Päivän pulinat

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Päivän pulinat

Brutus
Käyttäjä
957 viestiä

21.05.20 klo 14:03 - linkitä tähän kommenttiin: #

Toivottavasti joo päättyisi tämä koronapelleily jo. Itsellä oli jo vuodenvaihteesta koko kesäksi sovittu ravintola-alan logistisia hommia, mutta ne tietysi oli ensimmäisiä mitkä joutui vasaran alle ja nurin vielä sopivasti niin että suurin osa kesätöiden hakuajoista oli jo mennyt umpeen. Sen mukana meni sitten kaikki muutkin kesän suunnitelmat, ellei tässä nyt sitten jotenkin ihmeen kautta vielä tärppää jostain muualta.

Tällä hetkellä tulee kanssa majailtua porukoiden luona maaseudulla ja käveltyä tuntikaupalla päivittäin kun kaikki muu urheilu on kielletty. Alkuperäinen suunnitelma oli saada paperit kesäkuun kuluessa, viimeinen kuukausi oli vielä gradun loputonta hiomista ja ainakin neljä-viisi tiukkaa tenttiä, mutta tämän koronan takia yksi niistä peruutettiin ja yksi meni vituilleen muuten vaan, joten vieläkään ei pysty valmistumaan, vaikka se päättötyökin meni vihdoin läpi.

Yhtenä lisäharmina tässä koronakevään aikaan on kasaantunut kaikenlainen harmi ja vitutus muutenkin. Viimeksi viikko sitten kuulin yhden perhetutun ja entisen työkaverin kuolleen koronaan, sitä ennen pari sukulaista kuoli muihin vaivoihin, pari kaveri kuoli tapaturmaisesti, sitten on perheestä löytynyt muuten tautia ja syöpää, ym. vastaavaa. Henkisesti aika raskasta.

Yhtenä ajanvietteenä ja vitutuksenpurkukeinona korjasin vanhan kitarani ja sen vahvarin, jotka on olleet kauan vähän retuperällä ja aloin taas pitkästä aikaa veivaamaan. Inspiroiduin irtautumaan noista perinteisistä hevijutuista tutkimaan vähän muutaman muun vähän herkumman genren saloja. Ehkä tämän koronaskeidan jälkeen kun keikkapaikat sun muut avautuu, tästä vois jopa tullakin jotain, tuntuu hyvältä.

John117
Käyttäjä
127 viestiä

22.05.20 klo 23:19 - linkitä tähän kommenttiin: #

Koronousti alkaa kyllä jo kyrsimään. Onneksi Trumppi keksi nerokkaan vastalääkkeen. Mutta muuttohommat uuteen kotiin alkaa olemaan paketissa ja enää tarvittavat sisustus projektit jäljellä. Taloyhtiön netti tilattu, omalla luurilla tämän sivuston mobiiliversio on aivan käyttökelvoton kokonaisuus eli tästä lähtien pääsee taas koti PC:llä kirjoittelemaan scheissea tänne. Vaikkei muutenkaan kännyllä tai kodin ulkopuolella ole oikeastaan tullutkaan halua käyttää tätä foorumia.

Keskustelut