Legendaloota
Foorumin päävalikkoon › Legendaloota › Paras James Bond -elokuva
Paras James Bond -elokuva
Edellinen sivu | 1 2 3 | Seuraava sivu
JoeyKäyttäjä |
16.02.07 klo 14:59 - linkitä tähän kommenttiin: # Mikä on paras James Bond -elokuva tähän mennessä ilmestyneistä 21. elokuvasta? Epävirallisia Bond -elokuvia (Älä kieltäydy kahdesti ja Casino Royale vuodelta 1967) ei lasketa. Äänestys sen takia, ettei voi valita montaa vaihtoehtoa. Mielellään perusteluja äänestämällesi vaihtoehdolle. Oman ääneni saa Casino Royale. |
LuxiKäyttäjä |
16.02.07 klo 15:09 - linkitä tähän kommenttiin: # Kyllä se Istanbulissa on vieläkin ihan ykkönen ja Robert Shaw on edelleen pelottavin vastustaja. |
esimiesKäyttäjä |
16.02.07 klo 15:20 - linkitä tähän kommenttiin: # Hmmm..From Russia With Love, The Spy Who Loved Me, For Your Eyes Only ja Goldeneye. Tuosta kvartetista se paras Bond-leffa mielestäni löytyy. Casino Royale(2006) oli hyvä, mutta ei vielä tarpeeksi hyvä. Sellainen hiomaton timantti, jossa oli potentiaalia vaikka mihin. Seuraavaa Bond-elokuvaa odotan suurella mielenkiinnolla. Niin ja ääneni meni nyt sitten kuitenkin Goldeneyelle. |
The WolfTähtääjä |
16.02.07 klo 15:55 - linkitä tähän kommenttiin: # Goldfinger. Ainoa Bond-leffa, joka on oikeasti minua viihdyttänyt. Casino Royale on näkemättä ja Piercen Bondit ovat (muistaakseni) kaikki paskaa. |
Raato-ATykittäjä |
16.02.07 klo 16:00 - linkitä tähän kommenttiin: # Ensimmäinen on aina ensimmäinen ja maistuu parhaalta ja sitä rataa, eli siis Dr. No. Sopivasti kieli poskessa, hyvällä asenteella ja reippaalla meiningillä hyvä tulee. |
Jope PitkävihaKäyttäjä ![]() |
16.02.07 klo 16:07 - linkitä tähän kommenttiin: # Jätän vielä äänestämättä, sillä Casino Royalea en ole vielä nähnyt. |
mbayKäyttäjä |
16.02.07 klo 16:13 - linkitä tähän kommenttiin: # Muistaakseni (tai toivottavasti) olen kaikki nähnyt, vaikkei kaikista muistikuvaa olekaan. Parasta on vaikea mennä nimeämään, mutta Casino Royale on onnistunut viihdyttämään ja pitämään minut ottessaan parhaiten, liekö sitten syynä katselu (uudessa) leffateatterissa. Daniel Craig onnistui täyttämään paremmin kuin hyvin Bondin kriteerit ellei hiusten väriä lasketa. Eli vastaan Casino Royale |
MaraKäyttäjä ![]() |
16.02.07 klo 16:21 - linkitä tähän kommenttiin: # Casino Royale ja hyvänä kakkosena tulee Goldfinger ja Dr. No. Ennen olin vakaasti sitä mieltä, että Conneryn veroista Bondia ei tule, mutta mielestäni Craigissa on enemmän Bondia kuin kenessäkään muussa, Connery tipahti yllätykseni kakkoseksi Casino Royalen nähtyä. |
SchwarzeneggerKäyttäjä |
16.02.07 klo 18:51 - linkitä tähän kommenttiin: # En ole nähnyt kaikkia ja kaikista näkemistäni ei ole kunnon muistikuvaa. Ainakin Moonraker ja Rakastettuni ovat tehneet hyvän vaikutuksen. Saa nyt nähdä miltä näyttää Goldfinger huomenna, ainakin siinä on Oddjob. Joten äänestämättä jää toistaiseksi. |
CuomiTähtääjä |
17.02.07 klo 01:03 - linkitä tähän kommenttiin: # Kaikihan nämä on ainakin kerran tullut katsastettua mutta suuresta osasta ei ole ne kaikkein parhaimmat muistikuvat mutta kokeillaanpas nykäistä lähes summajärjestyksessä jonkinlainen top-5: 1. Casino Royale Casino Roylae iski kyllä teatterissa katsastettuna sen verran kovaa että aika kärkeen lennähti. Conneryn kaksi(tai kolme) kovinta ja Brosnanin itselleni ah-niin nostalginen debyytti. Joskus nappulana oli melkeinpä kovinta kamaa ikinä, nykyään jo kyllä puhki katsottu, mutta laatusettiä verrattuna Piercen seuraaviin kyhäelmiin. Moore ei ole oikein onnistunut vakuuttamaan mutta Christopher Leen Scaramanga on jo pahiksena niin loistava että listalle pääsee. |
JackieKäyttäjä |
18.02.07 klo 15:41 - linkitä tähän kommenttiin: # kyllä vanhoista bondeistakin löytyy suosikkejani, mutta tällä hetkellä ehdotonta ykkössijaa pitää Casino Royale. Todella hyvä ja toimiva elokuva |
SpaceCadet1Käyttäjä |
18.02.07 klo 16:35 - linkitä tähän kommenttiin: # Goldfinger edustaa mielestäni Bond-elokuvien valttikortteja (autot, sliipattu päähahmo, väkevä pahishahmo jne.) parhaiten. Shirley Basseyn kuolematon nimikkotunnari lienee se kaikista mieleenpainuvin elementti. |
JurpoTähtääjä |
18.02.07 klo 22:52 - linkitä tähän kommenttiin: # Tämä onkin sellainen topikki missä on vaikea vastata. Jokaisella kun on meriittinsä hyvässä ha pahassa. Helpointa on sanoa huonoimmat Bondit ja siihen klubiin pääsevät lopulta Moonraker ja Die another day. Liian korkealentoinen juoni. Molemmissa lisäksi on varsin huono tunnusmusiikki. Parhaimmistoon kuitenkin mahtuu myös aika monta teosta. -Thunderball: Vahva juoni joka vieläkin on uskottava ja S.P.E.C.T.R.E:n esiintyminen on melkoisen tylyä. Ja onhan mukana se klassinen rakettireppu-kohtaus ja Tom Jonesin pyörtymiseen päättynyttä tunnusmusiikkia ei voi unohtaa. -On her Majesty's Secret Service: Harmi vain että Lazenby teki vain yhden bondin, sillä tämä on loistava. Aloitus on hieman hidas ja inside-vitsit saattavat ärsyttää, mutta 60-luvulla näyttelijän vaihtuminen otettiin erittäin vakavasti. Erinomaisen fyysinen bond-leffa hurjine toimintakohtauksineen, jotka ovat yhä vakuuttavia ja Telly Savalas on myös melkoinen pahis. Puhumattakaan Diana Riggin olemuksesta naisena joka pystyi sulattamaan James Bondin jäisen luonteen. -Casino Royale: Ei mitenkään huono aloitus ja sisältää yhden uskottavimmista roistoista. Mikkelsen ei ollut mikään ilkimys tai hupihemmo ja mukana oli runsaasti vakoiludraamaa - sitä mistä bondeissa on loppujen lopuksi kyse. -View to a kill: Roger Mooren iän näkee huonossa merkityksessä ja muutenkin kasarikauheus näkyy, mutta loppukohtauksen vakuuttava kehys (Golden Gate-silta) ja Oscar-voittaja Christopher Walken roistona antaa pisteitä. Tässä leffassa kyllä huomaa kuka tekee parhaiten ja se on Walken. Mahtava roisto, vaikkakin leffa on heikko. -World is not enough: Kerrassaan mielenkiintoinen tapaus. Pääroisto on nainen (varsinainen atomipommi) ja henchman on emotionaalisesti kiinnostavin henkilö. Robert Carlyle tekee periaatteessa tylsästä eksoottisesti vammautuneesta henchmanista tunteellisen ja herkän ihmisen, jonka omistautuminen roistoon ei ole ahneutta vaan rakkautta. Mahtava henkilöhahmo muuten tylsässä juonessa. -Goldfinger: Tässä on kaikki: on roisto, eksotiikkaa, hurja juoni ja kaikkien henchmanien ykkönen. Oddjob on kaappimaisten kolossien ykkönen. Vahingossa napsautti Conneryn kylkiluut poikki kuvauksissa. |
KustaaYlläpitäjä |
23.02.07 klo 17:56 - linkitä tähän kommenttiin: # Kultasormi saa mun äänen. Omalla tavallaan muokkasi Bondeille niiden nykyisen muodon. |
VänskiKäyttäjä ![]() |
03.03.07 klo 00:33 - linkitä tähän kommenttiin: # Lupa tappaa, siinä on bond, jossa on luonnetta! Dalton olisi pitänyt tehdä vielä yksi bond, olisi saatu loistava Dalton trilogia |
VilleTähtääjä |
30.03.07 klo 15:21 - linkitä tähän kommenttiin: # Kultasormi on kyllä suosikkini Bondeista, vaikka niitä on monia muitakin hyviä Bondeja. Kultasormi kyllä määritti Bond-elokuvien tyyli pitkäksi aikaa. |
tommiiKäyttäjä |
12.04.07 klo 23:09 - linkitä tähän kommenttiin: # Parhaimmat ovat ehdottomasti Live and Let Die, A View to a Kill ja Casino Royale. Äänestin kuitenkin View to a Killiä, Casino Royale ei ollut niin perinteinen Bond-elokuva ja aika arpomalla sitten päätin noista kahdesta mahtavasta Mooren tähdittämästä Bondista. |
OutlawPuppetKäyttäjä |
16.04.07 klo 10:32 - linkitä tähän kommenttiin: # Nyt kun Casino Royale on myös nähtynä, voin vastata tähän. Paras Bond on edelleen ehdottomasti Goldfinger. Dr. No ja Thunderball täydentävät top 3:n. |
villeriKäyttäjä |
16.04.07 klo 16:44 - linkitä tähän kommenttiin: # Goldfinger oli aikoinaan eka Bondi joka tuli nähtyy, ja se on pysyny vaikuttavimpana. Siin vaan on sellane oikee Bond-tunnelma. |
DamoniKäyttäjä |
11.02.08 klo 15:46 - linkitä tähän kommenttiin: # Lupa Tappaa. Timothy Dalton on mielestäni paras Bond näytteliä. Lupa tappaa on paras, koska on paljon erinlainen, kuin muut bondit. |
Edellinen sivu | 1 2 3 | Seuraava sivu

Ilahdutti erityisesti Daniel Craigin hyvin onnistunut bond-tulkinta.