalla koiranputkea päästäkseni piireihin. Oli kuulemma hyvää vuosikertaa.

Brutus
Käyttäjä
679 viestiä

12.03.19 klo 18:45 - linkitä tähän kommenttiin: #

Muistan kanssa kuulleeni maaseudun kovien jätkien retostelevan koulussa noista koiranputkista. Muistan erityisesti huvittuneeni yhden vähän hitaamman kaverin pullistelusta, miten sen koiranputken päässä oli vielä jotain ihan oikeaa lantaakin! En oikeasti ole vieläkään varma oliko joku vaan vetänyt kaveria vähän höblästä vai oliko se lannanpolttelu joku coolimpikin juttu syrjäseutujen machojen aikapoikien keskuudessa.

Miihkali
Moderaattori
2372 viestiä

12.03.19 klo 19:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

Yläasteella kaverit perustivat hevibändin. Olivat aika tosissaan homman kanssa, soittivat myöhemmin Ruisrockissakin jossain pikkulavalla sunnuntai-aamuna. Pumpun eka keikka oli koulun juhlasalissa, jonka ikkunat oli peitetty mustilla lakanoilla. Päivän kaksi viimeistä oppituntia peruutettiin ja yleisö marssitettiin puisille tuoleille. Seiskat tietysti eturiviin, kun olivat lyhyempiä.

Musiikinopettaja oli kuulemma ehdottanut, että bändi soittaisi playbackina, mutta kieltäytyivät. Bändi astui teatterisavun keskelle, varsinaisten jäsenten lisäksi mukana oli myös sessiourkuri. Ei ollut mikään hevimies tai huomion keskipiste muutenkaan, halusi varmaan vain hengata siistien tyyppien kanssa. Esirippua ei saanut kokonaan auki, vaan lavan reunat jäivät piiloon. Urkurista näkyi vain kosketinsoitin ja välillä osa hupusta, jos hän roikotti päätään. Bändi soitti puolentoista tunnin setin Slayeria, Metallicaa ym. Setin loppupuolella oli yksi Children of Bodomin biisi, jonka väliosassa urkuri soitti pari tahtia syntikallaan. Muuten mentiin tiukasti kitara–basso–rummut-linjalla.

Minullakin oli muuten hevibändi yläasteella. Yksikään bändin jäsenistä ei kuunnellut metallia, emmekä oikeastaan edes tienneet, millaista se hevi tarkkaan ottaen on. Halusimme kuitenkin pilailla koulun hevarien kustannuksella. Siihen aikaan oli juuri tulleet ekat kännykät, joilla pystyi soittamaan aaltoääntä, ja metallimiehet luukuttivat kaikki välitunnit kännyköistään örinäheviä ylistäen samalla säveltaiteen neroutta. Oletimme siis, että hevi kuulostaa siltä, miltä Opeth kuulosti vuosituhannen alun Nokiasta tuulisella pihalla soitettuna.

Teimme muuten kaikki biisit moduuliträkkerillä, koska emme osanneet soittaa.

Brutus
Käyttäjä
679 viestiä

12.03.19 klo 20:24 - linkitä tähän kommenttiin: #

Meillä oli yksi vähän sellainen pahisjengi, joka perusti rehvakkaasti ikioman death metal -bändin yläasteella. Kaverit oli kyllä tosi kovia soittamaan, yksi niistä koetti uraa ihan ammattimuusikkonakin, mutta harmittavasti kielitaito oli vielä pojilla tosi pahasti hakusessa. Niinpä kuolonmetalli saikin parhaimmillaan melkoisen unohtumattomia lyriikoita, kuten

"Me does wanna wants! Kill you fuck yeah shit!"

Miihkali
Moderaattori
2372 viestiä

12.03.19 klo 20:45 - linkitä tähän kommenttiin: #

Meillä oli kanssa yksi sanoitus, jossa oli seuraava kohta:

Hevibiisi kirjoitti:

she had to living goats instead of boobs

barros
Käyttäjä
1307 viestiä

13.03.19 klo 10:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jossain koulun esitelmässä ala-asteella annettiin esitelmässä vuorosanoiksi:

"En ole koskaan juonut maitoa, enkä juo!"

abneri
Käyttäjä
319 viestiä

14.03.19 klo 13:46 - linkitä tähän kommenttiin: #

barros kirjoitti:

Jossain koulun esitelmässä ala-asteella annettiin esitelmässä vuorosanoiksi:

"En ole koskaan juonut maitoa, enkä juo!"

Esitelmän aiheena siis Valion mainos?
https://www.youtube.com/watch?v=o0E6eyEfyZ0

Pakkohan se on tähän yhteyteen laittaa Lemmyn versiokin..
https://www.youtube.com/watch?v=PfgycAOT0KI

barros
Käyttäjä
1307 viestiä

14.03.19 klo 14:19 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ Yaas näihän se tehtiin, kuten aiemmin ilmoitin.

Manco
Käyttäjä
71 viestiä

14.03.19 klo 21:33 - linkitä tähän kommenttiin: #

Minullakin oli kouluaikoina hevibändi. Yhdessä koululle esitetyssä biisissä oli sellaiset lyriikat, jossa me olimme keksineet vain coolilta saundaavia sanoja päästä jotka eivät tarkoittaneet mitään millään kielellä ja laitettiin niitä peräkkäin. Ei siitä rääkymisestä kukaan yleisössä huomannut tätä eroa:D

Miihkali
Moderaattori
2372 viestiä

21.03.19 klo 21:04 - linkitä tähän kommenttiin: #

Luulin lapsena Fisherman's Friend -salmiakin olevan nuuskaa.

Brutus
Käyttäjä
679 viestiä

21.03.19 klo 23:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

^Itse luulin sitä kanssa joksikin vanhoille ukoille suunnatuksi hapansilakan makuiseksi pastilliksi. Ilmeisesti se on vieläpä ihan hyvää salmiakkia.

doomsdaymachine
Käyttäjä
1543 viestiä

24.03.19 klo 18:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

Luulin lapsena, että ihmisistä tulee vanhuksia sen jälkeen, kun ne ovat ensin kuolleet ja haudattu. Sitten he nousevat ylös haudasta ja jatkavat elämäänsä vanhoina ja kuolevat joskus uudestaan.

Joku
Käyttäjä
1022 viestiä

25.03.19 klo 10:23 - linkitä tähän kommenttiin: #

Äiti jaksaa mua aina muistutella kuinka olin lapsena kovaan ääneen kysyny hautausmaalla että: "Onks nää kaikki kuollu sukupuuttoon?"

Miihkali
Moderaattori
2372 viestiä

13.04.19 klo 11:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

Muuan missi murhattiin ollessani vielä pikkulapsi, en enää muista kenestä oli kyse. Lööpissä oli uhrista suoraan edestäpäin otettu kasvokuva. Kaipa suoraan kameraan kohdistettu katse oli jotenkin eloton, koska aloin äänekkäästi pohdiskelemaan: ”Äiti, toi kuva on varmaan sellainen, että ruumiista otettu valokuva on retusoitu elävän näköiseksi tunnistamista varten!”

Äiti oli aika kiukkuinen.

Miihkali
Moderaattori
2372 viestiä

28.04.19 klo 22:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tuli mieleen yksi yläasteella kynäilty hevisanoitus lisää. Kyse oli siis aiemmin mainitsemastani orkesterista, joka sittemmin esiintyi myös Ruisrockissa.

Can you realise how hard is be alive?
Fear and creep damage my head! – –
Running in the towards nothing or maybe safety place!

Ei sillä, tekivät kyllä tosi koviakin biisejä kun taidot vähän kehittyivät, mutta tämä ei ehkä ollut lyyrisesti aivan terävintä kärkeä.

Dekkari
Käyttäjä
166 viestiä

29.04.19 klo 02:14 - linkitä tähän kommenttiin: #

Olen kirjoittanut aiemminkin yhteen keskusteluun, mutta laitetaan tähänkin kun sen verran hauska juttu. Sukulaisen luona oli playstation 1 jota pelattiin aina kun siellä oltiin. Sitten kun piti lähteä kotiin, niin pelaamiseen jäi aina koukkuun, kun sen verran saatiin aina pelata. Kotona ei siis mitään laitteita ollut millä olisi voinut pelata (tai oli yksi vanha tietokone jossa oli tykkipeli ja pasianssi, mutta ne ei paljoa kiinnostaneet).

Päätimme veljen kanssa rakentaa pahvisen playstation ja sillä hoitaa vierotusoireita. Toinen siis piti ohjaimelta näyttävää pahvinpalasta kädessä ja toinen liikutteli legoukkoja tai jotain muuta. En muista enään tarkalleen kuinka hyvin tuo sitten hoisi "vieroitusoireita".

Jos tuohon aikaan olisi e-urheilua tullut tv:stä, niin olisin mennyt varmaan ottanut pahvinpalan käteen ja mennyt tv luokse ja kuvitellut, että pelaan, mitä sieltä sitten ikinä olisikaan tullut.

Luulin lapsena, että jos jossain paikassa on valvontakamera, niin se tarkoittaa sitä että paikkaan ei saa mennä. Esim jos meni kohtaan, jossa oli kamera, niin luulin että jostain valvomosta tulee heti vartija/poliisi ja vie vankilaan. Valvontakamerat oli siihen aikaan harvinaisempia ja isokokoisempia kuin nykyään.

Kun aikoinaan oli näitä sultan-kondomi mainoksia ja kuulin miten yksi henkilö kutsui niitä uimalakeiksi, niin luulin ihan oikeasti että ne olivat uimalakkeja. Varsinkin kun oli yksi kuva, jossa näkyy miehen ja naisen siluetti jossain uimarannalla auringolaskun aikaan (logiikka?). Ihmiset olivat aina vähän vaivaantuneita kun kysyin, että miksi uimalakkeja mainostetaan noin paljon. Lopetin niistä puhumisen sen jälkeen, kun mulle sanottiin, että niistä voidaan sitten puhua kun olen vähän isompi.

Luulin lapsena jostain syystä, että pultsarit yrittää napata lapsia. Siis puliukot. En tarkalleen muista mistä tällänen mielikuva tuli. Varmaan joku oli joskus sanonu, että jos nään sellasen miehen, niin sitten pitää juosta pois.

Joskus vähän yli 12-vuotiaana ajattelin, että jos joku on kalju ja parraton, niin kyseinen miehen pitää olla homoseksuaali. Varmaan Mark Leevengoodin takia oli tälläinen käsitys.

Keskustelut