BW agentti / sotaelokuva hukassa (hitchcock?)

Foorumin päävalikkoonLeffat yleisesti › BW agentti / sotaelokuva hukassa (hitchcock?)

Reaktor
Käyttäjä
9 viestiä

23.11.07 klo 16:49 - linkitä tähän kommenttiin: #

Muutama vuosi takaperin televisiosta tuli TV1 / TV2:lta toiseen maailmansotaan liittyvä, muistaakseni mustavalkoinen, sotaelokuva. Elokuvan tapahtumapaikka oli hotelli, joka oli ilmeisesti natsien majapaikka ja syystä tai toisesta samassa hotellissa piileskeli brittisotilaita. Elokuvan kuvaus muistutti monessa suhteessa Hitchockin Rear Windowia, sillä muistaakseni hotellin tapahtumia kuvattiin usein niin että useampi huone näkyi yhtä aikaa. Elokuvan lopussa päähenkilö pääsi pakenemaan hotellista ja muistaakseni lupasi jollekin muijalle tulevansa takaisin. Kun päähenkilö palasi, oli hotelli muistaakseni tuhoutunut pommituksessa tai jotain vastaavaa. Olisikohan kellään tietoa mikä elokuva voisi olla kyseessä?

Reaktor
Käyttäjä
9 viestiä

03.06.12 klo 21:21 - linkitä tähän kommenttiin: #

wanha viesti, mutta kun ei saanut vastausta niin nostetaan ja kokeillaan uudestaan. Elokuva sijoittui mahdollisesti afrikkaan, tuli mieleen Casablanca mutta ei ole kuitenkaan se.

Reaktor
Käyttäjä
9 viestiä

14.02.17 klo 19:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vastaanpa omaan viestiin kun tämä aikoinaan niin kovasti vaivasi. Kyseessä oli Five Graves To Cairo. Harmillisesti tätä ei vaan saa hankittua suomesta, vaan joutuu metsästämään maailmalta importtia.

Keskustelut