Huonoin näkemäsi leffa?

Foorumin päävalikkoonLeffat yleisesti › Huonoin näkemäsi leffa?

arska
Ylläpitäjä
3148 viestiä

03.08.03 klo 20:50 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mitä leffaa/leffoja et suosittelisi edes pahimmalle vihamiehellesi? Mikä on todellakin syvältä, mutta olet katsonut sen silti loppuun jostain syystä...

Itselle tulee mieleen viimeaikoina katsomani Scoopy-Doo, joka oli todellakin huono. Sitten tuo Mortal Combat oli tosi syvältä.

Cuomi
Tähtääjä
2684 viestiä

03.08.03 klo 20:56 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pakko sanoa että Scorpion King.Semmosta sontaa kuin olla ja voi. :x

Pingutyyppi
Ylläpitäjä
1003 viestiä

03.08.03 klo 20:58 - linkitä tähän kommenttiin: #

Scooby-Doo kyllä on huono. Valokuvausryhmämme oli pakko katsoa se koulussa. Sniff.

Myöskin kohuttu Blair Witch Project oli äärettömän tylsää katseltavaa. Se olisi ehkä toiminut pienen piirin netissä leviteltävänä videonauhana, josta kukaan ei tiedä onko se totta :)

Voiton vie kuitenkin leffa nimeltä KAZAAM - koko perheen elokuva räppäävästä kasettimankan hengestä, jota esittää... Shaquille O'Neal! Välttäkää tätä kuin ruttoa. Hyi kamala.

Plan 9 from outer spacehan on virallisesti maailman huonoin leffa, mutta sen kanssa on ainakin hauskaa :D Loistopläjäys tavallaan...

Juhani Sementti

03.08.03 klo 21:08 - linkitä tähän kommenttiin: #

Nooooo... Mites olisi Kurkunleikkaajien saari? Tai Space Jam. Nyt ei tule muita mieleen.

JarkkoK
Käyttäjä
3402 viestiä

03.08.03 klo 23:30 - linkitä tähän kommenttiin: #

Sellainen ranskalaisfilmi kuin Taxi tuli katottua jokin aika sitten. Se oli kyllä haitarimusiikkia silmille...

John Lennonjohto
Käyttäjä
5265 viestiä

03.08.03 klo 23:39 - linkitä tähän kommenttiin: #

A.I-tekoäly on mielestäni universumin yliarvostetuin leffa...

arska
Ylläpitäjä
3148 viestiä

04.08.03 klo 00:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jaqqe Nakuttaja kirjoitti:

Sellainen ranskalaisfilmi kuin Taxi tuli katottua jokin aika sitten. Se oli kyllä haitarimusiikkia silmille...

Jumalaare... Taxi:han on aivan loistava leffa kuten Taxi kakkonenkin. Taxi 3 menee vähän höpöksi.

JarkkoK
Käyttäjä
3402 viestiä

04.08.03 klo 08:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

Arska kirjoitti:
Jaqqe Nakuttaja kirjoitti:

Sellainen ranskalaisfilmi kuin Taxi tuli katottua jokin aika sitten. Se oli kyllä haitarimusiikkia silmille...

Jumalaare... Taxi:han on aivan loistava leffa kuten Taxi kakkonenkin. Taxi 3 menee vähän höpöksi.

No huh huh... Mää olin kuullu jostakin että se ois ihan hyvä filmi ja vuokrasin sen kerran. Ei meinannu silmät pysyä auki...

Juhani Sementti

04.08.03 klo 10:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

No entäs tappajatomaatit. Niitä on tehty jotin 4 osaa 90-luvun asua. Camp-meiningillä.

Raato-A
Tykittäjä
5294 viestiä

04.08.03 klo 10:53 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hah! MIKÄÄN noista leffoista ei vedä vertoja SURFFI NATSIEN ON KUOLTAVA nimiselle elokuvalle. Vuokrasin joskus ja on surkea. Sanat eivät riitä kuvailemaan huonoutta. Tai pitäis käyttää tosi rumaa kieltä.

Surffi jengi kutsuu itseään natseiksi, tappaa mustia ja hippejä, musta mummo kostaa. Siinä juoni. Katsokaa ihmeessä, jos pystytte.

Filmer
Käyttäjä
2897 viestiä

04.08.03 klo 18:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

ai että huonoin leffa. no aika vaikeeta se on sanoa näin suoralta kädeltä mutta sanoisin taxi, sniper ja vaikka mortal kombat 2. toki niitä löytyy enemmän mutta nyt ei tule mieleen enemmän.

Moviemaster
Käyttäjä
937 viestiä

08.08.03 klo 13:45 - linkitä tähän kommenttiin: #

:twisted: taitaa olla toi stealth fighter (Ice t)

Kaiser
Käyttäjä
1443 viestiä

08.08.03 klo 17:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Scary Movie 2. Ei todellakaan mitään hauskaa, ykkönen on mestariteos tähän verrattuna.

Rambo II ja III. En voi sietää näitä. Huonosti tehtyä ja tuotettua toimintaa, kaiken lisäksi vielä kehnosti näyteltyä (ja nyt tulee Stallone-faneilta turpaan :D). 1980-luvulla tehtiin myös HYVIÄ toimintaelokuvia, Rambot eivät todellakaan kuulu niihin.

Lähes kaikki Van Damme ja Seagal-elokuvat. Tiedän, että jotkut pitävät näistäkin paljon, mutta minuun eivät vain uppoa. Tiedä sitten, onko vika minussa vai elokuvissa (mutta veikkaisinpa että elokuvissa :P)

Ja tulipa vielä mieleen sellainen 80-luvun läähätyspätkä nimeltä 8½ viikkoa. Vaikea kuvitella että se on aikoinaan ollut ilmeisesti aika suurikin menestys, on nimittäin sellaista huttua että huh huh. Toisaalta, eihän ne menestysleffat välttämättä niitä parhaita olekaan...

Tietenkin on myös elokuvia, jotka ovat huonoja mutta eivät niitä kuitenkaan ole. Tästä hyvinä esimerkkeinä vaikkapa Toxic Avenger ja Russ Meyerin Faster, Pussycat! Kill! Kill!

Jarski
Käyttäjä
89 viestiä

15.08.03 klo 10:30 - linkitä tähän kommenttiin: #

Huonoin minkä olen lähes kokonaan katsonut on The Coroner. Tuli ostettua dvd-versiona, sillä päälikansi oli lupaava. Mutta jo kuvan laatu on heikko, näyttelijät ihan kelvottomia, eikä missään mitään hyvää.

Kun huono on tarpeeksi huono, siitä tulee hyvää, mutta Coroner ei ole päässyt sille asteelle, joten se jää ikuisesti huonoksi.

Ihan eri sarjaa kun edellä luetellut Rambot ja Scary Movie tms. Ne sentään pystyy katsomaan alusta loppuun ja jopa viihtymään niiden seurassa. Joka ikinen Van Damme ja Seagal-elokuva on varmasti parempi kuin The Coroner. Ainakin 100 kertaa parempia...

ji
Käyttäjä
3800 viestiä

15.08.03 klo 14:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kurkunleikkaajien Saarihan on oikeastaan suhteellisen rentoa katseltavaa. EI TODELLAKAAN OLE MAAILMAN SURKEIN LEFFA, jos leffa ei kiinosta jenkkejä, että lipputuloilla ei saada rahoja takaisin, siis voitollisesti. Ei se tarkoita silti sitä, että leffa olisi surkea ja huonoin. Jotain omaa mielipidettä, haloo! Ei mitään guinnessin ennätyskirjaan perustuvia mielipiteitä.

Omassa mielessäni pyörii 1 leffa, mutta en muista mikä se oli. Kyseessä kuitenkin kivikauden tasolle jotenkin sijoittuva lähes mykkäelokuva... joitain jäänteitä elää taljat päällä ja pamput kädessä luolissa... Silti lentokoneet tiputtelee paketteja heille? Ok... se kesti 1,3 tuntia ja lainasin sen kirjastosta. Siinä oli paska elokuva - mitä helvettiä....

Ja älkää vain sanoko että Hercules in NY olisi huono leffa, sehän on mahtavaa komediaa! :lol:

Juhani Sementti

15.08.03 klo 15:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

Anteeksi vain mutta Kurkunleikkaajien saari on surkea. Geena Davis ei sovi yhtään siihen rooliin, päähenkilöiden kuolemattomuuskin ampuu yli ja lopun ratkaisu on vain liian imelä.

Tässä oli mun mielipide, haloo!

Filmer
Käyttäjä
2897 viestiä

15.08.03 klo 15:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

olen samaa mieltä

Raato-A
Tykittäjä
5294 viestiä

15.08.03 klo 16:41 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ei se kurkunleikkaajien saari tosiaankaan maailman huonoin leffa ole, mutta ei se kyllä ole hyväkään. Kerran sopivassa mielentilassa käytettävää kökköviihdettä... 1,5 pojoa.

iunu
Käyttäjä
10 viestiä

15.08.03 klo 18:41 - linkitä tähän kommenttiin: #

Say It Isn't So eli Ei voi olla totta on kyllä kaikkien aikojen huonoin elokuva. Komedian tason tiivistää kohtaus, jossa jätkä kävelee kylänraittia käsi olkapäätä myöten lehmän takapuolessa. Tämä uudempi Rollerball on myös kamala.

Itse pidin Kurkunleikkajien saaresta. Sen ilmestyessä olin 12-vuotias, ja merirosvoseikkailu iski. Löytyy videona hyllystä, pitäisi ehkä katsoa taas ja tarkastaa, onko laatu heikentynyt... :)

ji
Käyttäjä
3800 viestiä

15.08.03 klo 19:04 - linkitä tähän kommenttiin: #

Niin, en tarkoita että se olisikaan 2 tähteä parempi leffa...niitä kun sattuu olemaan puolenkin tähden leffoja. Kuitenkin voisin luetella muutaman kuukauden sisällä tv:stä katsomista leffoista 100 huonompaa. Järki käteen, haloo.

Keskustelut