Näyttelijöitä haetaan Tampereella kuvattavaan täyspitkään

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Näyttelijöitä haetaan Tampereella kuvattavaan täyspitkään

Eba94
Käyttäjä
41 viestiä

12.03.14 klo 13:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

Terve,

Velaatta Filmi kuvaa toisen täyspitkän elokuvansa Tampereella huhti-kesäkuun aikana. Elokuvan nimi on Likainen kyttä ja se kertoo kahdesta erilaisesta poliisista empaattisesta Raittisesta ja kovaksi keitetystä Jokisesta. Jokinen ja Raittinen selvittävät murha-aaltoa Tampereen ja erityisesti, Tampereen pohjoisimman kaupunginosan, Teiskon maisemissa. Teiskon mafia vaikuttaa olevan sekaantunut murhiin, mutta puheet salaperäisestä Rönkvististä liikkuvat rikollisten keskuudessa.

Elokuva on komediallinen draamatrilleri, joka sisältää sekä toimintaa että tummia sävyjä. Elokuva keskittyy Jokisen ja Raittisen murhatutkimukseen, mutta ruutuaikaa saavat poliisien lisäksi luonnollisesti rikolliset sekä miesten naissuhteet. Likainen kyttä on Velaatta Filmin toistaiseksi kunnianhimoisin projekti ja tarkoituksena on tehdä jotain hienompaa ja parempaa kuin koskaan aiemmin. Tätä varten rooleihin tarvitaan kuitenkin oikeat ihmiset. Rooleja on vapaana seuraavasti:

Iina Nuora, naispääosa: Iina on erään epäillyn sisko, joka sekaantuu murhatutkimukseen, mikä johtaa hänet lämpimiin väleihin Raittisen kanssa. Iina on kaunis ja herkkä nainen, joka osaa kuitenkin tehdä itse päätöksensä. Vahva ja empaattinen naisrooli.
Iinan näyttelijän tulisi olla iältään 18-27 (nuorekas, jopa teinimäinen) sekä pystyä osallistumaan joustavasti kuvauksiin Tampereen alueella. Iinan rooli on elokuvassa merkittävä, joten kuvauspäiviä tulee olemaan useita. Aikataulutus on Findie-elokuvaa tehdessä vaikeaa, joten olisi tärkeää että Iinan rooliin valittava nainen olisi valmiina kuvauksiin lyhyelläkin varoitusajalla.

Jorma Leone, miessivurooli: Teiskon mafian pomo. Kohtelias ja rauhallisesti keskusteleva hahmo, mutta tarvittaessa pelkällä äänellään uhkaa luova ja tapattaa herkästi. Ei poistu kirjoituspöytänsä äärestä.
Leonen rooli sisältää pelkkiä sisäkohtauksia ja kuvaukset mahtuvasti luultavasti yhteen kuvauspäivään. Roolissa tärkeää on uhkaava, mutta arvokas ulkonäkö sekä uhkaava ja selkeä puheääni. Näyttelijällä tulisi olla ikää 40-70 vuotta. Tärkeää on arvokkuus sekä iän tuoma uskottavuus.

Linnea Sinkkonen, naissivurooli: Jokisen ja Raittisen lähimmän esimiehen vaimo. Läheinen ja rakastava suhde mieheensä, huumori sävyttää heidän keskusteluaan, joten leikkisyyttä vaaditaan rooliin.
Linnean rooli on lyhyt, joten yksi kuvauspäivä riittää. Vaatimuksena on viehättävä ulkonäkö, nuoren uranaisen itsevarmuus sekä ikää tulisi olla 18-29.

Koekuvauksia järjestetään sovitusti Tampereen alueella. Mukana on myös pienempiä sivurooleja, joten myös halukkuus päästä kameraan eteen pieniin sivurooleihin palkitaan. Kameran eteen pääsee halutessaan varmasti. Myös extraksi kuvauspaikoille voi halutessaan ilmoittautua. Ihmisiä on harvoin kuvauspaikoilla liikaa. Toivottavasti kiinnostuit!

P.S. Jos tunnet elokuvaroolista unelmoivia sopivia ihmisiä, vihjaa ihmeessä roolista. Elokuva on näyttelijöistä kiinni, joten on tärkeää löytää parhaat ihmiset rooleihin. Kiitoksia mielenkiinnosta!

Yhteyttä voi ottaa sähköpostiin: eppukupila@gmail.com tai velaattafilmiofficial@gmail.com

Tai soittamalla: 0456511882, Eppu Kupila

Kiittäen ja kumartaen, Eppu Kupila, ohjaaja/käsikirjoittaja, Velaatta Filmi

Myös kannustusta, tukea sekä sponsoritarjouksia otetaan vastaan. Myös''teistä ei tuu koskaan mitään'' -tyylinen palaute on tervetullutta. Tärkeintä että keskustelu pyörii! :D

Miihkali
Moderaattori
2606 viestiä

12.03.14 klo 19:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

Teistä ei tuu koskaan mitään.

Taukki
Käyttäjä
15 viestiä

12.03.14 klo 22:10 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hemmetti ku kiinnostais kyllä, ku olis vaan Tampereella päin... :DD ite Turun suunnalta kotosin meinaa :D Hattua täytyy kyllä nostaa teille, alan harrastajiakaan ei oo koskaan liikaa ja näyttelijöiden löytäminen semmosiin on aina yhtä vaikeeta, joten onnea teille sen suhteen!
Toivottavasti saatte hyvän leffa kasaan ja toivottavasti se tulee kaikkien nähtäväks :p

Eba94
Käyttäjä
41 viestiä

12.03.14 klo 23:32 - linkitä tähän kommenttiin: #

Joo nää välimatkat on vähän ikäviä näissä elokuvantekohommissa... Mutta joo kyllä sitä välillä meinaa usko loppua kun kukaan ei katso eikä osta leffoja. Puhumattakaan kuvauspaikoille tulemisesta. Mutta tänään heti kolme yhteydenottoa tullut, joten eiköhän tämä tästä käyntiin lähde. Suurin osa rooleista kun tosiaan on jo täytetty niin kyllä tästä elokuva tulee, mutta elokuvan tasoa on vaikea sanoa etukäteen :D

Ja eiköhän se nähtäväksi tule Youtubeen kuten aikaisemmatkin leffat. Levymyyntiä tärkeämpää on kuitenkin se katsojamäärä. Tarkoitus kuitenkin tämä vaan harrastuksena pitää, joten levymyynnin tarkoitus lähinnä lisätä näkyvyyttä ja tienata vähän bensarahaa kuvauksia varten. Rahaa tää homma kuitenkin syö niin perkeleesti, ettei oo tosikaan. Pelkkää bensaa palaa varmaan satasien arvosta ilmaan kuvausvaiheessa, mutta onneksi siitä ei kirjaa pidetä. Vois olla luvut masentavia :D Mutta rakkaudesta elokuvaan tätä tehdään, ei rahasta.

Taukki
Käyttäjä
15 viestiä

13.03.14 klo 16:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

Haha noniin hieno juttu :D joo rahaa varmasti palaa, mutta tosiaan niin kuin sanoitkin, niin rakkaudesta näitä tehdään :D harvemmin edes ammattilaiset ainakaan Suomessa rikastuu tällä alalla, joten motivaatio täytyy olla kohdillaan!
Onkos teillä viellä jotai youtubessa esillä, ois kiinnostavaa kattoo vähä ? :D

Eba94
Käyttäjä
41 viestiä

13.03.14 klo 16:31 - linkitä tähän kommenttiin: #

Joo kyllä Youtubessa on paljonkin tuotantoa. Käyttäjän eppu94 alla löytyy vanhempaa tuotantoa jo vuodesta 2007, mutta kanavalta Velaatta Filmi löytyy uudempaa tuotantoa. Sitä vaan sinne ihmettelemään :) hienoo tässä hommassa on nähdä se oma kehitys, mikä on paikoin aika hurjaa.

Eba94
Käyttäjä
41 viestiä

21.03.14 klo 20:19 - linkitä tähän kommenttiin: #

No niin, roolit sitten saatu täytettyä. Mukaan saatiin erittäin vakuuttava porukka. Kaikista hienointa oli, että minkään hahmon kohdalla ei tarvinnut tyytyä kompromisseihin, mitä pelkäsin elokuvan roolituksessa eniten. Kaikki näyttelijät ovat kuin suoraan käsikirjoituksesta. Mahtava fiilis. Kaks ihan oikeeta näyttelijääkin saatiin mukaan. Tälläinen luo uskoa findie-elokuvan tulevaisuuteen! :)

Taukki
Käyttäjä
15 viestiä

22.03.14 klo 12:25 - linkitä tähän kommenttiin: #

Noniiin hieno homma! Mielenkiinnolla odotan lopputulosta :D

Keskustelut