Kauheimmat leffakohtaukset

Foorumin päävalikkoonLeffat yleisesti › Kauheimmat leffakohtaukset

Walken
Käyttäjä
54 viestiä

18.02.19 klo 12:51 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kun pari vuotta sitten näin Sam Peckinpahin sotaelokuvan Rautaristi, yksi kohtaus jäi inhottavuudessaan aika pitkäksi aikaa kummittelemaan. Moni tuntuu siitä elokuvasta muistavan enemmänkin kaikkia verisiä taistelukohtauksia, mutta itselleni jäi niitä paremmin mieleen kohtaus, jossa venäläinen naissotilas puraisee raiskauspuuhissa olleelta saksalaissotilaalta mulkun kokonaan irti.

Joku
Käyttäjä
1169 viestiä

18.02.19 klo 14:54 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mainio kohtaus! Aina ilo silmälle kun raiskari pääsee genitaaleistaan. Ikävä kyllä muistaakseni toi raiskattu nainenkin pääsi hengestään siinä kohtauksessa. Hyvä leffa kaikinpuolin. Taattua veri-samppa laatua.

Dekkari
Käyttäjä
255 viestiä

27.02.19 klo 06:54 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mielestäni se rautaristin talokohtaus on siinä mielessä epäaito, että vaikka saksalaiset menettävät joukkueestaan 2 miestä, niin porukka ei tapa aseistamattomia naisia. Itseäni harmitti siinä tilanteessa sen nuoren saksalaissotilaan kuolema kun ei yrittänyt edes raiskata. Yksi saksalainen sotilas huusi talossa parhaan kommentin: "Tämä on sotaa, eikä mikään bordelli!".

Kauheimmat leffakohtaukset ovat kai hostel 2:ssa. Esimerkiksi kohtaus missä kaveri tajuaa mitä on tekemässä ja yrittää lähteä pois. Myös kannibaalien polttouhreissa on kanssa kauheita kohtauksia. Eläintapot nyt ensimmäisinä, mutta myös se kiviraiskaus tappokohtaus on aika kauhea.

Sawissa, oliko nyt 4 osa. Yksi raiskaaja joutuu ansaan, mikä vetää raajat irti kehosta, ellei puhkaise silmiään. Muistaakseni ääni sanoi: "Olet tehnyt paljon pahaa silmilläsi, mutta viellä pahempaa ruumiillasi". Ihan hyvin sanottu. Kohtauksessa kaveri oli säästänyt valokuvia uhreistaan.

JuicyFruity
Käyttäjä
59 viestiä

27.02.19 klo 15:48 - linkitä tähän kommenttiin: #

The passion of the Christ

JuicyFruity
Käyttäjä
59 viestiä

01.03.19 klo 17:01 - linkitä tähän kommenttiin: #

Huomasin, että oli jäänyt teksi vähän kesken jostain syystä. Eli ne ruoskinta kohtaukset ovat jääneet mieleeni pysyvästi. Monta elokuvaa olen katsonut missä veri lentää, mutta tässä se on jotenkin realistisempaa ja sattuu vieläkin selkääni, kun muistelen elokuvaa.

Keskustelut