Legendaloota
Foorumin päävalikkoon › Legendaloota › Mitä nettisaitteja seuraat aktiivisesti?
Mitä nettisaitteja seuraat aktiivisesti?
arskaYlläpitäjä |
04.08.03 klo 00:18 - linkitä tähän kommenttiin: # Onko jotain vakiosaitteja jossa visiteeraat lähes päivittäin? Mulla tulee pyörittyä leffatykissä paljon ja tämä foorumi lisää varmasti tuota hommaa. Talvella tulee seurattua jääkiekko-aiheisia sivuja. Oulun Kärpät [www.oulunkarpat.fi], Jatko-aika [www.jatkoaika.com], Kiekko-Kaleva [cfscripts.kaleva.fi]. "Kevyt" Kärppä-fani kun olen. Muita sivustoja joilla tulee visiteerattua melko paljon. http://www.rekaksois.com |
JarkkoKKäyttäjä |
04.08.03 klo 08:33 - linkitä tähän kommenttiin: # Leffatykkiä tulee jostakin syystä seurattua... Muita saitteja: - www.telkku.com Tietenki tulee sitte kaikkia lättykauppoja seurattua kans, toisinaan enemmän, toisinaan vähemmän. Kyllähän asia on niin että Internetissä ei enää ole niin paljon mielenkiintoista asiaa, että jaksaisi ihan surffata vaan. Jos jotakin tietoa tarvii, niin sitten.. |
Juhani SementtiTykittäjä |
04.08.03 klo 11:07 - linkitä tähän kommenttiin: # |
John LennonjohtoKäyttäjä ![]() |
04.08.03 klo 14:53 - linkitä tähän kommenttiin: # |
Raato-ATykittäjä |
04.08.03 klo 16:14 - linkitä tähän kommenttiin: # leffatykki.com sekä ne sivut joilta kaivan arvosteluihin videokannet (mm.Imdb). Myös mesta.netissä pyörin joskus... Sekä tottakai: |
FilmerKäyttäjä |
04.08.03 klo 18:05 - linkitä tähän kommenttiin: # |
arskaYlläpitäjä |
04.08.03 klo 19:22 - linkitä tähän kommenttiin: #
Tuossa osuit asian ytimeen. Kylläpä se on itselläkin niin että jos jotain tietoa tms. joskus tarvii niin googletusta vaan kehiin... Noita vakiovierailun arvoisia nettisaitteja ei niin hirveästi ole tänäpäivänä. |
Juhani SementtiTykittäjä |
05.08.03 klo 12:06 - linkitä tähän kommenttiin: # Aww Paskat. Mun pitää lisätä pari osotetta joissa mä käyn. |
AnselmiKäyttäjä |
22.11.03 klo 20:55 - linkitä tähän kommenttiin: # tämä.. |
FaithKäyttäjä |
23.11.03 klo 13:21 - linkitä tähän kommenttiin: # |
Sepa^Käyttäjä |
23.11.03 klo 13:46 - linkitä tähän kommenttiin: # Leffatykki [www.leffatykki.com] siinäpä ne tärkeimmät |
ZorgeKäyttäjä |
23.11.03 klo 15:29 - linkitä tähän kommenttiin: # Leffatykki, IMDB, Muusikoiden.net |
OneNiceUserKäyttäjä |
23.11.03 klo 16:44 - linkitä tähän kommenttiin: # www.leffatykki.com <-- EHDOTTAMASTI!! |
CuomiTähtääjä |
23.11.03 klo 19:46 - linkitä tähän kommenttiin: # http://www.leffatykki.com Näitä siis seuraan kaikkein eniten. Käyn kyllä muuallakin. |
Haitsu![]() |
06.12.03 klo 13:25 - linkitä tähän kommenttiin: # Leffatykki.com(joka päivänen sivu) |
KaiserKäyttäjä |
06.12.03 klo 19:39 - linkitä tähän kommenttiin: # http://www.genmay.net/ - täällä on hauska puhua paskaa http://silenthillforum.co.uk/forum/ - hyvä asiafoorumi kaikille Silent Hillin ystäville. |
KapaKäyttäjä |
06.12.03 klo 20:22 - linkitä tähän kommenttiin: # |