Parhaat rumpalit
Foorumin päävalikkoon › Duuri vai molli? › Parhaat rumpalit
Edellinen sivu | 1 2 3 4 | Seuraava sivu
CuomiTähtääjä |
22.09.05 klo 19:59 - linkitä tähän kommenttiin: # Parhaille kitaristeille ja basisteille on jo omat topiccinsa mutta rumpalit on unohdettu täysin. Kenenkäs paukutus miellyttää eniten korvaa? Tässä muutama oma suosikki: Nicko Mcbrain(Maiden) Dave Lombardo(Slayer) Scott Travis(Judas Priest) Bill Ward(Black Sabbath) |
NebbKäyttäjä |
22.09.05 klo 20:11 - linkitä tähän kommenttiin: # Mike Portnoy Valittu 10 kertaa peräkkäin Modern Drummersin parhaaksi Progressive Rock-rumpaliksi. Erittäin luova ja soittaa muutenkin aina kohdilleen. En keksi oikeastaan mitään huomautettavaa. Ensi viikon tiistaina pääsee sitten ehkä jopa juttelemaan herran kanssa ennen keikkaa F-musiikissa. Mike Mangini Äijä pystyy soittamaan yli 1000 iskua minuutissa. Ei kuitenkaan samanlainen mättäjä kuten The Berzerkerin rumpali. Kaikin puolin aika uskomaton rumpali. Virgil Donati Ällistyttävä asenne soittamiseen: harjoittelee ennen jokaista keikkaa 2 tuntia ja keikan jälkeen vielä samanverran. Pyörittelee kapuloita myös ihan näppärästi Video [www.virgildonati.com] |
Raato-ATykittäjä |
22.09.05 klo 20:16 - linkitä tähän kommenttiin: # Tähän on olemassa vain yksi ja ainoa oikea vastaus: REMU AALTONEN -"Miksi sinusta tuli Hurriganesin laulaja, vaikka olet myös rumpali?" Albert Järvisen jätettyä bändin, ja Ile Kallion liityttyä mukaan, oli yhtye kuvaamassa omaa leffaansa tms. ja amerikkalaiset kameramiehet, jotka diggailivat Ganesia, pyysivät Remua sanomaan jotain heille. Hetken mietittyään Hra. Aaltonen heitti: "Cisse and me ugly, Ile pretty. That's good." Red River Rock. Tapa, jolla Remu lopussa puhuu kieliä, saisi Mika Häkkisenkin kateelliseksi. Get Onin huolestuttavan paljon Paranoidia muistuttava syntytarina: Roadrunner-levylle tarvittiin vielä yksi kappale, joten Remu pyysi Albert Järvistä "soittamaan Johnny B Gooden alun, ja sit vaan jotain." Hatusta mies itse kiskaisi esim. tällaisen säkeistön: Puhdasta respectiä siis, ja isänmaallisuutta hieman. Vaikka scottravissit ja nickomcbrainit ovatkin kovia, on meillä Suomessakin tämä yksi, kunnollinen rokkari, josta löytyy persoonaa aivan saakelisti. Remu on ÄIJÄ! |
Siperia JonesKäyttäjä |
23.09.05 klo 12:34 - linkitä tähän kommenttiin: # Tämä Slipknotin (pää)rumpali on melkoisen taitava kaveri ja kyllähän Slipknotin mätkytystä (niin niitä kahta apurumpalia kuin päärumpaliakin) kuuntelen ihan mielukseen vaikkei muuten bändi kuulu omiin suosikkeihini. |
KebottajaKäyttäjä |
23.09.05 klo 15:53 - linkitä tähän kommenttiin: # Dave Lombardo taitaa olla tämän hetken suosikkini. Ihan mieletöntä paukutusta. Slayerin tuotannon lisäksi voisin mainita Testamentin The Gathering - levyn jumalaiset rumpaloinnit. Jännä kuulla mitä Slayer saa aikaan, nyt kun Dave on taas kannujen takana. Nicko McBrain on myös aivan uskomaton rumpali. Se yhden jalan bassorumpu-tekniikka on aivan mieletön. Livenä tuntuu aina soittavan täysin virheettä. |
LuxiKäyttäjä |
23.09.05 klo 16:10 - linkitä tähän kommenttiin: # Kyllä ylivoimaisesti paras on ja tulee aina olemaan John Bonham. Hänen perässään tulevat sitten Keith Moon, Mitch Mitchell, Neil Peart, Ian Paice ja Mike Portnoy. |
ScrewballKäyttäjä |
23.09.05 klo 18:00 - linkitä tähän kommenttiin: # Tällä hetkellä se suurin on John Bonham. Kylhän Mr. Ward hommansa mallikkaasti myös hoitaa. |
TolppanenKäyttäjä |
23.09.05 klo 22:15 - linkitä tähän kommenttiin: # Remu Aaltonen on kyllä yksi omista suosikeista. On tullu Hurriganesia kuunneltua jo vähän aikaa. Ei heppu mikään kummallinen ole, mutta kun vielä on laulaja ja kaikkea. Raato listasi kaiket faktat todella hyvin. Ei siis sen enempiä perusteluja. |
![]() DELETED |
25.09.05 klo 13:51 - linkitä tähän kommenttiin: # DELETED |
J.SinivuoriKäyttäjä |
02.10.05 klo 00:07 - linkitä tähän kommenttiin: # 1. Ringo Starr Ringon yksinkertaiset kompit + fillit iskee muhun. 2. John Bonham Ne rumpusoolot...mahtavaa 3. Keith Moon Hei, Jos tyyppi pystyy potkaseen lautaset ja basarin kesken soiton kumoon ja jatkaa silti soittoa niin eiköhän ollut aika taidokas rumpali 4. Peter Criss Catman on mahtava kun kehtaa käyttää sellaisia meikkejä |
PuhelinpervoKäyttäjä |
20.10.05 klo 17:50 - linkitä tähän kommenttiin: # Nicko Mcbrain tuli ekana mieleen. Mike Bordin on kans ihan ok, ja se on kaiken lisäks aivan älyttömän komea. |
SpinalCrapKäyttäjä |
20.10.05 klo 19:18 - linkitä tähän kommenttiin: # Nicko McBrain tietenkin! Katsokaapa sitä Rock In Rio:n bassorummun vetoo vaikka Wicker Manin kertosäkeen aikana, äijähän vetää paremmin kuin muut kahdella bassorummulla! Tyyliin kuuluu myös haitsun polkeminen jos joku ihmettelee mitä se vasen jalka siel sotkee |
KevarimiesKäyttäjä |
20.10.05 klo 20:28 - linkitä tähän kommenttiin: # Onhan niitä varmaan moniakin hyviä ja lahjakkaita rumpaleita, mutta suomalaisittain mieleen tulee tietysti Remu Aaltonen. Soitaa ihan hyvässä bändissä ja osaa laulaakin.... |
KebottajaKäyttäjä |
22.10.05 klo 21:27 - linkitä tähän kommenttiin: # Unohdin mainita yhden suurimmista: Vinnie Paul Abbottin! Aivan perkeleen kova rumpali. Nerokkaita komppeja hienosti soitettuna. Sounditkin on aina ollet erittäin messevät (en ole kyllä kuullut Panteran pre-CFH levyjä). Perkeleen ikävää kun veljensä menetti, siinä oli nimittäin aika lyömätän kaksikko. |
CuomiTähtääjä |
23.10.05 klo 18:48 - linkitä tähän kommenttiin: #
Eikös se velipoika ollut itse Dimebag? Sääli kyllä, olihan kyseessä sairaan kova kepittäjä.
IdigN1Tähtääjä |
05.08.06 klo 15:13 - linkitä tähän kommenttiin: # Tässä muutamia maailman kovimpia patteristeja: JoJo Mayer Dave Weckl Gregg Bissonette Steve Smith Simon Phillips Abe Laboriel Jr. Vinnie Colaiuta Steve Jordan |
ScarfaceTykittäjä |
05.08.06 klo 19:36 - linkitä tähän kommenttiin: # Oma rumpalien top 5. (Keith Moonlita ei meinaa löytää kunnon rumpusooloa) 1. Neil Peart (http://www.youtube.com/watch?v=uIPAXNGq7HE) 2. Keith Moon (http://www.youtube.com/watch?v=hngmb0pTcMY) 3. John Bonham ( Osa 1 http://www.youtube.com/watch?v=2AHYnrcjMx4 ja osa 2 http://www.youtube.com/watch?v=rKfldpLiyWo) 4. Terry Bozzio (http://www.youtube.com/watch?v=Gzt6PwuQABk) 5. Buddy Rich (http://www.youtube.com/watch?v=iYpR5iw9F1M) |
SchwarzeneggerKäyttäjä |
10.08.06 klo 10:44 - linkitä tähän kommenttiin: # Panteran rumpali ja Joey Jordison slipknotista. |
![]() BaikonurKäyttäjä |
10.08.06 klo 20:24 - linkitä tähän kommenttiin: # Kyllähän loistavia rumpaleita on paljonkin, mutta lähimpänä täydellistä on omasta mielestäni Neil Peart. Virtuoosimainen ja monipuolinen rumpali. |
ScarfaceTykittäjä |
10.08.06 klo 20:26 - linkitä tähän kommenttiin: #
Edellinen sivu | 1 2 3 4 | Seuraava sivu

Ei nyt sentään kun olen katsonut Second Coming DVD:tä niin on vakuuttanut minut täysin taidoillaan