Digital... [DVD]
Foorumin päävalikkoon › Digital... [DVD] › Mikä on paras Kummeli-DVD?
Mikä on paras Kummeli-DVD?
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu
SalorantaKäyttäjä ![]() |
02.10.07 klo 13:00 - linkitä tähän kommenttiin: # Galluppia kehään Mikä on mielestäsi pesunkestävän Kummelifanin paras DVD? Mikä siis olis se Kahilaisen, Silvennoisen ja kumppaneiden dvd-jackpot, parasta A-ryhmää - siis ihan kirjaimellisesti tarkoitan eikä em. leffaa mainostaen? wink |
ScarfaceTykittäjä |
02.10.07 klo 16:41 - linkitä tähän kommenttiin: # Se keltanen paketti on paras. En muista sen nimeä, mutta siinä on yli puolet omista suosikkisketseistäni. Vai oisko sen nimi oli Jumankauta, juu nääs päivää? |
ArviomiesKäyttäjä |
02.10.07 klo 22:31 - linkitä tähän kommenttiin: # Lääkärit tulessa tulee olemaan paras, koska itse sarja on parasta Kummelia. Toistaiseksi on tullut naureskeltua eniten siniselle laatikolle eli sketsiviihteelle vuosilta 1993-1994 (muistaakseni tai sitten ne oli 1993-1995, 1994-1995). |
VasuriKäyttäjä |
03.10.07 klo 12:47 - linkitä tähän kommenttiin: # Mä en oo nähnyt niistä kuin Artisti maksaa boksin ja Kultakuumeen. Minusta Kultakuume on paras näistä, mutta kyllä se Artisti maksaa tuplalättykin ihan parhaimistoa on. Joskus aion myös hankkia omaksi. |
SalorantaKäyttäjä ![]() |
03.10.07 klo 14:50 - linkitä tähän kommenttiin: # Jackpot wink on mielestäni Kyllä lähtee. Punainen. Klassikko, alkuperäinen, tästä kaikki kyllä lähti... |
ToniJJJKäyttäjä |
22.11.08 klo 18:08 - linkitä tähän kommenttiin: # Kyllä lähtee ja Artisti maksaa on jaetulla 1. sijalla. Loput ei oo sitten niin hyviä kuin nuo. |
E-MiesTykittäjä |
22.11.08 klo 18:13 - linkitä tähän kommenttiin: # Kyllä Lähtee Sisältää monia ikimuistettavia sketsejä ja jaksaa naurattaa vielä monenkin katselukerran jälkeen. Artisti Maksaa tulee hyvänä kakkosena perässä. |
rillijulleKäyttäjä |
22.11.08 klo 19:16 - linkitä tähän kommenttiin: # Olen katsonut vain Kyllä lähtee ja Artisti maksaa -lätyt. Kummatkin ovat loistoviihdettä, mutta mahtaa tuo ensimmäinen olla hieman parempi. Pitäisi ne loputkin ostaa kun alle kympillä saa. |
22.11.08 klo 19:22 - linkitä tähän kommenttiin: #
Niimpä. Kummelin Vanaja trilogian 3-osa "Jurismia" on ainut joka meikäläiseltä uupuu, joten se pitäisi käydä nappaamassa hyllyyn. |
T-800Käyttäjä |
23.11.08 klo 12:10 - linkitä tähän kommenttiin: # Keltainen sisältää hauskimmat. Puukkolan veljekset ja hirvi oli kyllä niin hauska juttu, että vedet tuli silmistä ja hengittäminen oli vaikeaa. |
arkistomiesKäyttäjä |
23.11.08 klo 12:20 - linkitä tähän kommenttiin: # MInusta paras on ehdottomasti se sininen Artisti Maksaa boksi. Siinä on loistavat sketsit. |
25.11.08 klo 17:09 - linkitä tähän kommenttiin: #
Varsinkin Speedy ja Saku aivan mahtava! |