Batman Forever (-95/) ja muiden elokuvan viat

Foorumin päävalikkoonLeffat yleisesti › Batman Forever (-95/) ja muiden elokuvan viat

barros
Käyttäjä
1309 viestiä

05.01.19 klo 16:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vuoden 1995 anti Batman seikkailusta tuotti yhden elokuvan tummaan ja keltaiseen asusteisiin pukeutuvasta Bruce Waynestä. Väliajoin on palattava 90-luvulle tässä tämän eri vuosikymmenen lähellä olevassa taitteessa.

Kyseessä on hävyttömän viihdyttävä comic-book elokuva, josta voisin vaikka kirjan lukea, jos sellainen on saatavilla. Alkuperäisteosta eli kässäriä ei taida olla saatavilla aikaisemmilta vuosilta, joten kaikkia vikoja ja ko. leffaan päätyneitä ideoita, joita tässä käytetään ei taideta edes löytää kunnolla. Onko niin, että pelkästä trailerista muka näkee koko elokuvan tuottaman elämyksen ja kokonaisuuden muodostamiseen vaativan suhteen nähtyyn teokseen.

No mutta viha/rakkaus suhde tuottaa keskustelua ja kysyisin nyt seuraavasti:

Mitä eri vikoja olette löytänyt tai miksi elokuvat kuseevat omiin muroihinsa niin pahasti kuin yleinen käsitys antaa myöten?

Leffa Timppa
Käyttäjä
83 viestiä

07.01.19 klo 15:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

Roskanahan sitä yleensä pidetään. Mielestäni kuitenkin viihdyttävä, mutta tuo ei tarkoita hyvää elokuvaa. Lepakkonänneistä ei tykätty ja moni olisi halunnut nähdä Burtonin ohjaaman jatko-osan. Syy miksi hän ei ollut ohjaajana, oli nuorempien katsojien houkuttelu teattereihin ja yritys tehdä Batmanistä lapsiystävällisempi.

Kilmer on jakanut mielipiteitä, mutta on kyllä ok. Jim Carrey ja Tommy Lee Jones ovat hupaisa kaksikko, mutta arvaattaja tuntuu energiajuomia vetäneeltä hyperaktiiviselta Jokerilta. Lisäksi ainakin itse olisin halunnut nähdä Billy Dee Williamsin Kaksinaaman. Ei niin huono kuin väitetään, mutta silti heikko tapaus.

Brutus
Käyttäjä
688 viestiä

07.01.19 klo 15:24 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ei nuo supersankarileffat noin yleensä iske ollenkaan, mutta just tuo Forever on niiden Raimin hämyjen kanssa harvoja tapauksia joita jaksaa just sen itseironisen hauskan camp-meiningin vuoksi katsomaan aina välillä huvikseen uudestaan. Kaikkein tylsintä on hoopo sarjisleffa ottamassa itsensä liian vakavasti.

Joku
Käyttäjä
1025 viestiä

07.01.19 klo 20:14 - linkitä tähän kommenttiin: #

Schumacher käsittääkseni haki noissa kahdessa Batmanissaan just sitä Adam Westin aikaista tyyliä. Forever on vielä jossain määrin katselukelpoinen, toisin kuin Batman & Robin, joka ei edes niillä kuuluisilla camp-arvoilla yllä missään määrin nautittavaks filmiks. Jim Carrey arvuuttajana on, no Jim Carrey. Tommy Lee Jones Kaksinaamana on vielä vaivaannuttavampaa katsottavaa. Kilmer puolestaan Batmanina yllättävän hyvä. Chris O'Donnell Robinina puolestaan yks ihan aidosti ärsyttävimmistä elokuvahahmoista. Joka sekunti ton äijän pärstää tekee pahaa :D

Keskustelut