Legendaloota

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › ILMAISTA RAHAA TARJOLLA

ILMAISTA RAHAA TARJOLLA

Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu

16.07.08 klo 19:37 - linkitä tähän kommenttiin: #

Sainpas huomionne veijarit. Tuli tässä tämmöinen idea mieleen ja kun idean saan päähäni siitä ei pääse mitenkään eroon. Eli,mitä jos kaikki halukkaat leffatykkiläiset kokoonnuttais vaikka Helsingissä oman elokuvan merkeissä. Eli mitä jos ME tehtäisiin oma elokuva.
Ensiksi valittaisiin käsisehdotuksista (mitä tänne vois pistää) se parhain, ja sitten valittaisiin ohjaaja(t) näyttelijät ja muut porukat(lavastuksesta päätettäisiin ja vaatteista yms.) Sitten kun suuret alkuvalmistelut olisi tehty, etsittäisiin se tyyppi kellä on paras kamera, ja katsottaisiin vähän aikatauluja. Lopuksi selvitetään ketkä pääsee pääkaupunkiseudulle (ei mistään lapista kannata lähtee) ja sitten kuvattaisiin se ja joku editoisi sen. Saisi mukavaa puuhaa näille synkille kesäpäiville.

Tämähän oli vaan ehdotus, mutta innostuin siitä niin etten voinut itselleni mitään.Joten jos tämä lähtisi jotenkin ajansaatossa käyntiin, niin olisi hienoa toteuttaa kunnollinen findie-elokuva.

X-tyyppi

Tykittäjä
365 viestiä

16.07.08 klo 20:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Olipa otsikko hanurista, meinasin käydä Porttikiellot -topicin kautta...

Ainoa kysymys jumalattomien aikatauluongelmien lisäksi on seuraava: Miksi Helsingissä?

16.07.08 klo 20:18 - linkitä tähän kommenttiin: #

Helsinki on pääkaupunkiseutua ja sielläpäin uskoisin että asuu valtaosa foorumilaisista.Kyllä joku toinenkin kaupunki kävisi mutta olisi hyvä ettei kaikkien tarvitsisi lähteä hirveän kaukaa.Sellainen kaupunki joka kaikille sopii

16.07.08 klo 20:22 - linkitä tähän kommenttiin: #

X-tyyppi kirjoitti:

Olipa otsikko hanurista, meinasin käydä Porttikiellot -topicin kautta...

Ja voin minä sen otsikon vaihtaa, en nyt porttikieltoa halua.mutta miten?

Moon

61 viestiä

17.08.08 klo 14:14 - linkitä tähän kommenttiin: #

X-tyyppi kirjoitti:

Miksi Helsingissä?

Hyvä kysymys. Helsinki kun on Utsjoen ohella Suomessa ehkä se etäisin paikka kaikesta, ja elokuvan teossa varsin huono paikka.

Tino

176 viestiä

17.08.08 klo 15:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Porvoohan olisi hyvä paikka, varmaankin Mr pompeiji on samaa mieltä.

X-tyyppi

Tykittäjä
365 viestiä

18.08.08 klo 16:34 - linkitä tähän kommenttiin: #

^Pysytte edelleen Suomen äärirajoilla?

pasa

56 viestiä

18.08.08 klo 17:07 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jyväskylä? Kuopio? Tampere?

mbay

1291 viestiä

18.08.08 klo 19:21 - linkitä tähän kommenttiin: #

Oulu? Keskellä Suomea kirjaimellisesti.

18.08.08 klo 19:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

Keskelle Suomea niin kukaan ei voi valittaa.

Arzibaba

14 viestiä

18.08.08 klo 20:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tampereella? Tampereelle pääsee kaikkialta. Ja hyvä idis.

kurkkuharja

258 viestiä

18.08.08 klo 21:54 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pyh Suomen rajoille, eikö Tallinnan Lasnamäkikin olisi ainakin taukojen virvoituspuolta silmällä pitäen aivan varteenotettava vaihtoehto?

Jammar

676 viestiä

18.08.08 klo 21:59 - linkitä tähän kommenttiin: #

Eipä taida ketään oikeasti kiinnostaa tuo projekti mutta missä Suomen kaupungissa se kuvattaisiin on hyvä tapella! Jeah tapelkaa lisää!

pasa

56 viestiä

18.08.08 klo 22:14 - linkitä tähän kommenttiin: #

Itseäni kiinnostaa aina elokuvanteko (vuosia olen harrastanut), tosin opiskelujen lomassa ei oikein tahdo olla aikaa.

kurkkuharja

258 viestiä

20.08.08 klo 11:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jammar kirjoitti:

Kyllä itse olisin mukana mikäli OIKEASTI tuosta jopa jotain aikaan saataisiin ja jos sitä pari sanaa aiemmin käyttämääni aalla alkavaa kirjainyhdistelmää elämässäni enemmän olisi..

Kivilärvi

96 viestiä

20.08.08 klo 13:33 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kuvataan täällä Kellokoskella kaikkien aikojen eeppisin elokuva. Mitä tähän ideaan tulee, niin ihan hauska aatos. En usko, että minusta olisi tällaiseen projektiin, koska olen perfektionisti ja kntrollifriikki (ja jos bändikavereihin on uskominen niin myös diiva!!).

Söpö

Ylläpitäjä
2115 viestiä

22.08.08 klo 04:12 - linkitä tähän kommenttiin: #

Noh, mahdollisimman moni kait pystyisi osallistumaan, jos
a) kenenkään ei tarvitsisi välttämättä lähteä mihinkään (loppu paikkakiistalle & helpotusta aikataululle)
b) heikompikin kuvamatsku, esim. kännykkäkameralla kuvattu, olisi hyväksytty

Käsis voisi olla etäisesti Blair Witch Project - tai Cloverfield-tyyliä.

Arzibaba

14 viestiä

22.08.08 klo 19:53 - linkitä tähän kommenttiin: #

Voisi olla jokin kooste, missä monta kohtaloa löytää tien yhteen tyyliin. ei mitään rakkaus stydeemejä, vaan vaikka just joku katastrofielokuva. Hieman pienemmillä efekteillä :)

Scarface

2232 viestiä