Duuri vai molli?
Foorumin päävalikkoon › Duuri vai molli? › Käytkö keikoilla ? Missä ?
Käytkö keikoilla ? Missä ?
JarkkoKKäyttäjä |
22.01.04 klo 11:02 - linkitä tähän kommenttiin: # Oletko aktiivinen keikoilla kävijä ? Missä olet käynyt ? Joillakin tietenkin on maantiede esteenä käymiselle, toisilla ei vaan kiinnosta tms ja onhan ne liputkin kalliita suurempiin tapahtumiin. Itsellä kiinnostusta on paljon enemmän kuin tilaisuuksia, johtuen mm. siitä että suuret ulkomaiset keikkailee Suomessa vain Helsingissä, joka on täältä katsottuna melko syrjässä - Kirka - Lappia-talo Rovaniemi 90-luvun alussa |
OneNiceUserKäyttäjä |
22.01.04 klo 17:07 - linkitä tähän kommenttiin: # Ei tuu käytyy missään keikoilla. Ei oikee kiinnosta semmoset :(. Joskus ois kiva käydä. |
ScrewballKäyttäjä |
22.01.04 klo 17:40 - linkitä tähän kommenttiin: # Ei ole tullut käytyä vielä missään, muutakuin jossain kotipaikkakunnan bänditapahtumissa. |
SöpöYlläpitäjä |
22.01.04 klo 18:31 - linkitä tähän kommenttiin: # Viimeinen konserttikäyntini on n. viiden vuoden takaa. Klassista. Siis ihan jousia ja puhaltimia jne. Jaa-a. Joskus tuli vannottua, että mikäli Puukko-Taavi eli David Bowie piipahtaa Suomessa, lähden paikalle. Vaan eipä tullut käytyä, kun mies täällä viimeksi oli. Mutta: hän tulee taas! (Happy-happy-joy-joy! |
FaithKäyttäjä |
22.01.04 klo 18:33 - linkitä tähän kommenttiin: # En oo käyny viel missään.Mut Metallicaa oon menos kattomaan 28.5. |
ZorgeKäyttäjä |
22.01.04 klo 18:39 - linkitä tähän kommenttiin: # No enpä ole hirveästi missään keikoilla käynyt, muuta kuin |
arskaYlläpitäjä |
22.01.04 klo 20:30 - linkitä tähän kommenttiin: # Paljon on bändejä nähty välillä Rovaniemi-Helsinki. Kiinnostavia maailmaneläviä on nähty seuraavasti: Iron Maiden, KISS, Rainbow, Dream Theater, Van Halen, AC/DC, UDO, Anthrax, Toto, Sting, Nazareth, Ken Hensley (ex-Uriah Heep), Elegy, Death Angel (muistaax kukaan?), Alice Cooper Suomalaisista parhaat: Sentenced, Stone, Tarot, Stratovarius, Sonata Arctica, Lordi, Apocalyptica, Eput, Popeda, Yö, Rasmus, Bocart Co. jne... ei jaksa muistaa kaikkia, onhan noita hyviä tietty muitakin... sekä paljon määrä pienempiä bändejä. Oikeastaan jos lähtee johonkin iltaa istumaan kyllä se livemusa vetää aina puoleensa. |
KapaKäyttäjä |
22.01.04 klo 20:36 - linkitä tähän kommenttiin: # Ei ole tullut käytyä, mutta aikomus oli mennä katsomaan Metallicaa en vain saanut lippuja |
JarkkoKKäyttäjä |
22.01.04 klo 22:01 - linkitä tähän kommenttiin: #
KustaaYlläpitäjä |
22.01.04 klo 22:19 - linkitä tähän kommenttiin: #
Käyn kattomassa bändejä aina kun energiaa ja virtaa löytyy. Nykyään vähemmän... Ulkomaan ihmeistä tärkeimmät ovat Metallica (Oulunkylä) ja Kiss (Hartwall Arena). Kuusrockissa aikoinaan: Alice Cooper, U.D.O, Anthrax. Ruisrockissa on nähty: Living Colour, Nirvana, Faith No More, Kent, Manic Street Preachers, Dio... |
ViisasKäyttäjä |
31.01.04 klo 19:39 - linkitä tähän kommenttiin: # Käyn ainoastaan koulun kanssa, jos sellainen mahdollisuus on. |
CuomiTähtääjä |
31.01.04 klo 21:51 - linkitä tähän kommenttiin: # Ei ole vielä tullut käytyä missään keikoilla. |
ZorgeKäyttäjä |
02.02.04 klo 15:01 - linkitä tähän kommenttiin: # Huomasin, että B.B. King on tulossa 26.5. Helsingin jäähalliin konsertoimaan. Ajattelin vaan, että kyllä se äijä pitää kerran elämän aikana nähdä. Kun voi olla, ettei enää toista tilaisuutta tule,kun on Kingillä jo ikää reilut 78 vuotta. |
John LennonjohtoKäyttäjä ![]() |
02.02.04 klo 15:42 - linkitä tähän kommenttiin: #
Meiän uudelleenkoulutuslaitos käy ainakin pelkästään jossain Sibeliuksen huilukonserttoja tsiigaamassa korkeintaan. Tai sitten joku Gospel-keikka. Ei oikein kolahda... keikoista tulee nyt vaan mieleen v. 2001 Ruisrock. Pirun kallista hupia ja ei meikäläisen mielestä oikein anna vastinetta rahalleen. Onhan se tietysti kovaa nähdä maailmanluokan artistit "livenä" mutta silti... kyllä minulla ainakin on parempiakin investoinikohteita (lue= leffat |
Raato-ATykittäjä |
02.02.04 klo 17:43 - linkitä tähän kommenttiin: # Joskus pienempänä kun doggasin Mestareita kävin katsomassa ne Helsingissä Olympiastadionilla. Hävettää myöntää tuo. No sitten: Bruce Springsteen (Olympiastadion HKI) Iron Maiden (Hartwall Areena HKI). Arska, kuka lauloi Rainbowissa silloin kun olit keikalla? |
iskelaKäyttäjä |
03.02.04 klo 10:01 - linkitä tähän kommenttiin: #
Täällä käpykylässä ei kovin usein ainakaan isompia bändejä käy, kun ei ole kunnon keikkapaikkoja. Sibelius- talolla joskus käy ja sinne ollaan menossa huhtikuussa niskalaukauksia saamaan. Ikimuistoisempia keikkoja: Festareille ei jaksa vanha mies lähteä riekkumaan (en tosin nuorempanakaan käynyt) paitsi Ilosaaressa on tullut oltua duunissa huonokuntoisimpia nuoria jelppimässä. |
Arsi T. ElokolikkoYlläpitäjä |
01.04.04 klo 16:06 - linkitä tähän kommenttiin: # Taidanpa olla niin urpo (sori Urpot), että en ole koskaan käynyt yhdenkään ulkomaalaisen yhtyeen/artistin keikoilla. Mutta kyllähän ne kotimaiset jyräävätkin. Perinteisiä pakkokatsastuskohteita ovat ainakin Viikate, LeeWings (ihan ok covermeininki), CMX, Niskalaaki ja KT. Seuraavana (29.04. ) noista yhtyeistä näille pohjoisille leveysasteille keskelle tundraa, hyytävää tuulta ja jääkarhuja eksyykin T. Rautiainen hulmuavine Niskavilloineen. Loistavaa. |
KebottajaKäyttäjä |
01.04.04 klo 20:39 - linkitä tähän kommenttiin: #
Hahaa! Mäpä olen Kingin nähnyt livenä tossa, oisko ollu 1999, tuolla Järvenpään Puisto Bluesissa. Kyllä on kova äijä Everyday I got the blues.. Ja Metallicaa olen menossa kesällä kattomaan.. |
SpaceCadet1Käyttäjä |
04.04.04 klo 16:41 - linkitä tähän kommenttiin: # On tullut käytyä vain yhdellä keikalla tähän mennessä, ja se ei olisi voinut olla mahtavampi debyytti! Iron Maiden laittoi kertaheitolla luun kurkkuun Hartwall Areenalla massiivisella lavaesiintymisellään ja ballaadimaislla hiteillään. En tunnistanut yhtään biisiä, mutta mitä hemmettiä, mä sain todistaa yhden upeimman vanhan sukupolven rockbändin olemassaoloa..... |
jiKäyttäjä |
06.04.04 klo 17:39 - linkitä tähän kommenttiin: # ...puuh. Lähinnä Lahdessa: 8-sali, LaVida sekä Torvi (http://www.torvi.com) Torveen kai perjantainakin Lahden eliittibändejä katsomaan: (www.beforethedawn.com). Ja jonkun ajan päästä Entwine (www.entwine.org). Siellä oli viimeviikolla: Rotten Sound, Defleshed ja Sotajumala...tulikin mieleen, että sinne tulee myös Cryhavoc jonkin ajan päästä...no joo... |