Minkälaisen elokuvan tekisitte?

Foorumin päävalikkoonLeffat yleisesti › Minkälaisen elokuvan tekisitte?

barros
Käyttäjä
1309 viestiä

14.01.19 klo 07:19 - linkitä tähän kommenttiin: #

Perinteinen fantasia samurai leffa, jossa kolmen linnan väki viettää juuri hiljaiseloa, kunnes yksi keisareista sairastuu. Epäilykset lähtevät liikkeelle ja kohta on samurai toistensa kimpussa ja lopussa keisarin tytär pääsee valtaan astuessaan kilpakosinnan päätteeksi vihille. Menetelmiä olisi vaikka kuinka saattaa tämä leffo finaaliin, jos kokit ja palvelijat munkkien tapaan tekeevät saumatonta yhteistyötä. Leffan nimi esim. Pledge of Titan, joka kuvaa tätä tunnekuohuista draamaa kaikkinensa.

Miihkali
Moderaattori
2390 viestiä

14.01.19 klo 21:39 - linkitä tähän kommenttiin: #

Suomalaiselle suolle sijoittuva barbaarielokuva. Budjetiksi riittäisi muutama tuhat euroa puvustukseen ja käytännön järjestelyihin. Lisäksi tarvittaisiin tietysti iso joukko innokkaita ja lahjakkaita vapaaehtoisia.

Elokuva kertoo rämeen keskellä asuvasta kehonrakentajasta, joka pukeutuu tuohivirsuihin, poronnahkahousuihin ja väiskiin. Kaksi sotilasosastoa — roomalaiset ja saraseenit — ovat jatkuvan kahakoinnin jälkeen kumpikin vetäytyneet tietämättään suon eri laidoille ja yrittävät nyt ylittää sen päästäkseen vihollisen kimppuun selustasta.

Mutta Väinöpä ei anna vainolaisen valloittaa kotisuotaan! Rambon hengessä hän houkuttelee rämeellä liikkuvat vihulaiset mitä pirullisimpiin ansoihin. Muutama esimerkki:

  • Pahis tulee juomaan lammelle. Väinö on ovelasti odottanut vedessä, ponkaisee huutaen pinnalle ja vetää roiston hukkumiskuolemaan.
  • Väinö polttaa tervaa ja käyttää sitä napalmina.
  • Väinö pakenee ja työntää harhautuksena veneen järvenselälle. Kun pahikset pääsevät katsastamaan veneen sisällön, odottaa nahkakatoksen alla nälkäinen susi!
  • Roomalaiset eivät malta olla kylpemättä. Väinö hiiviskelee paikalle ja lappaa klapia ammeen alle, keittäen roomalaiset elävältä.
  • Väinö poistuu rämeeltään ja huomaa kauhukseen saraseenien kiusaavan läheisen maatilan asukkaita. Kun saraseenien pääjoukko tulee katsomaan, mihin kaverit katosivat, he näkevät verisen viljalyhteen. Pahnojen alta löytyy heinäseipään lävistämä saraseeni!
  • Väinö sytyttää tulia ja ampuu nuolia hehtaarihahlolla antaen vaikutelman vihollisen liikkeistä. Roomalaiset ja saraseenit tulevat tutkimaan asiaa ja surmaavat toisensa.

Saraseeneilla on totta kai mukana haaremi, jossa Väinö käy aina välillä hiiviskelemässä ja lempimässä.

Dekkari
Käyttäjä
175 viestiä

04.03.19 klo 00:54 - linkitä tähän kommenttiin: #

Olen miettinyt tietyntyypin televisioelokuvaa. Kyseessä olisi oikeastaan televisiosarja. Jaksot kuitenkin niin pitkiä, että televisioelokuviksi voitaisiin laskea (1,5-2h).

Genre olisi kauhu ja osissa olisi myös scifi, trilleri ja mahdollisesti fantasia piirteitä. Lisäksi surrealismin ihailijana mukana olisi myös surrelismia jossain osissa. Osat eivät muodosta jatkumoa toisiinsa (ainakaan suoranaisesti), samoja näyttelijöitä voisi toki olla. Sarjassa olisi henkilöitä hyvin vähän, useimmat jaksot sijoittuisivat 3-6 hahmon ympärille. Jaksot olisivat melko synkkiä. Harmaata olisi paljon ja verta ei säästeltäisi. Kuitenkaan liialliseen goreen ei mentäisi.

Osat voivat sijoittua menneisyyteen, nyky-aikaan, tulevaisuuteen tai aikakauteen jota ei olla määritelty.

Ensimmäisessä osassa 5 miestä. Metsänhoitaja, meteorologi, rakennusmaalari, upseeri ja veturinkuljettaja lähtevät viettämään lomaa rakennusmaalarin mökille, jonka hän perinnyt salaperäiseltä sedältään. Miehet saapuvat mökille ja alkavat tutkia sitä. Rakennuksesta löytyy kaikkea outoa ja pian löydetään mystinen kellari, josta vahingossa vapautetaan pahat voimat. Pian alkaakin taistelu elämästä ja kuolemasta...

Jos olisi resurssit tehdä tälläista, niin tekisin, vaikkei se olisi taloudellisesti kannattavaa. Tarkemmin ajateltuna ei tähän välttämättä edes menisi resursseja kovinkaan paljon.

Keskustelut