Huttuosasto
Foorumin päävalikkoon › Huttuosasto › Juice Leskinen kuollut
Juice Leskinen kuollut
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu
VilleTähtääjä |
25.11.06 klo 12:37 - linkitä tähän kommenttiin: # Yksi hienoimmista suomalaisita taiteilijoista on siirtynyt ajasta ikuisuuteen. http://www.iltasanomat.fi...de/uutinen.asp?id=1276233 Mahtavan uran mies kyllä teki. Ei tuollaisia sanoittajia joka päivä synny. |
Raato-ATykittäjä |
25.11.06 klo 12:59 - linkitä tähän kommenttiin: # Murheellista, erittäin murheellista. Noh, "kun rumba loppuu..." |
minnaKäyttäjä |
25.11.06 klo 13:20 - linkitä tähän kommenttiin: # Kauan olemme tienneet, kuinka huonossa kunnossa Juice Leskinen on ollut, mutta kuolema tuli silti yllätyksenä ainakin mulle. Miehellä on kuitenkin paljon hienoa tuotantoa, joka jää elämään. Rauha hänen sielulleen. |
OutlawPuppetKäyttäjä |
25.11.06 klo 14:00 - linkitä tähän kommenttiin: # Olihan Juice huonossa kunnossa (ainakin lööpeistä sai pitkin vuotta lukea miehen maksan tilasta), mutta silti lievä yllätys tämä oli. Hieno taiteilija, jonka teokset jäävät ikuisesti elämään. |
ScarfaceTykittäjä |
25.11.06 klo 14:40 - linkitä tähän kommenttiin: # Mitä? Eihän näin voi käydä, Altmankin jo läks nyt Juice.. RIP |
maugeTähtääjä |
25.11.06 klo 21:34 - linkitä tähän kommenttiin: # Täytyy parfymoida paskaa. |
TolppanenKäyttäjä |
25.11.06 klo 23:48 - linkitä tähän kommenttiin: # Kieltämättä ikävä juttu. |
MaraKäyttäjä ![]() |
26.11.06 klo 00:56 - linkitä tähän kommenttiin: # Yksi parhaista suomalaista taiteilijoista! Tiesin huonosta kunnosta, mutta ainahan nämä kuoleman yllätyksenä tulevat |
Sano mitä sanotTähtääjä |
26.11.06 klo 14:02 - linkitä tähän kommenttiin: # Omasta mielestäni Juice oli koko suomalaisen musiikin tärkeimpiä pioneerejä ja sanoittajana lähes ylivertainen. Muistan häntä erityisesti omanlaisenaan miehenä, joka kummallisesta ulkonäöstään huolimatta osui poikkeuksetta asian ja aikakauden ytimeen. Häntä muistamme hartaasti, amen. |
DocKäyttäjä |
26.11.06 klo 17:00 - linkitä tähän kommenttiin: # Tuli kyllä yllätyksenä tuo, vaikka mies onkin ollut toinen jalka haudassa jo pitkän aikaa... hienoimpia muusikoita mitä suomenmaasta löytyy, sanoittajana Gösta Sundqvistin tasolla, ja nyt on molemmat poistuneet ajasta ikuisuuteen. Pitänee kaivaa Juicen levyt naftaliinista. |
LamourhaajaTykittäjä |
27.11.06 klo 04:04 - linkitä tähän kommenttiin: # Juicea tulee ikävä, todellakin. Halutessaan suuri musiikintekijä ja vähemmän suuri, joskin mainiosti viihdyttävä runoilija. "Siihen ympäristöön sopeutunut koskaan en, Kyseinen pätkä on ehkä omasta kautta aikojen Juice-suosikistani "Kuumaa tuhkaa". Se on yksi tärkeimpiä säkeitä itselleni. "Syksy saa, kuin vanhus, se hymyilee, Ja siinä on toinen. Tuleekos kellään mieleen muita Juice-pätkiä, jotka pyörivät usein päässä? Kenelläkään mitään omia suosikkeja? |
Raato-ATykittäjä |
27.11.06 klo 18:07 - linkitä tähän kommenttiin: # Onhan noita vaikka mitä... "Kun veri muuttuu ketsupiksi, Kappaleesta Kuinka Jumalaa pilkataan, jota ei muuten muistaakseni vieläkään saa soittaa Suomessa radiossa. Viime päivinä olen taas enemmän keskittynyt kuuntelemaan noita Juicen kuolemaa koskevia kappaleita. Mieleen on jäänyt ainakin tällaisia linereita: "Minä tunsin löyhkän maatuneen, "Siitä lähtien kun henkes lähti oot kuolematon!" "Raittiushenkilö raittiustuolissaan |
AscarisKäyttäjä |
29.11.06 klo 10:50 - linkitä tähän kommenttiin: # Juicen ehdottomasti parhaita ja muistetuimpia biisejä on "Paperitähdet". Suosittelen kaikille. |
KustaaYlläpitäjä |
30.11.06 klo 08:21 - linkitä tähän kommenttiin: #
Kyseessähän on Raymond Douglas "Ray" Daviesin The Kinks sävellys "Celluloid Heroes", joka on harvoja Juicen itsensä tulkitsemia käännöscovereita. Hieno biisi. |
ThokeTykittäjä |
30.11.06 klo 16:13 - linkitä tähän kommenttiin: # Tuo Paperitähdet on omakin lemppari Juicen tuotannosta. Juicella oli sana hallussa ja musiikki oli hyvää. Yksi suosikkiartisteistani, ehdottomasti. Joten ikävä juttu, mutta saipahan mies elää koko elämänsä ajan siten kuin halusi. |
AscarisKäyttäjä |
30.11.06 klo 21:52 - linkitä tähän kommenttiin: #
Näin on. Tosin Juicen versio huomattavasti henkilökohtaisempi ja parempi suomalaisen silmistä katsottuna. Myös oma suosikkini suuren tuotannon seassa. |
GrassKäyttäjä |
05.12.06 klo 12:24 - linkitä tähän kommenttiin: # RIP Juice. Kuunteliko kukaan La 25.11 radio suomesta juicen muisto-ohjelmaa, soittelivat studiosta mm. Mikko Alatalolle, Heikki "Hector" Harmalle, Heikki Salolle, Jukka Virtaselle, Akimofin Liisalle ja Veltto Virtaselle. Oli erittäin lämminhenkinen parituntinen ja juicen biisejä välissä. Vaikka loistava biisintekijä on poissa, onneksi ehti tehdä paljon kuunneltavaa. |
yllättäjäKäyttäjä ![]() |
18.10.07 klo 00:35 - linkitä tähän kommenttiin: # eesti |
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Niin merkittävä mies suomalaiselle musiikkiteollisuudelle, eikä ollut vielä mikään ikäloppukaan. Tänään pidin Radio Suomipoppia auki kolme tuntia illassa, sieltä tuli pelkkää Juicea hänen muistonsa kunniaksi. Rest In Peace.