Huttuosasto
Foorumin päävalikkoon › Huttuosasto › James Bond tulee kaapista
James Bond tulee kaapista
Edellinen sivu | 1 2 3 4 5 | Seuraava sivu
Herman TottooroKäyttäjä |
06.09.06 klo 22:55 - linkitä tähän kommenttiin: # http://www.iltasanomat.fi...de/uutinen.asp?id=1230057 Just just. Että sellasta tietoa Bond 22 -leffasta. (Ei Casino Royale). Ei minusta kovin hyvä idea. Ainakaan tässä vaiheessa kun Bond-leffoja on tehty parikymmentä, ja vasta nyt Bondin suuntautumista muutellaan. Pehmentää myös imagoa. |
IdigN1Tähtääjä |
07.09.06 klo 11:45 - linkitä tähän kommenttiin: #
Onkos tänään aprillipäivä?? |
OutlawPuppetKäyttäjä |
07.09.06 klo 13:00 - linkitä tähän kommenttiin: #
Valitettavasti ei. Luin tuon saman uutisen jo muutama päivä sitten ja piti tosiaan hieraista silmiä useaan kertaan ennen ku uskoin mitä siinä luki. Kyllä ajat muuttuvat, ei Conneryn tai Mooren aikaan ollut puhettakaan siitä, että 007 olisi ollut kiinnostunut miehistä sillä tavalla. Not that there anything wrong with that thou... |
jiKäyttäjä |
07.09.06 klo 13:07 - linkitä tähän kommenttiin: # Hinttaribondi ei kyllä minun mielestäni ole kovin äijämäinen imagon jatko tälle mahtavalle elokuvasarjalle... pitäisi Seanin tulla potkasemaan Graigilta luulot pois ja sen jälkeen kuristaa boksereista naama näkkärille. |
Herman TottooroKäyttäjä |
07.09.06 klo 13:39 - linkitä tähän kommenttiin: # Ärsyttää kun homoja tungetaan nykyjään joka ohjelmaan elokuvaan,vaikka ei minulla ole mitään homoja vastaan. Miksi siitä yritetään tehdä trendi/muoti-ilmiötä? |
craziKäyttäjä |
07.09.06 klo 15:39 - linkitä tähän kommenttiin: # Olisikohan Bondi uke vai seme? |
Mr. PinkKäyttäjä |
07.09.06 klo 15:51 - linkitä tähän kommenttiin: # Oudoin uutinen vähään aikaan. |
ScarfaceTykittäjä |
07.09.06 klo 16:05 - linkitä tähän kommenttiin: # Siis mitä helvettiä? Alkaa vituttaa tälläinen hirveä hinttaribuumi elokuvissa ja sarjoissa. |
The WolfTähtääjä |
07.09.06 klo 16:10 - linkitä tähän kommenttiin: # Eihän minulla mitään sinänsä homoja vastaan ole, mutta todellakin vituttaa, että nykyään on niin cool olla homo. Ameerikoissa kun on tämä systeemi, että nyt kun homus on muka suotavaa, täytyy media tunkea pullolleen niitä. Sama homma pätee mustien kanssa, aina on jokaisessa "isossa" jenkkileffassa se "kiintiöneekeri". Mitähän seuraavaksi? Terminator 4, jossa Arskan esittämä kyborgi onnistuu kehittämään itselleen tunteita, homoeroottisia sellaisia. |
VilleTähtääjä |
07.09.06 klo 16:12 - linkitä tähän kommenttiin: # Vai Bond homoksi. En ole oikein vakuuttunut idean järkevyydestä. Nämä Bond-uudistukset alkavat mennä hieman liian pitkälle. Kunpa Ian Fleming voisi nousta haudastaan ja mennä kertomaan MGM:n tyypeille järkeä. Tehköön homoagenttielokuvan jos haluavat, mutta Bond ei voi olla homo. |
ScarfaceTykittäjä |
07.09.06 klo 16:19 - linkitä tähän kommenttiin: # Ja olen melko varma, että Casino Royalen jälkeen Homous "unohdetaan", elikkä sitä seuraavassa Bondissa bond on homo, mutta siitä ei puhuta/Mainita, eikä yhtään seksikohtausta ole mukana. |
Raato-ATykittäjä |
07.09.06 klo 20:27 - linkitä tähän kommenttiin: # "Hevosmiesten tietotoimiston uutisia..." Noilla samoilla sanoilla (ilman Craigin osuutta tosin) Bondista lupailtiin homoa jo edelliseen leffaan, silloin kiroilin sitä koulumatkalla lehteä lukiessani. Eli (todennäköisesti) ei syytä huoleen. |
TolppanenKäyttäjä |
08.09.06 klo 17:22 - linkitä tähän kommenttiin: # Voihan vittu, en liioittele paljoa jos sanon, että meinasin pudota penkiltä. Eihän tuo voi olla mahdollista. James Bond... hintti? Minä en ole rasisti, eikä homoseksuaaleja vastaan mitään ole ihmisinä, mutta että James Bondista tehtäisiin homo... |
NosokiTähtääjä |
08.09.06 klo 17:58 - linkitä tähän kommenttiin: # Ainakaan Bond ei sitten enää tarvitsisi L:n muotoisia lakanoita rakastellessaan niiden läpi, kun enää ei tarvitse peitellä mitään rintoja. Uudet Bondit eivät ole muutenkaan olleet edes katsottavia joten ei kiinnosta enää pätkääkään, jos hän vaihtaa vähän karvaisempaan malliin. Väliin jäisi luultavasti muutenkin. Kiinnostavasti noin 90% aiheen viesteistä on alkanut "minulla ei ole mitään homoja vastaan... MUTTA" |
Ray LuonnonvoimaKäyttäjä |
08.09.06 klo 18:23 - linkitä tähän kommenttiin: # Omituinen uutinenhan tämä todellakin on, mutta en ole ikinä ollut mikään elämää suurempi bondfani, joten ei tämä nyt niin paljoa minua hetkauta kun muutenkin bondeja on tullut nähtyä melko vähän. |
JackieKäyttäjä |
30.09.06 klo 21:28 - linkitä tähän kommenttiin: #
olen samaa mieltä. Nyt asialla, jota ei vieläkään kunnolla hyväksytä kaikkialla niin rahastetaan törkeästi. Ei ei. Noniin samantien voisivat suunitella oikein näyttävän james bondin poismenon |
dgonKäyttäjä |
04.10.06 klo 14:32 - linkitä tähän kommenttiin: # My name is bond, gay bond. Ei mielestäni järkevä veto. Ensin Bond listiii tyylikkäästi porukkaa ja pelastaa maailman ja elokuvan lopussa Bond lähtee miesystävänsä kanssa jonnekkin romanttiseen paikkaan ja leffa loppuu siihen kun Bond nuolee miehen mahalta kermavaahtoa. Mielummin se nätti tyttö edelleen siihen Bondin viereen. |
AleKäyttäjä |
05.10.06 klo 08:32 - linkitä tähän kommenttiin: # Paras leffauutinen vähään aikaan! Olenkin jo jonkin aikaa ajatellut, että Bondista pitäisi homo vetäistä. Kunnon Draq(vai miten se sitten oikeasti kirjoitetaankin...)-queen pahis James the Gayta vastaan niin kovaa settiä tulee. Toivon todella, että tähän väsyneeseen ja tylsään leffasarjaan saataisiin tätä kautta vähän piristystä. |
SpaceCadet1Käyttäjä |
06.10.06 klo 16:46 - linkitä tähän kommenttiin: # Hassua miten tämä tulee niin monelle shokkina - eiks se Brosnanin Bondi ollut sitten tarpeeks homo?^^ Aiiiika skeptinen olen tuon idiksen toteutumisesta, mutta jos homman menisi läpi niin täytyy nostaa tuottajille hattua noin ziljoonan Bond-fanin suututtamisesta |
minnaKäyttäjä |
14.10.06 klo 00:05 - linkitä tähän kommenttiin: # Olen jo kerran todennut, että ihan sama. Arvattavissa tämä oli, sillä Daniel Craig näyttää homolta (ja hänet on helppo laittaa "näyttelemään" vakuuttavasti homoa. Siis väitän, että hän on oikeasti homo. Ei ole mikään pakko uskoa, mutta tunnistan homomiehen kaukaa. Kysykää vaikka kavereiltani. Sitä paitsi olen itse henkisesti homomies. (...) Bondista saa tehdä homon, koska koko leffasarja on mennyt alamäkeen ja henkilökohtaisesti en välitä sen nykyisestä tilasta. Sitä paitsi Ale voi olla oikeassa siinä, että tämä käänne saattaa jopa piristää leffasarjaa. Ale, hemmetin homo! |
Edellinen sivu | 1 2 3 4 5 | Seuraava sivu

Tekis varmaan Jamesille ihan hyvää ottaa pientä taukoa ylihelppojen kurvikuningattarien paneskelusta. Alen kanssa samaa mieltä että 007-sarjan nykyinen olemus on todella lässähtänyttä, joten isojen poikien pyssyleikit eivät lisädamagea pysty ainakaan aiheuttamaan.