Leffat yleisesti
Foorumin päävalikkoon › Leffat yleisesti › X-Files: Sequel
X-Files: Sequel
Edellinen sivu | 1 2 3 | Seuraava sivu
andyKäyttäjä |
25.02.08 klo 14:24 - linkitä tähän kommenttiin: # Mitenkäs täällä suhtaudutaan tähän monta vuotta suunniteilla olleeseen X-Filesin jatko-osaan?. Vanhasta remmista ainakin Chris Carter, David Duchovny ja Gillian Anderson ovat tietenkin mukana. http://www.youtube.com/watch?v=KoJCtCUooKg Suomessa Mulderin ja Scullyn luultavasti viimeinen avattava kansio tulee ensi-iltaan 1.8, joten vieläkö joillain riittää kiinnostusta, vai onko tämä jo kuopattu idea ennen kuin alkoikaan? Sarja on kyllä paras koskaan ja allekirjoittaneelle tämä on yksi vuoden odotetuimmista elokuvista. |
JasseriKäyttäjä |
25.02.08 klo 15:14 - linkitä tähän kommenttiin: # Ajattelin myös pari viikkoa takaperin perustaa Filu-leffalle topiccia, ja siihen se sitten jäikin. Teaseri oli kyllä aivan mitäänsanomaton, vanhaa matskua taisi olla että enpä tiedä onko edes kyseisestä leffasta. Muuten kiinnostaa erittäin paljon. Viime syksynä jäin sarjaan pahasti koukkuun, nyt viides kausi menossa ja loput olisi tarkoitus katsoa ennen leffan ensi-iltaa. Juonesta en tiedä mitään enkä oikeastaan haluakkaan. Eiköhän sieltä ole ihan peruskauraa tulossa eli kaappauksia, salaliittoja ja vieraan älyn tunkeutumista Maahan. Nyt kun nitä vanhoja leffa- ja tv-sarjoja on ryhdytty oikein urakalla lämmittelemään niin olisiko jo aika nähdä päähenkilön kuolema? Vaikka X-Fileseissä hahmot ja hahmonkehitys ei olekaan ehkä sieltä aivan laadukkaimmasta päästä niin kyllä se olisi allekirjoittaneelle silti kova paikka. Mutta mutta, innolla tosiaan odotan, toivottavasti sieltä ei tule mitään Independence Day-tyylistä mättöä vaan pysyttäisiin edes suht hillityssä tarinassa. Carter on ainakin nähdyissä jaksoissa onnistunut kirjoittamaan loistavia mytologia-tarinoita vaikka ampuu välillä hieman yli. |
andyKäyttäjä |
06.03.08 klo 19:12 - linkitä tähän kommenttiin: # http://www.flynetonline.c...08/03/mulder-scully-kiss/ Joitain promokuvia kuvaus-paikalta. Ilmeisesti Mulder ja Scully pääsevät toteuttamaan ensimmäisen kissinsä. Ensimmäiset huhut (todellakin huhut) ovat kirjoittaneet, että tarina sijoittuisi vuoteen 2012, josta puolestaan kerrottiin aikanaan tv-sarjassakin. No kunnollista teaseria tai tai traileria odotellessa, saapi nähdä mitä Carterin Chris loihtii kankaille kesäksi. |
esimiesKäyttäjä |
06.03.08 klo 19:43 - linkitä tähän kommenttiin: # Mulder & Scully pussailivat jo seiskakauden jaksossa Millennium. No mut enivei, jännä nähdä, että millainen soppa tästä lopulta syntyy. Pakkohan tämä on vanhana hardcore-fanina käydä katsomassa. |
JasseriKäyttäjä |
18.03.08 klo 00:14 - linkitä tähän kommenttiin: # Voi esimies minkä menit tekemään! |
andyKäyttäjä |
28.03.08 klo 07:28 - linkitä tähän kommenttiin: # http://movies.yahoo.com/m...0080327/120663294000.html Lisä-tietoa elokuvasta ja pientä juoni paljastusta. |
28.03.08 klo 14:42 - linkitä tähän kommenttiin: #
ThokeTykittäjä |
30.03.08 klo 21:35 - linkitä tähän kommenttiin: # Erittäin odotettu filmi, kun X-Files-fanius iski vähän aika sitten taas uudestaan, kun tulivat nämä Suomi-julkaisut kausista. |
esimiesKäyttäjä |
09.04.08 klo 10:28 - linkitä tähän kommenttiin: # Ensimmäinen X-files-elokuva tulee tänään Subilta alkaen klo 21.00. Tiivistunnelmainen pläjäys. |
andyKäyttäjä |
09.04.08 klo 10:46 - linkitä tähän kommenttiin: # Kyllähän tuo hienoin tv-sarjan pohjalta tehty elokuva on ja nostalginen siinä mielessä kun aikoinaan tuli käytyä katsomassa elokuvissa, alle 16-vuotiaana. Virallisen teaserin pitäisi ilmestyä 2.5 ja Mitch Pileggi on mukana remmissä Skinnerinä. |
IdigN1Tähtääjä |
09.04.08 klo 14:42 - linkitä tähän kommenttiin: # Tämä oli yläaste-ja lukioaikoina suosikkisarjani ja nyt kun sain tietää että syksyllä tulee uusi kokoillan elokuva, päätin kahlata ennen ensi-iltaa sarjan alusta loppuun. Olen nyt neljännen kauden puolivälissä ja kyllä tuo on hyvin kirjoitettu ja toteutettu sarja edelleen. Mulder ja Scully täydentävät parina toisiaan niin hienosti. |
DocKäyttäjä |
09.04.08 klo 14:51 - linkitä tähän kommenttiin: # Mulderin kuolemattomat onelinerit osa I "That's why they put the I in the FBI, Scully." Ja traileri osasta kaksi: "Yeah, and I once saw Elvis in a potatochip" |
esimiesKäyttäjä |
10.04.08 klo 08:19 - linkitä tähän kommenttiin: # Hieno tunnelmapala tuo Fight The Futuren lopputeksteissä kuultava "Teotihuacan". |
Outo tätiKäyttäjä |
11.04.08 klo 12:12 - linkitä tähän kommenttiin: # Mä oon kuullut tosta jatko-osassta jo pari vuotta sitten, kun se oli vielä pelkkä huhu. Nyt se on sitten tulossa! Meneeköhän Mulder ja Scully naimisiin? Hih! |
16.04.08 klo 22:18 - linkitä tähän kommenttiin: # Haluan uskoa! |
JasseriKäyttäjä |
16.04.08 klo 23:39 - linkitä tähän kommenttiin: # Lopulta melko ennalta arvattava nimi, mutta silti toimiva. Ajattelinki ennen nimen ilmoittamista, että nimeen lisätään jotain tyyliin I want to believe tai The truth is out there, jälkimmäinen yhdistetään tosin nykyään täysin Filuihin, joten ihan tyytyväinen olen tähän. Ensimmäisestä kaudesta lähtien on ollut palava halu ostaa vastaava juliste mikä komeili Mulderin työhuoneen seinällä. Meikäläinenkin tahtoo uskoa! Ja lopuksi tilannepäivitystä: 6. kauden alku parhaillaan menossa eikä vieläkään huhuttua tasonlaskemista havaittamista. |
esimiesKäyttäjä |
17.04.08 klo 09:16 - linkitä tähän kommenttiin: # Itse olen ollut I want to believe-julisteen ylpeä omistaja jo vuosikausia. Tuo kuudes kausi on mielenkiintoinen tapaus. Tuolloinhan sarja muutti sateisesta ja synkästä Vancouverista aurinkoiseen Kaliforniaan. Heikohkoja jaksoja löytyy muutama(Rain King, Tithonus, Alpha, Trevor, Three of a kind), mutta vastaavasti loistavia jaksojakin on eksynyt mukaan(The Beginning, Drive, Monday, SR819, Biogenesis). Kokonaisuutena kuudes kausi häviää mielestäni niukasti viidennelle kaudelle. Mutta toisaalta se pesee seiskakauden puhtaasti, kasista ja ysistä nyt puhumattakaan. |
DocKäyttäjä |
17.04.08 klo 10:56 - linkitä tähän kommenttiin: # ^Toisaalta yhdeksännellä kaudella on yksi X-Filesin historian parhaista jaksoista, eli "Improbable", jossa sivuosassa on Burt Reynoldsin viikset. Pelkästään tämä yksi jakso tekee kaudesta edes jotenkin vertailukelpoisen aikaisempien kanssa. |
andyKäyttäjä |
12.05.08 klo 10:34 - linkitä tähän kommenttiin: # http://media.movies.ign.c...ia/379/379767/vids_1.html IGN-on julkaissut ensimmäisen trailerin. Ihan hyvältä meiningiltä tuo alustavasti vaikuttaa, vaikka jälleen liikutaankin jäällä, jonne on haudattu jotain. Duchovny ja Anderson eivät paljoa vanhemmilta näytä ja Billy Connolly tulee näyttelemään ilmeisesti elokuvan pahis-roolin. Vajaa 3-kuukautta ja sitten näkee minkälainen tämä tod-näköisesti viimeinen kansio on. |
TanssitaidotonKäyttäjä |
13.05.08 klo 10:09 - linkitä tähän kommenttiin: # Itse olen vasta tokaa tuokkaria katsomassa. Tulee hoppu katsoa koko sarja ja leffa ennen syksyä. Onhan tässä tietysti kesä edessä ja mitä sitä kesällä muuta tehtäisi kun katsottaisi telkkaria |
Edellinen sivu | 1 2 3 | Seuraava sivu

Tuon luokan spoilerit piiloon. Meikäläinen ajelehtii kutoskaudessa ja pitkään on odotettu tuota pusua. Saa nähdä kuinka sarja jaksaa lumota tästä eteenpäin.