Digital... [DVD]

Foorumin päävalikkoonDigital... [DVD] › Mikä on paras Kummeli-DVD?

Mikä on paras Kummeli-DVD?

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Saloranta

5 viestiä

02.10.07 klo 13:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Galluppia kehään

Mikä on mielestäsi pesunkestävän Kummelifanin paras DVD? Mikä siis olis se Kahilaisen, Silvennoisen ja kumppaneiden dvd-jackpot, parasta A-ryhmää - siis ihan kirjaimellisesti tarkoitan eikä em. leffaa mainostaen? wink

Scarface

Tykittäjä
2331 viestiä

02.10.07 klo 16:41 - linkitä tähän kommenttiin: #

Se keltanen paketti on paras. En muista sen nimeä, mutta siinä on yli puolet omista suosikkisketseistäni. Vai oisko sen nimi oli Jumankauta, juu nääs päivää?

Arviomies

829 viestiä

02.10.07 klo 22:31 - linkitä tähän kommenttiin: #

Lääkärit tulessa tulee olemaan paras, koska itse sarja on parasta Kummelia. Toistaiseksi on tullut naureskeltua eniten siniselle laatikolle eli sketsiviihteelle vuosilta 1993-1994 (muistaakseni tai sitten ne oli 1993-1995, 1994-1995).

Vasuri

492 viestiä

03.10.07 klo 12:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mä en oo nähnyt niistä kuin Artisti maksaa boksin ja Kultakuumeen. Minusta Kultakuume on paras näistä, mutta kyllä se Artisti maksaa tuplalättykin ihan parhaimistoa on. Joskus aion myös hankkia omaksi.

Saloranta

5 viestiä

03.10.07 klo 14:50 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jackpot wink on mielestäni Kyllä lähtee. Punainen. Klassikko, alkuperäinen, tästä kaikki kyllä lähti...

22.11.08 klo 18:08 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kyllä lähtee ja Artisti maksaa on jaetulla 1. sijalla. Loput ei oo sitten niin hyviä kuin nuo.

E-Mies

Tykittäjä
215 viestiä

22.11.08 klo 18:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kyllä Lähtee

Sisältää monia ikimuistettavia sketsejä ja jaksaa naurattaa vielä monenkin katselukerran jälkeen. Artisti Maksaa tulee hyvänä kakkosena perässä.

rillijulle

988 viestiä

22.11.08 klo 19:16 - linkitä tähän kommenttiin: #

Olen katsonut vain Kyllä lähtee ja Artisti maksaa -lätyt. Kummatkin ovat loistoviihdettä, mutta mahtaa tuo ensimmäinen olla hieman parempi. Pitäisi ne loputkin ostaa kun alle kympillä saa.

22.11.08 klo 19:22 - linkitä tähän kommenttiin: #

rillijulle kirjoitti:

Pitäisi ne loputkin ostaa kun alle kympillä saa.

Niimpä. Kummelin Vanaja trilogian 3-osa "Jurismia" on ainut joka meikäläiseltä uupuu, joten se pitäisi käydä nappaamassa hyllyyn.

T-800

311 viestiä

23.11.08 klo 12:10 - linkitä tähän kommenttiin: #

Keltainen sisältää hauskimmat. Puukkolan veljekset ja hirvi oli kyllä niin hauska juttu, että vedet tuli silmistä ja hengittäminen oli vaikeaa.

arkistomies

66 viestiä

23.11.08 klo 12:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

MInusta paras on ehdottomasti se sininen Artisti Maksaa boksi. Siinä on loistavat sketsit.

25.11.08 klo 17:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

arkistomies kirjoitti:

Varsinkin Speedy ja Saku aivan mahtava!

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu