Elokuva hukassa

Foorumin päävalikkoonLeffat yleisesti › Elokuva hukassa

TheMira
Käyttäjä
1 viestiä

19.05.19 klo 19:54 - linkitä tähän kommenttiin: #

Minulla olisi kysyttävää eräästä elokuvasta, joka on ollut mysteeri jo kymmenen vuotta....

Elokuvasta on tehty kolme jatko-osaa (en tiedä onko useampiakin). Kuvaus menee näin: elokuvan ensimmäisessä osassa (alussa) Vanhempi poliisi ja hänen parinsa nuorempi, lihavempi poliisi ovat jahtaamassa erästä rikollista, jolla on toinen silmä sokea. Parivaljakko juoksee rikollisen (sen jolla on toinen silmä sokea) perässä, mutta "lihavempi" poliisi jättytyy jälkeen ja vanhempi poliisi on vielä roiston perässä. Jossain kohtaa takaa-ajoa rikollinen heittää tai tiputtaa ryöstösaaliin pois, mutta vanhempi poliisi ei tätä huomaa ja ei saa roistoa kiinni. Ryöstösaalis katoaa ja poliisilaitoksella epäillään vanhemman poliisin kätkeneen tämän jonnekkin.
Loppussa vanhempi etsivä saa tietää, että hänen parinsa löysi ryöstösaaliin ja "omi" sen itselleen, vaikka ei liittynyt elokuvan juonen rikollisiin millään lailla. "Lihavempi" etsivä ei paljasta totuutta poliisilaitokselle ja vanhempi etsivä joutuu lopussa vankilaan, koska todisteet muka väittävät vanhemman etsivän syyllistyneen ryöstösaaliin varastamiseen ja joutuu vankilaan.

Elokuvan toisessa osassa etsivä on siis vankilassa ja ratkoo erästä rikosta sieltä käsin

Kolmannessa osassa etsivä vapautuu ja (muistaakseni) alkaa taas poliisiksi. Hänen entinen parinsa (se joka varasti saaliin) yrittää hieroa jälleen ystävyyttä siinä onnistumatta.

Tässä ovat kuvaukseni elokuvista, jota olen yrittänyt selvittää siinä onnistumatta....

Toivon todella, että voisitte auttaa ja ratkaista tämän mysteerin.

Keskustelut