Kirjoita kliseinen kauhuelokuva-kilpailu

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Kirjoita kliseinen kauhuelokuva-kilpailu

sulo
Käyttäjä
3301 viestiä

04.10.09 klo 19:55 - linkitä tähän kommenttiin: #

Terrrrrvehdys taas kaikki aikaisemmista kilpailusta ihan liian paljon nauttineet ja nekin jotka nauttivat tälläisestä herrrrkusta ekaa kertaa. Tällä kertaa kilpailussa pitää kirjoittaa mahdollisemman kliseinen kauhuelokuva, tai siis sen synopsis eli juonitiivistelmä. http://elokuvantaju.uiah....asikirjoitus/synopsis.jsp Tuolta voi katsoa mitä aikaisemmin on saatu aikaan. http://www.leffatykki.com...endaloota/254796#c-256321

Sen sitten laitat tähän ketjuun. Muut antavat plussia ja eniten plussia saanut voittaa VieraanTalon luppaaman palakinnon. Se on siis Creepshow 2 dvd. Ilmeisesti tosi hyvä. Itse en ole sitä elokuvaa vielä nähnyt, valitettavasti.

Ainoa asia mikä kaikista synopsiksista pitää löytyä, on nudet tissit. Mielummin naisen. Yhdestä alastomasta tissistä saa 1 plussan ja kahdesta kaksi plussaa. Huom. kolmesta ei saa kolmea, tai mistään irtihakatuista puoltatoista. Mitä turhemmalla tekosyyllä ne esiin tulevat, sen parempi. Turhimman tavan tai syyn niiden ilmestymiselle kirjoittanut saa 3 plussaa! Joten siihen kannattaa panostaa.

Siitä tissien "turhuudesta" keskustellaan sitten myöhemmin tässä ketjussa. Järjestetään vaikka äänestys. Mutta sitten vasta, kun aika on ummessa. Kilpailu päättyy kahden viikon päästä.

Jamii
Käyttäjä
506 viestiä

04.10.09 klo 21:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

Synopsis: Ekaksi näemme kuinka pimeässä metsässä mies ja nainen harjoittavat rakkautta. (Tissit näkyvillä of course.) Sitten mies kuulee jotain ja päättää mennä tutkimaan, vaikka nainen kiimainenkin onkin. Point of view kuva auton alta. Mies menee tutkimaan ja joutuu autiotaloon, jossa hän näkee kuolleita ruumiita. Kun hän yrittää paeta, ikkunat ja ovet lukkiutuvat mystisesti ja murhaaja (hitsaajamaskia pitelevä alaston nainen) kuristaa miehen. Mies kumminkin lävistää tangolla murhaajan, mut eihän se kuole. Nainen, joka runsaasta takakontissa olevasta viinamäärästä huolimatta on kiltti ja patrioottinen tyttö ja polttaa viinakset osoittakseen murhaajalle, että slasher-lakien mukaan murhaaja ei voi tappaa häntä. No tämähän onkin kiero perkule eikä noudata "ammattikuntien" luomaa sääntöä ja käy päälle kuin poliisi yliajoa tutkittaessa. Nainen kumminkin pakenee samaan mökkiin, ja löytää sieltä murhaajan miehen ja oman miehensä katkenneen pään. Ei kauhean hyvä tilanne, eihän. Vielä kun murhaaja on skitsofrenikko ja tottelee kuollutta miestään sokeasti. Murhaaja lyö kirveellä naisen paidan kummatkin olkaimet irti ja TISSIT. Sitten nainen heittää murhaajan miehen pään takkaan (joka on mystisesti alkanut n. sekunti sitten), ja pään tuhoutuessa murhaaja sulaa. Nainen palaa omaan luksushuvilaansa (tietenkään ilman mitään poliisikuulusteluja tai mitään sen tyypistä, eihän kepumyönteisiä poliiseja kiinnosta rahvas) ja murhaaja on jotenkin päässyt miinakentän ylitse vahtikoirien lävitse (+ärsyttävä sihteeri)
valvontakameroiden ja hälytysjärjestelmän lävitse kylpemään. Eikä liene tarpeen kertoa, missä asussa nainen on. Siihen leffa päättyy. Tai jotain.

JiiÄr

05.10.09 klo 12:55 - linkitä tähän kommenttiin: #

...enhän minä mitään palkintoa sitten haluakaan.

vomppa
Käyttäjä
663 viestiä

10.10.09 klo 12:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pistän nyt tällaisen slasher-jutskan peliin, nimeä en keksinyt.

Elikkäs läjä nuoria saapuvat kesäleirille, joka on tietysti kaukana metsän keskellä. Perillä puskasta ilmestyy ryysyihin pukeutunut mies, joka höpisee, että leirillä on tapahtunut hirvittäviä murhia, eikä murhaajaa saatu koskaan kiinni, ja että murhaaja saattaa ilmestyä uudelleen murhaamaan. Kukaan ei tietenkään ota miestä todesta, joten porukka asettuu leirille.

Kaikki sujuu hyvin iltaan asti. Silloin Jonne lähtee pienelle iltakävelylle - pimeällä, metsän suuntaan ja yksin. Jonne kuulee takaansa outoja ääniä, ja kääntyy katsomaan taakseen. Siellä ei näy mitään, ja Jonen jatkaa matkaa. Jälleen kuuluu outoja ääniä, ja Jonne näkee maassa verta, joka kuitenkin katoaa, kun hän osoittaa siihen taskulampulla - sellainen on tietysti mukana. Jonne jatkaa silti edelleen matkaa. Silloin murhaaja, jolla on puinen naamio kasvoillaan, loikkaa pensaasta ja tappaa Jonnen verisesti.

Ihan sattumalta Linda, joka tietysti on myös ollut kuutamokävelyllä, näkee tapauksen ja rientää sisälle hädissään sitä kertomaan. Kun he tulevat tapopaikalle, verijäljet, murhaaja ja Jonnen ruumis ovat kadonneet jäljettömiin.

Nuoret palaavat leirille, ja arvelevat (Lindaa lukuunottamatta) Jonnen olevan vain jossain tuonnempana kävelyllä. Myöhemmin yöllä, nuorten vetäessä kaljaa ja huumeita, Pekalle tulee puukosta selkään. Linda näkee jälleen tämän ja rientää kertomaan - mutta kukaan ei tietenkään ota häntä todesta. Ketään ei myöskään ihmetytä, vaikka Jonne on ollut ''kävelyllä'' jo kolme tuntia. Piakkoin Daniel (halusin englantilaisenkin nimen, kiitosta vain)ja Henna harrastavat seksiä - tissit selvästi näkyvillä. Murhaaja hyppää sisään ikkunasta ja silpoo molemmat. Linda tulee ovesta sisään ja näkee murhaajan, joka ei heti huomaa häntä.

Linda piiloutuu oven taakse, ja katsoo, kun murhaaja kävelee poispäin - kunnes ihan viime hetkellä katsoo Lindaan päin ja näkee hänet. Linda huomaa takanaan oven, joka ei heti aukea, mutta juuri kun murhaaja on ihan hänen takanaan ja kohottaa puukon, ovi aukeaa sittenkin ja Linda pujahtaa pakoon. Hän luulee murhaajan seuraavan häntä ja kertoo taas kaikille. Murhaaja on kuitenkin taas kadonnut jäljettömiin.

Kukaan ei edelleenkän ihmettele vaikka neljä tyyppiä on kateissa. Tällä kertaa Fanni ja Janne harhailevat kahdestaan ulkona. Murhaaja tulee ja tappaa heidät. Vatsa nyt alkaa jäljellejääneet: Linda, Joni, Lasse ja Anna (kaikki aamutakkeihin pukeutuneina) ihmettelemään, että minnekköhän kaikki muut on kadonneet. He lähtevät tutkimaan taloa, jolloin Joni (joka harhailee yksin) tulee vanhalle ullakolle, jonka ovi on laudoitettu umpeen, mutta jonka hän saa kuitenkin jotenkin auki. Hän tulee pimeään huoneeseen, ja näkee Jonnen, Pekan, Danielin, Hennan, Fannin ja Jannen veriset ruumiit, ja haukkoo henkeään. Silloin mruhaaja ilmestyy kuin tyhjästä. Joni yrittää paeta, mutta murhaaja tappaa hänet. Murhaaja menee alas, missä näkee Lindan, Lassen ja Annan. He yrittävät paeta ulko-ovesta, mutta se on lukossa ulkoapäin. Anna viivyttää murhaajaa, ottamalla esiin puukon (sellainen on tietysti seinällä). Tappelussa Anna yhtäkkiä vetäisee aamutakin yltään, paljastaen molemmat tissit yllättäen. Täten hän saa murhaajan hetkeksi ymmälleen. Anna pistää silloin murhaajaa rintaan, ja tämä kaatuu kuolleena maahan. He löytävät Jannen verisen takin taskusta kännykän, jolla soittavat apua.

Poliisit saapuvat pian, ja kaikki riemuitsevat. Silloin murhaaja nouseekin ylös - hän ei kuollutkaan. Hän tappaa Annan ja Lassen, mutta Linda pääsee pakoon hyppäämällä ikkunasta. Murhaaja seuraa häntä pihalle, ja poliisit ampuvat murhaajaa. Murhaaja ei kuitenkaan kuole, ja tappaa poliisit. Linda juoksee tietä pitkin, ja vilkaisee taakseen - murhaajaa ei näy missään. Kuin tilauksesta paikalle ilmaantuu vielä yksi poliisiauto. Linda pääse pakoon poliisiauton kyydissä. Silloin murhaaja ilmaantuu tielle, mutta autoa ohjaava poliisi ajaa hänen ylitseen, jolloin hän kuolee. Linda nousee autosta ja riisuu murhaajan maskin - hän on se sama ryysyihin pukeutunut mies, joka höpisi jotain murhista heidä ntullessaan leirille. Poliisi kertoo että hän on pahamaineinen sarjamurhaaja, joka kuoli kesäleirillä kauan sitten murhattuaan ensin neljätoista ihmistä. Kun hän sanoo sen, ruumis katoaa. He hyppäävät takaisin autoon ja ajavat tiehensä.

arska
Ylläpitäjä
3148 viestiä

10.10.09 klo 12:49 - linkitä tähän kommenttiin: #

Törmäsin tällaiseen indietuotantoon (?) Tuossa vasta kliseinen meininki onkin :D Jotain spämmiä tänne foorumillekin oli tuosta tullut aiemmin.

http://www.pimeys.com/elokuva/

Näytti olevan tuosta siloteltu teaser telkkarissakin. Editoija "hiukan tilittää" tuntojaan.

http://riskiremmi.blogspo...09/10/bannauksesta-p.html

Jurpo
Tähtääjä
1106 viestiä

11.10.09 klo 00:33 - linkitä tähän kommenttiin: #

Raivotautisen himomurhaajan pojanpoika iskee jälleen!

Edellisessä osassa riehuneen Raivotautisen himomurhaajan poika ehti ejakuloida rabieksen runteleman perimänsä Macy's tavaratalon juustotiskille, joka asianmukaisesti hävitettiin. Syntyvä omituinen mutaatio ihmistä, viemärirottaa ja kulkukoiraa omaa kuitenkin saman verisen murhanhimon ja ryömii lymyilemään taas naisten alusasu/uimapuku-osastolle ja aseiksi tarttuu vesuri ja moottorisaha. Raivotautisen himomurhaajan pojanpoika alkaa vaania osastolla ja tekee selvää jälkeä, joten suunnitteilla oleva laajamittainen Miss Hardcore Lingerie-kisa siirretään käytäväksi ylellisellä risteilylaivalla. Luonnollisesti kilpailua siirrettäessä RtHmPp siirtyy mukana varsinaiseen tapahtumapaikkaan missä on finalistien lisäksi melkoinen lauma paikallista testosteronijengistöä ja muutamia omituisia kahjoja, joista yksi on tietysti hyvää vauhtia hulluksi tuleva tiedemies.

Nimihenkilö RtHmPp laittaa tuulemaan ja lopulta se tuhoutuu jollain yltiöverisellä tavalla. RtHmPp on karvatupsujen peittämä kyttyräselkä joka naamioi susirumat kasvonsa laastarilapulla poskessa (mikä on ainoa kohta mikä ei ole arpinen tai paiseinen) ja lisäksi se on lihava. Verisissä kohtauksissa kanki pystyssä riekkuva murhaaja paitsi levittää uhrien ruumiit uuteen muotoon myös ejakuloi hillittömästi.

Kyseessä on trilogian verinen ja sadistinen päätösosa. Ensimmäinen osa on Raivotautinen himomurhaaja, jatko-osa on Raivotautisen himomurhaajan poika iskee ja tämä on päätösosa.

hunsvotti
Käyttäjä
7 viestiä

11.10.09 klo 15:33 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kauhujen Yö:

Neljä nuorta, joista kaksi on tyttöjä ja kaksi poikia, päättävät lähteä leirintäalueelle pitämään kivaa. Heidän käyttäytymisensä on riehakasta, meluisaa ja säännöistä piittaamatonta. Nuoret alkavat muhinoida, kunnes yön pimeydessä yksi revitään ulos teltasta. Nuoret lähtevät vaeltamaan metsään ja hajaantuvat siellä etsimään tyttöä(koska tietenkin se on tyttö kuka kaapataan kyllä kunnon äijät osaa puolustautua mutta tytöt on semmosia heikkoja!!!!!!!!) Siellä kaikki muut tapetaan puukolla. Yhden maskipäinen murhaaja ottaa panttivangiksi kellariin jossa hän sitoo tämän tuoliin ja lähtee etsimään uusia uhreja. Tyttö kuitenkin näkee että murhaaja on jättänyt veitsen lähellä häntä olevalle pöydälle ja hän sai sen tettua ja katkaisi köydet ja pääsi pakoon. Jatko-osassa tytöstä tulee murhaaja traumaattisten kokemuksien takia.

Storyteller

11.10.09 klo 16:33 - linkitä tähän kommenttiin: #

Dead Robot Max Payne 7

Minä, Rillijulle, Sulo ja Kookosbanaani ollaan matkalla syrjäiselle mökille. Matkalla kuitenkin auton vasemman puolinen takakumi puhkeaa. Rillijulle alkaa möyhkäämään tästä erittäin tiuhaan tahtiin ja heittää jopa minua kaljapullollaan, johon minä sitten kuolen. Tämän jälkeen rillijulle juoksee luokseni ja huutaa ylöspäin katsoen "NOOOO..!!" ja itkee hysteerisesti. Sulo ja Kookobanaani yrittävät lohduttaa rillijullea ottamalla paitansa pois ja hieromalla paljaita tissejään rillijullea vasten. Yhtäkkiä kuitenkin pusikosta hyppää sama hirvitys, joka tappoi 4 nuorta jokaisessa 6:ssa aikaisemmassa osassa. Dead Robot Max Payne tappaa rillijullen huitaisemalla tämän pään irti. Sulo ja Kookosbanaani juoksevat kirkuen karkuun, mutta Kookosbanaani kompastuu kiveen ja lyö päänsä puun juureen ja kuolee tähän. Sulo juoksee autolle ja yrittää käynnistää autoa, mutta auto räjähtää (katsojat tykkäävät isoista räjähdyksistä). Dead Robot Max Payne nauraa ilkeästi hymyillen ja katsoen ylöspäin. The end. Lopputekstien jälkeen Mowgli pyöräilee onnellisena kyseisellä syjäisellä paikalla, jolloin Dead Robot Max Payne heittää Mowglin puutapäin. Mowgli ei kuitenkaan kuole tähän vaan huutaa "Help! Help!! Not the Dead Robot Max Payne!!!" ja luonnollisesti Dead Robot Max Payne huitaisee Mowglin pään lyttyyn.

Mowgli
Tykittäjä
1317 viestiä

11.10.09 klo 16:46 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ Huono tarina, koska minä en päässyt siihen. Jostain syystä painoin jo plussaa ennen kyseisen seikan tajuamista.

Storyteller

11.10.09 klo 16:56 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mowgli kirjoitti:

^ Huono tarina, koska minä en päässyt siihen. Jostain syystä painoin jo plussaa ennen kyseisen seikan tajuamista.

No nyt olet mukana.

Edit. Pääsit mukaan, koska tuottajat katsoivat teikäläisen tehneen paljon rahaa Box Officessa.

Mowgli
Tykittäjä
1317 viestiä

11.10.09 klo 17:01 - linkitä tähän kommenttiin: #

Storyteller kirjoitti:
Mowgli kirjoitti:

^ Huono tarina, koska minä en päässyt siihen. Jostain syystä painoin jo plussaa ennen kyseisen seikan tajuamista.

No nyt olet mukana.

Maximum respect.

sulo
Käyttäjä
3301 viestiä

25.10.09 klo 12:12 - linkitä tähän kommenttiin: #

Annetaan tämän kisan vielä olla käynnissä. Lisää vaan osallistujia mukaan.

naruto
Käyttäjä
58 viestiä

10.11.09 klo 22:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Selvä...
Kauhun kekkerit (Jatko-osat: Kauhun Kekkerit II, III, IV ja V, sitten Kauhun kekkeriden paluu, kauhun kekkerit-uusi sukupolvi, Vielä-verisempi-kauhun kekkerit, Avaruus-kauhun kekkerit ja Kauhun kekkerit-Hyvää syntymäpäivää, valkoinen!)

Eli on nuorisoporukka jotka pitää viinakemut. Siellä alkoholi lorisee ja huudot raikuvat jne. Sit kuitenkin sinne tulee heebo, jota kukaan ei tunne, mutta myöhemmin menettää mielenkiintonsa jätkään. Sitten Joonatan menee vessaan ja höröttää ihan humalassa. Sit kuitenkin sen taakse ilmestyy se tuntematon hemmo, joka tappaa Joonatanin.

Sit kukaan ei tietenkään ihmettele Joonatanin katoamista, ja juhlat jatkuu. Sitten Tytti ja Miguel menevät kuhertelemaan johonkin rauhaisaan huoneeseen, kun se kuokkavieras (annetaan nimeksi vaikka Valkoinen.) tulee ja silpoo Miguelin. Tytti yrittää kiljua, mutta Valkoinen hoitaa hänetkin. Nanna alkaa ihmetellä Joonatanin, Miguelin ja Tytin katoamista, mutta Marko rauhoittelee häntä.

Sitten Nanna ja Minna ovat ulkona, ja Minna (Leffan "tuhma tyttö" ja Nanna on se "kiltti tyttö") tarjoaa Nannalle tupakkaa, mutta Nanna ei uskalla ottaa. Sitten Minna lähtee "kävelylle", mutta suunnistaakiin talon kellariin ryöstelemään (talo on Nannan vanhempien, jotka ovat ravintolassa). Kun Minna kaivelee laatikoita Valkoinen yllättää hänet ja Minna yrittää paeta, kuitenkin kaatuen ja kuollen.

Lopulta juhlat hiukan rauhoittuvat, ja nyt jäljellä olevat, eli Nanna, Miko, Marko ja Sophie alkavat ihmetellä joitakin hävinneitä. Marko houkuttelee Nannan ullakolle, ja lähentelee häntä. Kuitenkin Valkoinen saapuu ja tappaa Markon puukolla ja pesismailalla. Nanna pakenee ja kertoo muille, mutta he eivät kuuntele. Kuitenkin Valkoinen saapuu ja hyökkää haavoittaen Mikoa pahasti.

Nanna lyö Valkoista viinipullolla, ja tämä putoaa ikkunasta kolme kerrosta alas. Sophie saapuu hoivaamaan Mikoa, mutta Valkoinen kiipeää ylös ja Sophie yrittää paeta. Hän kuitenkin tippuu portaita alas, ja pahasti murjoutuneena yrittää ryömiä pois, ja Miko suojaa Nannaa.

Valkoinen tappaa Mikon leipäveitsellä, ja Nanna yrittää paeta kantaen Sophieta. He päätyvät ulos ja Nanna soittaa poliisit. Poliisit saapuvat ja ryntäävät taloon. He eivät huomaa mitään, kunnes Valkoinen saapuu ja tappaa kaikki poliisit leipäveitsellä. Hän on saanut muutaman luodin ja hänen valkoinen naamionsa roikkuu. Hän iskee Sophieta ja tämä on kuolemaisillaan. Naamio putoaa.

Valkoinen onkin Nannan isä, ja tämä paljastuu hulluksi massamurhaajaksi. Isä tappaa Sophien ja Nanna juoksee talon läheiseen latoon. Ladon heinäkasoissa ovat kaikki kadonneet kuolleina, ja Nanna juoksee kiljuen ylätasanteelle. Isä juoksee mukaan ja yrittää tappaa Nannan viikatteella. Hän melkein putoaa ylätasanteelta, mutta tarttuu Nannaa jalasta ja yrittää tappaa hänet. Kuitenkin paikalle juoksee poliisi, joka meinaa ampua. Hän kiipeää ylös mutta isä anelee poliisilta armoa.

Poliisi heltyy ja kuten arvata saattaa, Isä tappaa hänet. Nanna nostaa peloissaan aseen ja ampuu isäänsä, jolloin tämä putoaa ja lävistyy talikkoon. Nanna juoksee ulos ja poliisit ottavat häne kyytiin. Tämän jälkeen kuvataan isän lävistynyttä ruumista, ja sitä ympäröi poliiseja. Yhtäkkiä isä räväyttää silmänsä auki. Loppu. Tosin leffalle tietenkin tulee kymmenen jatko-osaa, joista kuudennessa on uusi murhaaja, mutta sen jälkeen jatketaan sillä samalla tyypillä, koska fanit suuttuvat.

Jamii
Käyttäjä
506 viestiä

28.11.09 klo 17:34 - linkitä tähän kommenttiin: #

En haluaisi tunkeilla, mutta milloin palkinnot jaetaan?

sulo
Käyttäjä
3301 viestiä

28.11.09 klo 17:49 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jamii kirjoitti:

En haluaisi tunkeilla, mutta milloin palkinnot jaetaan?

Riippuu siitä kuka on johdossa.

Jamii
Käyttäjä
506 viestiä

28.11.09 klo 18:14 - linkitä tähän kommenttiin: #

sulo kirjoitti:

Riippuu siitä kuka on johdossa.

Jaa. Kilpailu on kumminkin ollut jo melkein kuukauden pystyssä, ja näyttää siltä ainakin vielä ettei uusia tarinoita tule. Mutta ei mitään, tehkää kuten tahdotte.

sulo
Käyttäjä
3301 viestiä

28.11.09 klo 18:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jamii kirjoitti:
sulo kirjoitti:

Riippuu siitä kuka on johdossa.

Jaa. Kilpailu on kumminkin ollut jo melkeen kuukauden pystyssä, ja näyttää siltä ainakin vielä ettei uusia tarinoita tule. Mutta ei mitään, tehkää kuten tahdotte.

Eiköhän lopeteta kisa tähän. Pääsi unohtumaan, kun ei ole pitkään aikaan tullut uusia viestejä tähän ketjuun. VierasTalo huolehtii palkinnosta, kunhan ehtii. Kiitos osallistuneille.

VierasTalo
Moderaattori
988 viestiä

28.11.09 klo 22:29 - linkitä tähän kommenttiin: #

sulo kirjoitti:

VierasTalo huolehtii palkinnosta, kunhan ehtii. Kiitos osallistuneille.

Mut kylhän sun nyt järjestäjänä pitäs alotuspostauksessa mainitut tissiekstrat jakaa ensin, jotta se voittaja saataisiin varmistettua.

sulo
Käyttäjä
3301 viestiä

28.11.09 klo 23:05 - linkitä tähän kommenttiin: #

VierasTalo kirjoitti:
sulo kirjoitti:

VierasTalo huolehtii palkinnosta, kunhan ehtii. Kiitos osallistuneille.

Mut kylhän sun nyt järjestäjänä pitäs alotuspostauksessa mainitut tissiekstrat jakaa ensin, jotta se voittaja saataisiin varmistettua.

Ai mun pitää lukea nuo..... kertokaahan omasta mielestänne turhimman tavan tai syyn tissien ilmestymiselle kirjoittaneen nimimerkki ja vaikka pikkunen perustelu mikä siinä oli erityisen turhaa. VierasTalo ja allekirjoittanut sitten ottaa huomioon perustelut ja varmaan käy pitkiä keskusteluja leffatykin ircissä, siitä kuka ne 3 plussaa saa ja ehkä niiden plussien ansiosta hienon ja upean palkinnon hyllyynsä korjaa.

Jamii
Käyttäjä
506 viestiä

29.11.09 klo 00:22 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tallensiko kukaan noita alkuperäisiä pistemääriä, koska pahasti näyttää siltä että joku tahallaan aikoo laskea ihmisten pisteitä.

Keskustelut