Kumman valitset?

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Kumman valitset?

barros
Käyttäjä
1249 viestiä

05.06.16 klo 13:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ Tellus tähden ympäri, koska ei muualta ole löytynyt älyllistä elämää.

Olisiko viimeinen juomasi janoon sitruuna tequila shotti vai jekkupatteri? Jos muistaa, niin voi heittää kommenttia mauista.

mäskipää
Käyttäjä
116 viestiä

28.04.17 klo 20:53 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vaikka alkoholin runsaampi juominen onkin erinäisten syiden myötä vähentynyt parin viime vuoden aikana, niin valitaan aiempien makumuistojen perusteella sitruuna-tequila. Tequilaa olen muutaman kerran maltilla nauttinut, ja pidän muutenkin sitruunaisista ja happamista mauista. Jekkupatteria en muistaakseni ole nauttinut, koska energia- ynnä vastaavat mm. kofeiinijuomat ovat tupanneet valvottamaan (en tosin tiedä, mikä vaikutus muulla alkoholilla virkeystasoon olisi). Toisaalta, jos tässä haetaan oikeasti viimeistä koskaan nautittavaa juomaa, jonka juomisen jälkeen noutaja tulisi, niin tuskinpa pieni kofeiinipiikki tai piristymisen silloin mitään pidemmällä aikavälillä vaikuttaisi.

* * * *
Tiedustellaan seuraavaksi seuraavien paremmuusjärjestystä (lähinnä toivon vertailuja kappaleiden, en musiikkivideoiden välillä): FREESTYLER
vai SANDSTORM

Nosfecoff
Käyttäjä
717 viestiä

28.04.17 klo 21:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

Freestyler on parempi kuin Darude - Sandstorm. Ei hiekkamyrskykään varsinaisesti mitään jätettä ole, mutta en ole koskaan pitänyt sen saundista sen enempää kuin oikein muistakaan osa-alueista. Freestyler on aika naurettavaa pelleilyä, mutta kai siinä kertsissä on omanlaisensa viehätyksensä kaikkien näiden vuosien jälkeenkin. Ei oikein muussa...

Jatketaan musalinjalla. Kumpi on parempi biisi, tuo sama Sandstorm (linkki mäskipään viestissä) vaiko tämä meikäläisen tekemä tunnelmallinen ja täysin vakavasti otettavaksi tarkoitettu vetäisy: https://www.youtube.com/watch?v=sdZyiyJNOaE

pirpana
Käyttäjä
825 viestiä

29.04.17 klo 13:01 - linkitä tähän kommenttiin: #

Nosfecoff kirjoitti:


Jatketaan musalinjalla. Kumpi on parempi biisi, tuo sama Sandstorm (linkki mäskipään viestissä) vaiko tämä meikäläisen tekemä tunnelmallinen ja täysin vakavasti otettavaksi tarkoitettu vetäisy: https://www.youtube.com/watch?v=sdZyiyJNOaE

Mää toivon että Uwe Boll ei löydä tätä videota... boxing match guaranteed :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=swg4SshYx2E

Mut kyllä ehdottomasti sun biisis voittaa Sandstormin mennen tullen. Tosin tän miehen kans kannattaa olla varovainen! :D

UWE BOLL YOU SUCK!

pirpana
Käyttäjä
825 viestiä

29.04.17 klo 13:08 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kumman valitset...

Ulli Lommel elokuva VAI Uwe Boll elokuva?

Molemmat on siis paskuudessaan aivan omaa luokkaansa.

Joku
Käyttäjä
948 viestiä

29.04.17 klo 14:58 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pakko varmaan valita Uwe Boll tai se vetää meitä kaikkia pleksiin. Vaikka molemmat on kyllä yhtä hirveitä vaihtoehtoja.

Entäpäs sitten tällänen klassinen kysymys kun NINTENDO vai SEGA?

Brutus
Käyttäjä
550 viestiä

29.04.17 klo 15:34 - linkitä tähän kommenttiin: #

No SEGA tiestysti, koska Segalla on parempi markkinointi, äijemmät pelit ja verisempi Mortal Kombat. Genesis does what Nintendon't ja blast processing! Segata Sanshiro määrää [www.youtube.com].

Sitten pelaamisen ikuisuuskysymys: konsolit vai pc?

Joku
Käyttäjä
948 viestiä

07.05.17 klo 16:38 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hiljaseks veti. Vastaanpa tähän sitten konsolit. Meikäläisen ensimmäinen kosketus pelaamiseen oli kasibittinen matolaatikkonessi. Samainen kone jolla pelailen tänäpäivänäkin sillontällön. Tietokoneen sain vasta joskus paaaaaljon myöhemmin, ja sillä jäikin pelailut sitten jokseenkin vähälle.

Tänäpäivänä tosta tv-tasolta löytyy NES, Pleikkari 2 & 4 ja Xbox360. Sillontällön innostun pelaan paljonkin, toisinaan taas noiden vermeiden käyttötarkotus on lähinnä dvd ja blu-rayden (rayiden, raytten WTF) katseleminen.

Seuraavaks tällänen musa-aiheinen kyssäri. Kumpikos on kovempi rässibändi Metallica vai Slayer?

TatiTeThird
Käyttäjä
174 viestiä

08.05.17 klo 02:10 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jos kyse on nimenomaan siitä, kumpi on kovempi rässibändi, eikä kumpi kovempi bändi ylipäätään, vastaus olisi ehkä Slayer. Vain siitä syystä, että kyseinen orkesteri on pysynyt uskollisena thrash-genrelle melkein koko olemassaolonsa ajan toisin kuin Metallica, jolla oikeastaan vain neljä ekaa levyä lasketaan thrashiksi. Jos genret unohdetaan, on vastaukseni Metallica. Slayer on tehnyt killerilevyjä ja monia (ansaitusti) klassikoiksi luokiteltavia ralleja, mutta kun ne Metallican ekat neljä ovat vaan niin paljon enemmän törkeän kovia. Orionin tai Onen kaltaisia kauniita melodioita ei Slayer tarjoa eivätkä lyriikat ole yhtä upeita kuten esim. AJFA:lla. Ja kaiken kukkuraksi Lars hakkaisi Lombardon ainakin 10-0 rumpubattlessa!!

Sitten seuraavan kysymyksen pariin. Elikkäs: lukisitko mieluummin jonkun muun kirjoittaman elämäkertakirjan itsestäsi vai katsoisit elämäkertaelokuvan itsestäsi?

Pelimies
Käyttäjä
353 viestiä

13.06.17 klo 12:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kumman valitset? Burger King vai Mcdonalds?

mäskipää
Käyttäjä
116 viestiä

06.09.17 klo 10:11 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vastaan TatiTeThirdin kysymykseen, koska Pelimies ei sitä kommentoinut, vaan heitti pelkästään omansa...

Lukisin mieluummin omaelämäkertani, koska lukemisen voisi jaksottaa pidemmälle ajalle, enkä yleensä saa kirjan parissa samanlaisia tunnekuohuja traagisten tapahtumien osalta kuin elokuvaa katsoessani. Kirja voisi toimia myös paremmin rentoutumiseen, koska tähänastinen elämäntarinani missä muodossa tahansa olisi melko tylsää seurattavaa, jollei sitten päänsisäisiä pohdintojani painotettaisi kerronnassa.

Seuraavalle: kumpaa tuotantoprosessia esi- ja jälkitöineen olisit ollut mieluummin seuraamassa paikan päällä: suosikkielokuvasi kuvaamista vai suosikkilevysi äänittämistä?

pirpana
Käyttäjä
825 viestiä

17.11.17 klo 21:21 - linkitä tähän kommenttiin: #

Suosikkilevyn äänittämistä ehdottomasti. Meininki on aivan erilaista ja voi heittää jätkien kanssa läppää äänittämisen yhteydessä. Meininki on vapaampaa ja rennompaa.

Kumman valitset? Menet katsomaan Marvel elokuvaa vai runkkaisitko hiekkapaperia käyttäen?

Itse valitsisin mieluummin hiekkapaperin.

Joku
Käyttäjä
948 viestiä

17.11.17 klo 23:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Katselin eilen justiin Marvelin leffan The Punisher vuodelta 2004. Varsin kivuton katselukokemus. Peruskliseistä kostotarinaa tarjoiltiin hyvien esiintyjien kera. Ei sinänsä valittamista, MUTTA, tänäpäivänä ulostuutattava sonta jota tulee joka toinen viikko suurinpiirtein ulos... Hiekkapaperi olis valinta. Vetäisin vaikka kasikymppisellä paperilla jos supersankarielokuvien liukuhihnatuotanto saatais stoppaamaan. Ei vois vaan vähempää kiinnostaa kattella näitä samaan muottiin väännettyjä kikkareita. Millon on joku hiirimies ja millon joku avengers osa 27: kapteeni amerikka goes to vanhainkoti. Ei vaan jaksa enää.

Seuraavaks kyssäri: Kumpi on kovempi jätkä Stallone vai Schwarzenegger?

Oma vastaukseni on: Ei oo Arskan voittanutta. Eikä tule.

Leffa Timppa
Käyttäjä
71 viestiä

19.11.17 klo 09:05 - linkitä tähän kommenttiin: #

Valitsen Arskan, koska hän on vain niin äijä. Stallone tottakai myös hyvä, mutta häviää tässä erässä. Siitä en ole aivan varma kummalla on paremmat leffat, koska kummaltakaan en ole kaikkia nähnyt.

Kumman valitset, jos pitää valita parempi: Vuonna 1931 ilmestyneen Draculan vai samana vuonna ilmestyneen Frankensteinin?

pirpana
Käyttäjä
825 viestiä

16.01.18 klo 14:11 - linkitä tähän kommenttiin: #

Frankenstein ehdottomasti, koska https://www.youtube.com/watch?v=XsKoakqPmAQ on kestänyt aikaa paremmin, ja on ennen kaikkea paljon viihdyttävämpi ja kompaktimpi. Dracula vuodelta 1931 on todella laahaava ja hidastempoinen. Ei tempaa mukaansa, eikä minkäänlaista kauhua tai edes kylmiä väreitä aiheuttavia aspekteja. 30-luvun dialogia dialogia dialogia dialogia dialogia elokuva, aikansa elokuva.

Kumman valitset? Kumpi on parempi näyttelijä? James Woods vai Willem Dafoe?

mäskipää
Käyttäjä
116 viestiä

19.01.18 klo 23:30 - linkitä tähän kommenttiin: #

Molemmilta näyttelijöiltä löytyy yksittäiset roolit, jotka ovat jääneet mieleeni: Woods Suuressa gansterisodassa sekä Dafoen Vihreä Menninkäinen Sam Raimin Spiderman-trilogiassa. Wikipedia-selaus palautti mieleen molemmilta muutamat roolit, joita en muistanut heihin yhdistää. Lisäksi Woodsin esiintyminen Simpsoneissa Kwik-E-Martin myyjänä on jäänyt mieleen (myös Dafoen myöhempi Simpsonit-rooli Bartin opettajana herätti muistoja, mutten osannut yhdistää esiintymistä suoraan häneen).

Kummankaan roolisuoritukset eivät omalla kohdallani ole olleet erityisen mieleenpainuvia, mutta Dafoe on jonkin verran kiinnostavampi näyttelijä roolisuoritustensa hieman nahjusmaisella olemuksella. Dafoen filmografiasta löytyy myös Woodsin vastaavaan verrattuna enemmän niitä elokuvia, jotka kiinnostaisi mahdollisesti nähdä jossain vaiheessa.

* * *

Kumman elokuvan juonikuvion haluaisit omaan elämääsi sovellettuna: Päiväni murmelina (heräisit joka aamu samaan päivään siihen saakka, kunnes kehityt ihmisenä) vai Benjamin Buttonin uskomaton elämä (syntyisit vanhuksena, ja nuorenisit kuolemaa kohti lähestyttäessä)?

pirpana
Käyttäjä
825 viestiä

19.03.18 klo 11:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

Iso osa ihmisistä elävät "päiväni murmelina" juonikuviota arkielämässään. Tiedänkin pari ihmistä jotka elävät täsmälleen saman päivän jokapäivä. Heräät aina samaan kellonaikaan, laitat radionpäälle, kellotat kaikki vuorokauden ruoka-ajat täsmällisiin kelloinaikoihin aamupalasta lähtien, katsot aina aamuteeveen ja vieläpä molemmilta kanavilta, ykköseltä sekä kolmoselta... toisen suorana ja toisen nauhoitukselta. Samat aktiviteetit päivästä toiseen... kellotettuna tietenkin. Ja tämä toistuu JOKAIKINEN PÄIVÄ.

Mutta siis eihän tuo ole sen juonikuvion tarkoitus... vaan että yksi päivä elämässä pyörii looppina kunnes tosiaan kasvat ihmisenä. Mutta mitä tekisin aina samana päivänä toisin... se onkin hyvä kysymys... varmaan hulluttelisin sekopäisellä tavalla jokaikinen päivä koska tiedän, että sama päivä koittaa huomenna ja kaikki hulluudet nollautuvat saman päivän koettaessa.

Kasvaminen ihmisenä... pfft... just joo... ja vitut. :D

Kaippa minä sen PÄIVÄNI MURMELINA juonikuvion valitsisin.

Kumman valitset? Olet kulttisuosiosta nauttiva elokuvantekijä jolla on monia hyvin persoonallisia faneja jotka rakastavat elokuviasi, ja tulet taloudellisesti toimeen työsi vuoksi ja pystyt helposti jatkamaan elokuviesi tekoa. Saat mukavasti hieman ylimääräistäkin säästörahaa taskuun.

Vai olisitko elokuvantekijä joka uhraa oman taiteellisen luovuutensa tehden keskinkertaisia jopa persoonattomia geneerisiä elokuvia, mutta jotka tekevät paljon rahaa?

pirpana
Käyttäjä
825 viestiä

23.03.18 klo 13:11 - linkitä tähän kommenttiin: #

Camoon jätkät! Andy Kreist vaikuttaisi olevan luovassa tulessa... GO ANDY KREIST GO! :)

Andy Kreist

24.03.18 klo 01:49 - linkitä tähän kommenttiin: #

pirpana kirjoitti:

I
Kumman valitset? Olet kulttisuosiosta nauttiva elokuvantekijä jolla on monia hyvin persoonallisia faneja jotka rakastavat elokuviasi, ja tulet taloudellisesti toimeen työsi vuoksi ja pystyt helposti jatkamaan elokuviesi tekoa. Saat mukavasti hieman ylimääräistäkin säästörahaa taskuun.

Vai olisitko elokuvantekijä joka uhraa oman taiteellisen luovuutensa tehden keskinkertaisia jopa persoonattomia geneerisiä elokuvia, mutta jotka tekevät paljon rahaa?

Kyllähän tuo ensimmäinen vaihtoehto olisi se mieluisampi valinta.

Voisin kyllä silti tehdä hyvinkin innoissani lähes mitä tahansa paskafilmejä jos vain niistä saatava tuotto olisi tyydyttävä! Why-the-hell-not! Kunhan vain sitten jäisi riittävästi aikaa sen hillon lipomiseen ja jollain lailla merkityksellisten asioiden tekemiseen jollakin muulla tavalla.

Kumman valitset? Kumpi olisit, ja miksi ehdottomasti tahdot olla jompi kumpi näistä ihmisen irvikuvista koska toinen niistä sinun on nyt oltava?

1. The Human Ken Doll https://youtu.be/_WRQRNkpDh4?t=22s

vai

2. The Boy With Mystery Condition Worshipped As A God https://youtu.be/5cpm6bqRd_U?t=25s

ja valitsetpa sitten kumman tahansa olomuodon, niin vaimosi/kumppanisi tulee olemaan tässä: https://youtu.be/tTWDwmfeazk

ja lapsesi tässä: https://youtu.be/WIycUt8RGsg?t=1m30s

John117
Käyttäjä
101 viestiä

24.03.18 klo 19:37 - linkitä tähän kommenttiin: #

Olisin The Boy With Mystery Condition Worshipped As A God. Kyseessähän on maailmasta vielä täysin tietämätön pikkulapsi, joka on joutunut typerien hihhuli ja kuuluisuudenkipeiden aikuisten piiritykseen tilansa takia jolle itse ei voi mitään. Isäukkokin videolla ylpeänä uskoo koko jumaltouhuun, ei helvetti pitäisi lapsi hakea pois ennenkuin liian myöhäistä. Muutoin vaikuttaa iloiselta kaverilta, joka voisi elää (suht)normaalia elämää oikeanlaisella kasvatuksella. Keniin verrattuna mielenterveyden perikuva.

Perustelu: Mielummin palvottana järjettömästä syystä kuin olla järkensä menettänyt.

Leffailtaan Justin Bieber: Never Say Never vai Fifty Shades of Grey?

Keskustelut