Duuri vai molli?
Foorumin päävalikkoon › Duuri vai molli? › Bruce Springsteen
Bruce Springsteen
Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu
MigeloKäyttäjä |
10.08.04 klo 19:24 - linkitä tähän kommenttiin: # Tämmöstä ei ilmeisesti vielä tällä foorumilla ollut, elikäs mitä mieltä herrat (ja rouvat) on "Pomosta" eli Bruce Springsteenistä? Löytyykö foorumilta muita Pomon diggareita kun minä? Mitkäs on suosikkibiisejänne Brucelta ja mitä levyjä omistatte? Ja muutenkin täällä voidaan viritellä keskustelua yhdestä rockin suurimmista mestareista. Itellä hyllystä löytyy Greatest Hits, Born in the USA, The Rising ja Essential-kokoelma. Tavoitteena ois vielä joskus kerätä kaikki levyt (aitoina) hyllyyn, mutta se saa odottaa, ainakin siihen asti että on rahat kasassa. Lisäksi on toi Live In Barcelona DVD, mikä on parhaita live-DVD:itä mitä oon nähny. Eli suosittelen kaikille, joita kiinnostaa, kuin myös Live in New York City dvd:tä, minkä ostan heti kun löydän alennuksessa. Suosikkibiisejä nyt on monia, mutta ensimmäisinä tulee mieleen Thunder Road, Atlantic City, The River, Dancing in the Dark, Jungleland, Mary's Place, 10th Avenue freeze out, Blinded by the light.... Jatkakaa... |
ViisasKäyttäjä |
10.08.04 klo 19:41 - linkitä tähän kommenttiin: # Kokemukset Brucesta on enkuntunnilla kuunneltu Cadillac Ranch, joka menee ihan kelpobiisistä. Ja sitten tuo Philadelphia-leffan (olisiko ollut Streets of Philadelphia) biisi eli vähäiseksi on jäänyt Brucen kuuntelu |
Raato-ATykittäjä |
10.08.04 klo 19:49 - linkitä tähän kommenttiin: # Diggaan aivan sairaasti. Brucea kuunnellessa alkoi kiinnostus rockmusiikkiin ja englanninkieliseen musiikkiin. Bruce on TÖ MÄÄN. Hyllystä löytyy: Greatest hits Ja Bruce on nähty livenä, eturivistä. |
10.08.04 klo 19:58 - linkitä tähän kommenttiin: #
Väännäppäs vielä enemmän veistä haavassa... Tajusin taas tapani mukaan liian myöhään et Pomo ois tulossa Suomeen, ja tietenkin missasin sen... No jospa sitten ensi kerralla... Ootko muuten Raato (ja miksei muutkin) tutustuneet tohon Patti Scialfan uuteen albumiin (23rd Street Lullaby)? Hänhän on Brucen vaimo ja soittaa kitaraa tossa E Street Bandissä. Ite tykkään tosi paljon Pattin musiikista, kyllähän siinä on tiettyjä vivahteita havaittavissa Brucen tuotoksiin... Suosittelen myös ko. levyä kaikille. Varmaan jos tykkää Brucesta, niin varmaankin myös Scialfa iskee jollain tasolla... |
Raato-ATykittäjä |
10.08.04 klo 20:01 - linkitä tähän kommenttiin: #
Ok, käännän. Loistokeikka oli. En ole Scialfan musiikkiin tutustunut, vaikka mielessä on käynyt... voisihan sitä jostain hommata käsiinsä. |
mp40Käyttäjä |
10.08.04 klo 21:08 - linkitä tähän kommenttiin: # ei iske pomo yhtään,ei sitten yhtään. |
DELETED![]() |
11.08.04 klo 14:00 - linkitä tähän kommenttiin: # DELETED |
Jakke 29Käyttäjä |
11.08.04 klo 22:47 - linkitä tähän kommenttiin: # En ole paljoa kuullut, mutta kaikki kuulemani Brucen kipaleet ovat ollet todella hyviä. |
KebottajaKäyttäjä |
12.08.04 klo 20:00 - linkitä tähän kommenttiin: #
Joo, just näin |
Low RiderKäyttäjä ![]() |
12.08.04 klo 21:40 - linkitä tähän kommenttiin: # Aika keskinkertaista suoraan sanottuna. En ymmärrä miksi heppu on niin suuressa suosiossa. |
mp40Käyttäjä |
13.08.04 klo 15:32 - linkitä tähän kommenttiin: #
täysin samaa mieltä. Ei mene paksuun kalloon ukon suosio. |
ThokeTykittäjä |
13.08.04 klo 19:31 - linkitä tähän kommenttiin: # No, meneehän tämä. Hyviä kappaleita mieheltä löytyy, vaikka en ole kovin montaa kuulutkaan. Cadillac Ranch, Dead Man Walking ja The River ovat kyllä hyviä. Albumi nimeltä The River löytyy multa. Hyviä biisejä jätkä kyllä osaa tehdä. |
DELETED![]() |
23.01.05 klo 22:08 - linkitä tähän kommenttiin: # DELETED |
MigeloKäyttäjä |
16.05.05 klo 22:51 - linkitä tähän kommenttiin: # Hiljaista täällä, vaikka Pomo on tullut levymarkkinoillekin takaisin. Eikö kukaan muu mukamas oo hommannu tuota viime kuun lopussa julkaistua Brucen sooloa Devils & Dust? Nyt monen kuuntelukerran jälkeen yksi parhaista Brucen levyistä, ainakin moninkerroin parempi, kuin edellinen soolo The Ghost of Tom Joad. E Street Bandia ei levyllä nähdä, joten sellaiset Mary's placen ja Dancing in the Darkin tapaiset rallatukset on levyllä kovassa, mutta tunnelmointia ja vanhoja amerikkalaisia country biisejä kunnioittavaa tarinankerrontaa sitäkin enemmän. Tällä hetkellä suosikkikappaleiksi on noussut nimikkoraita Devils & Dust, Maria's Bed ja Black Cowboys. Kaiken kaikkiaan levy on hieno kokonaisuus, josta tuskin nousee semmoisia kovia hittejä, mutta kokonaisuutena tuo on kyllä täyttä...Pomoa. |
TolppanenKäyttäjä |
23.09.05 klo 22:22 - linkitä tähän kommenttiin: # Tällainen topiikki ansaitsee noston. Itse olen innostunut vasta näin hiljattain viime vuosina, ja yksi kokoelmalevy löytyy hyllystä. Todella hyvänkuuloista musiikkia. Tein mm. esitelmän hepusta musiikintunnilla aivan äskettäin. Ehkä sen takia juuri ajankohtainen aihe. Yhdelläkään keikalla en ole ollut. (ainakaan vielä) |
ThokeTykittäjä |
23.09.05 klo 22:35 - linkitä tähän kommenttiin: # Greatest Hits tuli hankittua kesällä matkaa varten ja kyllä Springsteen kolahtaa. The River ja Born in the USA on tietenkin minunkin lemppareita, mutta My Hometown -niminen raita on varsin hieno kappale. En nyt ihan heti nostaisi Brucea omien suosikkieni joukkoon, mutta kyllä tätä todella mielellä kuuntelee. Kantrityylinen musiikki kolahtaa ehkäpä eniten, niin siinä mielessä tuo Migelon Devils & Dust kiinnostaa, on käynytkin jo mielessä tuohon tutustuminen tässä viimeaikoina. |
24.09.05 klo 01:57 - linkitä tähän kommenttiin: #
D&D on ehdottomasti tutustumisen arvoinen levy. Biisit ei ole mitään hittikamaa, mutta rauhallisen temponsa ja loistavien sanoitusten ansiosta minä ainakin olen saanut levystä paljon irti. Jos D&D iskee, niin luulisinpa että the Ghost of Tom Joad ja Nebraskakin saattaisivat iskeä. Toisaalta ehkäpä kaikkien aikojen parhaaseen debyyttiin Greetings from Asbury Park, NJ ja Born to Runiin pitäisi kaikkien tutustua, sen verran merkittäviä teoksia rock 'n' rollin historiassa ne, ja varsinkin BtR, ovat. Ja niille, jotka Bruceen haluavat tutustua, niin tuo the Essential Bruce Springsteen kokoelma antaa paremman kuvan Brucen tuotannosta kuin tuo Greatest hits. Greatest hitsille on tosiaan koottu ne suurimmat hitit, mutta Essentialista saa jo sen kuvan, mitä Brucen musiikki todellisuudessa on: räväköiden radiorallatusten lisäksi Brucella on lähes yhtä paljon hienoja, rauhallisempia, biisejä, jotka ei ole saanut sitä arvostusta mitä niille kuuluisi. Hyvänä esimerkkinä Blinded by the Light ja vaikkapa Jungleland. |
Jope PitkävihaKäyttäjä ![]() |
24.09.05 klo 12:50 - linkitä tähän kommenttiin: # Bruce on musiikkimaailman kovin äijä! Siis aivan mahtava! Top-5 kappaleet: 1. I'm goin' down Bruce on kova. Saakelin kova. Parhaat levyt: 1. Born in the U.S.A. Omistan: The Essential Bruce Springsteen Pakko ostaa lisää. Pattia en ole kuunnellut, voisihan sitä kokeilla. Bruce on äijä. |
John LennonjohtoKäyttäjä ![]() |
24.09.05 klo 12:54 - linkitä tähän kommenttiin: # Mitäs mieltä olet Jope ja muutkin Born To Runista? Ja onko kokoelmalevy todellakin lunastanut paikkansa Brucen viiden parhaan joukossa? |
Jope PitkävihaKäyttäjä ![]() |
27.09.05 klo 19:24 - linkitä tähän kommenttiin: #
1. Aagh, joskus kavrilta lainannut, mutta se oli niin kauan sitten etten muista enää mitään siitä. Eikä näytä löytyvät Anttiloistakaan. 2. Kyllä!!! Mitä mieltä popula on The ghost of Tom Joadista? Omat mielipiteeni: Nimibiisi on aivan mahtava, mutta loput levystä vähän ontuu. Liian rauhallista menoa mulle. |
Edellinen sivu | 1 2 | Seuraava sivu

Skippaan suosiolla.
Arvosanaksi 9/10
Mutta The Ghost of Tom Joad (itse kappale) rulaa!