Mahtavaa !!!

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Mahtavaa !!!

Brutus
Käyttäjä
954 viestiä

07.06.19 klo 18:14 - linkitä tähän kommenttiin: #

Onnea kummallekin, itsellä vielä vuosi jäljellä ennen kuin (toivottavasti) loppuu. Tänään voin ainakin henkkoht iloita erinomaisen mukavasta työ- ja palkkapäivästä. Törmäsin vielä kotimatkallakin yhteen kouluaikojen kaveriin ekan kerran varmaan kymmeneen vuoteen.

Braman
Käyttäjä
37 viestiä

18.06.19 klo 11:04 - linkitä tähän kommenttiin: #

Loma alkaa 3 päivän päästä, äkkilähtö varattu. Pääsee lataamaan täydellä teholla pitkälle hiekkarannalle, kaulaa myöden margaritoissa, parhaan ystävän ja jättimäisen kirjapinon kanssa.

Kevät ollut työn osalta hektinen ja vaikea, muutoksia tullut oikealta ja vasemmalta, ylennys ja sen mukana tuoma vastuu, muutosvastaisuus ja henkilökemiaongelmat alkavat jurnuttaa kohti parempaa tulevaisuutta. Vahva kutina, että kyllä tästä selvitään ja mä pärjään, tuntuu päivä päivältä selvemmältä. Voittajafiilis niin sanotusti.

Sosiaalinen elämä loistaa kavereiden puolesta, rakkausrintama yhä hiljainen ja maaliskuun episodin jälkeen en kaipaakaan mitään kainalokeppiä sorkkimaan vereslihalla olevaa sydäntä ja sekoittamaan nuppendaalia entisestään.

Klisee on, että päivä kerrallaan, mutta jumaliste se on osuva!

Brutus
Käyttäjä
954 viestiä

25.06.19 klo 22:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hahaa, keksinpäs alkaa valmistella gradua jo näin juhannuksen korvilla. Nyt kun aihe on mielessä, on helppo kerätä materiaalia valmiiksi ja kuoria kermat siitä päältä sitten, kun pääsee ja ehtii oman tiedekunnan kirjastoonkin. Pääseepähän ainakin puolet vähemmällä sitten kun pitäisi jotain samaan aikaan vähän opiskellakin. Pääasia että loppuu tämä opiskelijaelämän kurimus joskus.

Miihkali
Moderaattori
2595 viestiä

03.09.19 klo 10:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

KAVIlla on ihan jumalattoman tiukka sarja tänä syksynä Turussa. Valikoimassa mm. Blade Runner, Pulp Fiction - tarinoita väkivallasta, Viimeiseen hengenvetoon, Aivokuollut, Andalusialainen koira sekä alkuperäinen Solaris.

barros
Käyttäjä
1352 viestiä

07.09.19 klo 01:10 - linkitä tähän kommenttiin: #

Idle Heroes puhelimella pelattuna on ihan mukavaa viihdettä. Pelaako kukaan puhelimella nuita maksullisia tai puoli-ilmaisia pelejä? Meneillään 55 leveli ja raidi, jossa resurssien määrää ei ole koskaan liikaa.

JuicyFruity
Käyttäjä
52 viestiä

07.09.19 klo 02:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

Matopeliä ja sudokua. Muu pelaaminen tapahtuu konsolilla

Miihkali
Moderaattori
2595 viestiä

03.10.19 klo 21:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

R. Isoviidan eli nimim. Söpön tämänpäiväinen uutinen Tiesitkö: Remaken voi estää lain avulla [www.leffatykki.com] oli todella piristävää vaihtelua. Jutun sisältö valaa uskoa elokuvakulttuuriin, uutisen pelkkä olemassaolo Leffatykkiin.

Hyvää työtä, Söpö! Pelastit juuri päiväni.

Brutus
Käyttäjä
954 viestiä

01.12.19 klo 04:38 - linkitä tähän kommenttiin: #

Se tunne kun sai gradun valmiiksi.

Miihkali
Moderaattori
2595 viestiä

01.12.19 klo 18:55 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mikäs sen aihe mahtoi olla?

Brutus
Käyttäjä
954 viestiä

01.12.19 klo 20:25 - linkitä tähän kommenttiin: #

Leskeneläkkeen matemaattiset perusteet, eli ihan perus vakuutusmatematiikkaa.

Aiheen "viihdearvo" perustuu tässä tapauksessa enimmäkseen sille tahattomasti vastaan tulleelle karulle tosiasialle, ettei leskeneläkkeestä ylipäänsä ole käytännössä olemassa juurikaan kirjallisuutta, saati sitten matemaattista sellaista, vaan pyörä piti monelta osin keksiä uudestaan. Tuntuu vaan kahta paremmalta päästä tuosta taakasta eroon.

Miihkali
Moderaattori
2595 viestiä

06.12.19 klo 21:18 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hyvää itsenäisyyspäivää! Kyllä Suomi on kaikesta jäkätyksestä huolimatta mainio maa asua. Minusta ja sukulaisistani on aina pidetty erinomainen huoli, silloinkin kun on ollut Matti kukkarossa. Siitä on syytä olla kiitollinen.

Miihkali
Moderaattori
2595 viestiä

24.12.19 klo 10:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kurja keli, reikä lompakossa ja kauhea stressi. Hyvä hetki syödä liikaa, valvoa myöhään ja päästää lapsellinen ahneus valloilleen. Hyvää joulua Leffatykin väelle!

Pelimies
Käyttäjä
372 viestiä

07.05.20 klo 13:34 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tänään tuli pitkästä aikaa käytyä keskustassa ja kävin Stadiumilla ja ostin sieltä valkoisen Champion t-paidan hintaan 35€

Olin jo melkein vuoden haaveillut edellämainitusta paidasta nähtyäni vastaavanlaisen paidan hieman erilaisella fontilla varustettuna Brad Pittin päällä Once Upon a time... In Hollywoodissa.

Mahtavaa että löysin vihdoinkin unelmieni t-paidan😎

Keskustelut