X-men origins Wolverine

Foorumin päävalikkoonLeffat yleisesti › X-men origins Wolverine

T-800

28.07.08 klo 14:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

Itse X-menien kovin tyyppi palaa elokuvana ja pari teaseria on ilmoilla: http://www.v2.fi/uutiset/...traileri-kun-viela-ehdit/

Näyttää hyvältä. Toivottavasti ei PG-13, sillä Wolverinen alkuperä on aikas raju ja väkivaltainen.

http://www.imdb.com/title/tt0458525/

andy
Tähtääjä
1491 viestiä

28.07.08 klo 14:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

Traikku näitti ainakin suhteellisen lupaavalta, mutta tiedä sitten oliko kaikki hyvä siinä?. Gavin Hoodin Tsotsi ja Rendition olivat ainakin kelvolliset elokuvat, joten ainakin ohjaimissa on pätevä heppu. Hugh Jackman ei esittelyjä kaipaa, vaan äijä on tehty näyttelemään Wolwerineä!. Danny Huston on aina sopiva niljakkeena kusipäänä ja Lynn Collins muuteen vaan nätti.

Katsellaan eteenpäin miten projekti edistyy. Pahoin pelkään, että kyllä tästä PG-13 leffa tehdään, kun Marwelin tallissa ollaan.

esimies
Käyttäjä
2574 viestiä

28.07.08 klo 15:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ui jui. Pari päivää sitten luin jostain tuon comic con-kuvamateriaalin kuvauksen, mutta en uskonut sen vuotavan nettiin.

Homma näyttää ihan hyvältä ja leffa tulee todennäköisesti hakkaamaan ainakin suht epäonnistuneen X3:sen. Eiköhän Wolverine-kuume tule vielä meikäläiselläkin nousemaan entuudestaan kunhan päästään tuonne ensi vuoden puolelle.

Ensimmäisessä elokuvassa tuo Wolverine/Sabretooth-kuvio oli vähän juosten kustu, joten olen kyllä tämän elokuvan puolestapuhuja siinäkin mielessä, että näiden kahden jannun yhteinen menneisyys ilman muuta ansaitsee oman elokuvan. Liev Schreiber vaikuttaisi ihan nasevalta valinnalta Victor Creedin rooliin. Miehen viimeinen virnistys oli aivan loistava kun Logan totesi että "I'm gonna cut your goddamn head off".

Mutta lähinnä tässä projektissa ärsyttää tämä suunnaton hahmopaljous. Siellähän vilahtivat ainakin Gambit, Blob, Emma Frost ja Deadpool. Esimerkiksi Gambitia monet fanit ovat jo kovasti toivoneetkin ja tuossa trailerissakin hän kirvoitti yleisöstä kovimmat suosionosoitukset. Meikäläistä vaan vähän epäilyttää kun näitä hienoja hahmoja tungetaan leffaan jonka pitäisi olla Wolverinen sooloelokuva. Nythän tuo näyttää enemmän X4:selta kuin Wolverinen soololta.

Kun alunperin tästä elokuvasta silloin aikoinaan kuulin, niin toivoin ja oletin että Wolverine ja Sabretooth olisivat tyyliin leffan ainoat mutantit ja elokuva keskittyisi heidän armeijamenneisyyteen ja kilpailutilanteeseen. Ja siinä sivussa tietenkin tuo Wolverinen pakollinen kohtalokas romanssi. Mutta sitten julkisuuteen alkoi vuotamaan tietoja näistä kaiken maailman mutantti-cameoista. Se on jo lähestulkoon varmaa että näille hienoille hahmoille on varattu esim. Beastin, Angelin ja Colossuksen kaltainen X-men-leffoista tuttu kohtalo. Eli että he käyvät ainoastaan kääntymässä ruudulla ehkä yhden toimintakohtauksen verran mutta muuten hahmoihin ei panosteta juuri lainkaan. Jos hahmoihin ei panosteta niin sitten niitä ei mielestäni pitäisi tehdä lainkaan. Varsinkin koskee tuollaisia Gambitin ja Deadpoolin kaltaisia hahmoja, jotka ovat todella keskeisiä ja suosittuja eivätkä todellakaan mitään sivuroolikamaa.

Olisivat nyt vaan keskittyneet Wolverineen ja Sabretoothiin ja ehkä sitten tulevissa X-men-leffoissa esitelleet sitten lisää noita muita hahmoja. Tämä on kieltämättä filmatisointien kannalta X-men-universumin heikkous, kun kerran näitä hahmoja ja mytologiaa on niin jumalaton määrä, että tällaisissa parin vuoden välein ilmestyvissä parin tunnin mittaisissa leffoissa ei mitenkään voida tehdä oikeutta kaikelle mahdolliselle. Aina joku hahmo tai juonikuvio kärsii todella pahasti.

Lordi-fani
Käyttäjä
647 viestiä

28.07.08 klo 15:51 - linkitä tähän kommenttiin: #

Aika kova traileri oli! Sen verran nautin X-Men -trilogiasta, että kyllä tämä minulle on yksi ensi vuoden odotetuimmista leffoista.

kerpele
Käyttäjä
3486 viestiä

28.07.08 klo 20:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Varsin tyylikäshän tuo pätkä oli, mutta olen kyllä samoilla linjoilla kun Esimieskin: liikaa hahmoja yhteen elokuvaan, a la X-men 3. Tokihan voi olla että Deadpool ja Gambit vilahtavat leffassa vain siksi, että miehistä on omat rainat jo suunnitteilla, mutta Wolverinestahan tässä leffassa pitäisi olla kysymys. Ja tietysti riitelystä Sabretoothin kanssa ja Silver Foxin riiaamisesta. Team X on iso osa Loganin menneisyyttä ja olisi hienoa jos tässä leffassa keskityttäisiin lähinnä vain siihen ja vasta mahdollisissa jatko-osissa Weapon X -meininkeihin.

Dirge|nferno

28.07.08 klo 21:11 - linkitä tähän kommenttiin: #

Varmasti elokuvan julkaisuun mennessä ilmestyineistä Marvel-filmatisoinneista paras. Paras hahmo, paras tarina - paras elokuva. Kun Hugh Jackman vielä on juuri sopiva henkilö näyttelemään Wolverinea, ei soppa voi olla kovin haalea.

Toivottavasti väkivaltaa on tarpeeksi ja ikäraja siinä 15 kohdalla. Odotan innolla Origin-sarjakuvassa kuvattua Wolverinen varhaiselämän osiota. Siitä ei paljoa trailerissa näytetty, paitsi tuossa yhdessä kohtaa rystysten kohdalta tunkevat kynnet omaava pikkupoika itkee maassa makaavan miehen vierellä. Sopisi odottaa, että lapsuusosio on kuvattu sopivan riittävän rauhallisesti ja sarjakuvalle uskollisesti.

esimies
Käyttäjä
2574 viestiä

28.07.08 klo 21:56 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hauska pikku pätkä, jossa Hugh Jackman ja Stan "The Man" Lee heittävät läppää. Ainaisena synkistelijänä täytyy jo tässä vaiheeessa todeta, että kunhan vanha ukko Lee tuosta kupsahtaa, niin se tulee kyllä olemaan murheellinen päivä monelle kaltaiselleni nörtille. Vielä vanhana miehenäkin hänessä personoituu kaikki se innostus ja rakkaus sarjakuvia kohtaan, joka aikoinaan omalta osaltaan edesauttoi Marvelin nousua huikeaksi brandiksi. Ei muuta ku käsi lippaan. Todellinen legenda kyseessä.

http://youtube.com/watch?...LuK7rb3UY&feature=related

kerpele
Käyttäjä
3486 viestiä

28.07.08 klo 22:22 - linkitä tähän kommenttiin: #

esimies kirjoitti:

Ainaisena synkistelijänä täytyy jo tässä vaiheeessa todeta, että kunhan vanha ukko Lee tuosta kupsahtaa, niin se tulee kyllä olemaan murheellinen päivä monelle kaltaiselleni nörtille. Vielä vanhana miehenäkin hänessä personoituu kaikki se innostus ja rakkaus sarjakuvia kohtaan, joka aikoinaan omalta osaltaan edesauttoi Marvelin nousua huikeaksi brandiksi. Ei muuta ku käsi lippaan. Todellinen legenda kyseessä.

Todellakin. Nähtävästi vielä tämän vuoden puolella pitäisi ilmestyä täyspitkä dokkari Stan the Manista, nimeltään True Believer: The Father of Super Heroes [finnish.imdb.com]. Übernörtti Kevin Smithhän on jo haastatellut Stania pariin otteeseen: Stan Lee's Mutants, Monsters & Marvels [finnish.imdb.com] käsittelee lähinnä Leen ideoimia hahmoja ja Marvel Then and Now: An E... Stan Lee and Joe Quesada [finnish.imdb.com] kustantamon menneisyyttä ja hieman tulevaakin. Tuota Marvel Then and Now -dvd:tä olen yrittänyt metsästää, mutta eipä sitä juuri muualla näy kun eBayssa. Mutants, Monsters & Marvels kannattaa kyllä ehdottomasti katsastaa, jos vaan sattuu hollille.

Lordi-fani
Käyttäjä
647 viestiä

28.07.08 klo 22:32 - linkitä tähän kommenttiin: #

esimies kirjoitti:

Hauska pikku pätkä, jossa Hugh Jackman ja Stan "The Man" Lee heittävät läppää.

http://youtube.com/watch?...LuK7rb3UY&feature=related

Mahtava video! :D

T-800

29.07.08 klo 14:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Stan Lee tuleva kuolema kyllä tulee vaikuttamaan moniin Marvel faneihin, sillä hän keksi suurimman osan sankareista ja otuksista. Kuinkas vanha Lee onkaan?

kerpele
Käyttäjä
3486 viestiä

29.07.08 klo 14:10 - linkitä tähän kommenttiin: #

Täyttää joulukuussa 86.

andy
Tähtääjä
1491 viestiä

06.11.08 klo 13:04 - linkitä tähän kommenttiin: #

http://www.flylyf.com/x-men-origins-wolvering/

Tuolta sivulta pääsee näkemään yhden teaserin kahdessa osassa ja yhden kokonaisen trailerin, joka ei itsessään näytä muuta kuin mitä Wolwerinelle tehdään siinä alussa, mutta tuon trailerin pieneen kestoon nähden tämä alkaa vaikuttaa "jopa" lupaavalta tapaukselta, tosin tuskin tämä Iron Mania päihittää?, mutta itse jään ainakin odottelemaan tämän kehittymistä ja Jackman on edelleen napakymppi Wolwerinen rooliin.

esimies
Käyttäjä
2574 viestiä

27.11.08 klo 08:59 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jackman poseeraa Wolverine-leffan tiimoilta. Leffan traileria on muuten lupailtu 14.12. ensi-iltaan tulevan The Day the Earth Stood Still-elokuvan eteen.

Tuo tammikuun Empire menee kyllä muutenkin poistoon. Kannen perusteella läpyskä sisältää jälleen paljon hauskaa luettavaa. En ole tänä vuonna ostanut ainuttakaan numeroa tätä maailman parasta leffalehteä, mutta näin vuodenvaihteen kunniaksi voisi paikata tämänkin puutteen.


andy
Tähtääjä
1491 viestiä

16.12.08 klo 09:21 - linkitä tähän kommenttiin: #

Traileri [www.youtube.com]

Vaikuttaa yllättävän lupaavalta tapaukselta, erityisesti trailerin alku antaa hyvää kuvaa Wolverinesta. Hyviä näyttelijöitä on ainakin saatu mukaan, mutta toivottavasti hahmoja ei olla otettu liikaa tarinaan, kun tämä on "Wolverinen" tarina. Katsellaan mitä tästä tulee.

T-800

16.12.08 klo 15:41 - linkitä tähän kommenttiin: #

No ainaskin vauhdikas elokuva tulee olemaan. Ehkä hitusen liikaa hahmoja. Emma Frost ja Blob olisi voinut jättää myöhemmäksi. Tuo pieni musta tyttö on varmaankin Storm pienenä. Sodat saisi olla todella tyylikkäästi toteutettuja.

kerpele
Käyttäjä
3486 viestiä

16.12.08 klo 18:38 - linkitä tähän kommenttiin: #

^Niinpä. Toivottavasti valtaosa noista hahmoista tekee vain jonkun pikaisen cameon. Muuten näytti kyllä oikein hyvältä, ainoa pettymys on oikeastaan jo ekassa julkaistussa kuvassa melko munattomalta vaikuttanut Gambit.

Lordi-fani
Käyttäjä
647 viestiä

16.12.08 klo 19:23 - linkitä tähän kommenttiin: #

HOLY SHIT! Nyt nousi odotukset jo entisestään. Melko varmana yksi ensi vuoden parhaimpia leffoja, ehkä jopa X-Men -leffoja parempi. :D

esimies
Käyttäjä
2574 viestiä

19.12.08 klo 18:40 - linkitä tähän kommenttiin: #

Niin, trailerihan oli ihan ok. Ei nyt ehkä mikään vuoden kovin pommi, mutta näytti ihan peruspätevältä Marvel-mätöltä.

Jackman on vielä massiivisemmassa kondiksessa kuin X-men-elokuvissa ja kun mies on vielä jotain 190-senttinen, niin kieltämättä näyttää hieman oudolta kun Logan ja Creed ovat suurin piirtein samankokoisia. Sarjakuvissahan Creed aina kutsui Logania rääpäleeksi, pätkäksi ja milloin miksikin. Mutta koska Jackman on about 30 senttiä sarjakuvaesikuvaansa pitempi, niin moisia letkautuksia tuskin tullaan tässä leffassa kuulemaan :) Toki myös Liev Schreiber on iso kaveri, mutta ei kuitenkaan läheskään yhtä iso kuin 210-senttinenTyler Mane, joka esitti Creedia ensimmäisessä X-men-leffassa.

Muutenhan Schreiber vaikuttaa tosi mainiolta. Jos Tyler Mane oli enemmänkin se Uncanny X-men-sarjiksista tuttu pitkätukka-Creed, niin Schreiber puolestaan muistuttaa joitakin Ultimate Sabertooth-inkarnaatioita. Ja kyllähän Schreiber todennäköisesti on Ian McKellenin ohella paras näyttelijä, mitä näihin X-men-elokuviin on saatu houkuteltua.

Wraith näytti ihan Wraithilta ja Blob näytti ihan Blobilta. Eli ollaan oltu uskollisia esikuville, mutta eri asia sitten on, että olisiko näitä hahmoja kannattanut sisällyttää käsikirjoitukseen. Aika näyttää. Trailerin lopussa nähty moottoripyörätemppuilu muistutti vähän liikaa elokuvasta Mission Impossible 2, joka tietenkin täytyy aina lyhentää muotoon M:I-2, koska se näyttää niin coolilta. Muuta cooliahan tuossa Tompan tähdittämässä pökäleessä ei sitten ollutkaan, joten siksi hieman nyrpistin nenääni kun tuon Wolverine-trailerin loppu muistutti meikäläistä kyseisestä leffasta.

Gambit oli mielestäni ihan jees. Näyttelijä tuntuu ehkä hieman liian pennulta kyseiseen rooliin ja osa minusta kaipasi niitä legendaarisia punaisia silmiä, joista hahmo tunnetaan. Mutta ehkä ne eivät olisi näyttäneet valkokankaalla yhtä hienoilta kuin sarjakuvissa. Toisaalta voihan olla, että jossain vaiheessa Gambitin silmät välähtävät punaisina. Se olisi sitten vähän niinku tribuutti sarjiksille hieman samaan tyyliin kuin se sonar-laite sai Batmanin silmät näyttämään valkoisilta TDK:ssa.

Mutta muuten lämpenin Gambitille jopa yllättävän paljon. Voisi hyvinkin olla leffan paras hahmo heti Loganin ja Creedin jälkeen. Stryker olisi tietenkin toinen varma nakki, mutta nyt kun roolissa ei ymmärrettävistä syistä nähdä Brian Coxia, niin enpä olisi niinkään varma. Gambitin staff slam näyttää kuitenkin helvetin hyvältä. Kyseessä on kuitenkin lähestulkoon yhtä legendaarinen hyökkäys kuin Colossuksen ja Wolverinen fastball special, joten totta kai kusin hunajaa kun tämä kyseinen isku oli trailerissa toteutettu näinkin tyylikkäästi. Jag tycker!

kerpele
Käyttäjä
3486 viestiä

18.01.09 klo 22:50 - linkitä tähän kommenttiin: #

Uutta kuvaa pukkaa. [www.aintitcool.com]

Deadpool näyttää kyllä hämmentävän vaisulta tossa kuvassa, ihan kuin jostain poikabändistä karannut esiteinien märkä uni.

Keskustelut