Hifilaari
Foorumin päävalikkoon › Hifilaari › M: Viritinvahvistin Sony STR-DE485
M: Viritinvahvistin Sony STR-DE485
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu
KustaaYlläpitäjä |
06.08.03 klo 11:06 - linkitä tähän kommenttiin: # Totaalinen laitteiston päivitys on alkamassa joten nyt irtoais tavaraa pilkkahintaan: SONY STR-DE485 viritinvahvistin Teho 5 x 80 W Pömpeli myynnissä Tampereella. http://www.mustaporssi.fi...=198&navi=ptr1&paaryhma=1 Hintaa pyydän: 140 e. Kiinnostuneet suora yhteys: kustaataavetti@leffatykki.com |
JarkkoKKäyttäjä |
06.08.03 klo 11:18 - linkitä tähän kommenttiin: # Juu, jonkinlaista vahvaria kaipais, ku nykyinen stereovahvari alkaa kenkkuileen... Mikä tuossa on "vikana", eli miksi meinaat vaihtaa ja mihin ? Tuo vois kuitenki hintansa puolesta olla mulle sopiva ekaksi DD-vahvariksi... |
KustaaYlläpitäjä |
06.08.03 klo 11:32 - linkitä tähän kommenttiin: # Itseasiassa laitteessa ei todellakaan ole mitään vikaa vaan kyse on aivan omasta turhamaisuudesta. Kaikki mööpelit vaan uusiksi että syysmasennus poistuu Laitteessa on DD sekä DTS, joten kyllä se ekaksi tykittää tosi hyvin. |
KustaaYlläpitäjä |
22.08.03 klo 20:58 - linkitä tähän kommenttiin: # MYYTY!!! Halvalla meni mutta... Kiitokset ostajalle kaupoista! |
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu