Digital... [DVD]

Edellinen sivu | 1 2 3 4 5 6 7 | Seuraava sivu

mbay

1394 viestiä

16.07.06 klo 15:50 - linkitä tähän kommenttiin: #

Millaisessa järjestyksessä pidätte dvd:tänne hyllyssä/telineessä?
esim. genrettäin, ostojärjestys, aakkosjärjestys...

16.07.06 klo 16:05 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tällä hetkellä eivät ole muunlaisessa järjestyksessä, kuin että boksit ovat ensimmäisenä ja Allenin elokuvat vierekkäin. Tästä tulikin mieleen, että voisi elokuvat järjestää pitkästä aikaa. Muutin vuosi sitten nykyiseen asuntoon ja laitoin vain levyt hyllyyn. CD:t kyllä ovat aakkosjärjestyksessä..

The Wolf

2862 viestiä

16.07.06 klo 16:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

Genreittäin (draama, trilleri, rikos, mysteeri, kauhu, toiminta, splatter, sci-fi, seikkailu, komedia, samurai, kung-fu, western, sota, film noir, TV-sarja) paitsi Kubrickin Warner-leffat ovat omassa pyhyydessään. Järjestystä tulee vaihdettua aina kun hankin lisää. Ennen tuli järjesteltyä noin joka toinen päivä, mutta nyt niitä on niin paljon, etten viitsi järjestellä ellen ole ostanut mitään uutta.

Ale

2044 viestiä

16.07.06 klo 16:23 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ensin sekalaiset kauhut, sitten sekalainen toiminta. Sen jälkeen alkaa näyttelijän mukaan järjestetty action ilmestymisjärjestyksessä sekä lopuksi taistelulaji-elokuvat. Tämän jälkeen tulee ohjaajan ja jatko-sarjoittain järjestetty kauhu, jonka jälkeen tulee TV-sarjat sekä TNG-boksien jälkeen Trek-leffat ja niiden jälkeen sekalaisittain trilleriä, westerniä ja komediaa. Täytyy taas järjestää tilaa hyllyyn, koska pursuavat mokomat leffat yli. Järjestely on kyllä hauskaa.

OutlawPuppet

1354 viestiä

16.07.06 klo 16:46 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tylsästi aakkosjärjestyksessä. Joskus oli näyttelijöiden mukaan järjestetty, mutta silloin ei oikein leffoja tuntunut löytävän, eli aakkosjärjestys on se toimivin ratkaisu itselle. Tietty vois yrittää miettiä jotain toistakin järjestystä tässä joku päivä, järkkäily on kuitenkin melko mukavaa puuhaa :)

messenjah14

198 viestiä

16.07.06 klo 16:48 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tuolla kaapissa nuo vaan ovat, turha niitä on järjestellä kun ottaa huomioon niiden määrän :P

minna

1.3. Robert DeNiro
1.4. Kevin Costner
1.5. Andy Garcia
2. valmistusvuoden mukaan
3. paremmuusjärjestys, eli jos valmistusvuosi on sama, kivempi leffa tulee ensin

:D :D

16.07.06 klo 18:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mielestäni hienoin tapa järjestää levyt on esitetty elokuvassa High Fidelity by John Cusack. Itsellä tuo ei vain toimisi.

crazi

707 viestiä

16.07.06 klo 20:14 - linkitä tähän kommenttiin: #

Leffan alkuperäisnimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä. Leffasaagat ynnä muut trilogiat asianmukaiseen järjestykseen aakkoselliselle kohdalleen. Boxit lopussa.

mokoma

850 viestiä

16.07.06 klo 20:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

Eka hylly on melkolailla ihan satunnaisessa järjestyksessä (Paitsi muutaman ohjaajan mukaan järjestetyt, kuten Stanley Kubrick rivi, Sergio Leone rivi, Findie rivi jne.) mutta toinen hylly jossa on import-kauhu -julkaisut mieleisessäni järjestyksessä (ohjaajan tai alalajin mukaan) ja Dario Argenton elokuvat valmistusvuoden mukaisissa järjestyksessä (puuttuu ainakin Sleepless, Four Flyes On Grey Velvet ja miehen Masters of Horror tv-sarjaan ohjaama jakso Jenifer) ja David Lynchin leffat jotka omistan ja Quentin Tarantinot.

Ville

3607 viestiä

16.07.06 klo 23:25 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mielestäni olen nähnyt tämän topicin jossain tällä foorumilla. Vai olenkohan nähnyt näkyjä?

16.07.06 klo 23:45 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ville kirjoitti:

Melkeinpä olisin kanssasi samaa mieltä, koska olen mielestäni tuon High Fidelity-jutun tänne jo aikaisemmin laittanut.

Aleksanteri

229 viestiä

17.07.06 klo 00:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

IdigN1 kirjoitti:
Ville kirjoitti:

Tällainen [forum.leffatykki.com] on näköjään olemassa, haulla tuli nopeasti esille. Sieltähän se N1:n kommenttikin löytyy. Tuo topikki on jostain syystä tosin legendalootassa (tarkemmin ajateltuna luultavasti siitä syystä, että kyseessä on missä tahansa formaatissa olevien leffojen lajittelu, ja topikin luomisen aikaan Tykin foorumissa taisi vielä olla VHS-osio, joten topikkia ei olisi voinut lykätä yksinoikeudella DVD-osastoon), joten periaatteessa tämä on sopivammin sijoitettu, eikä ensimmäisessä topikissa ole kuin kolme sivullista vastauksia. Moderaattorit päättävät.

Ja jos hetkeksi laskeudun tavalliseksi kansalaiseksi foorumipoliisin asemasta: kaikki leffat aakkosjärjestyksessä sen mukaan, mitä DVD:n kannessa lukee. Yleensä tunnetuin nimi löytyy siitä, enkä esimerkiksi edes tiedä The Beyondin alkuperäistä italialaista nimeä, The Killeristä tai Hard Boiledista puhumattakaan. Oman hyödyn tavoittelun mukaan siis järjestän. Boksit ovat samassa rivissä nimensä mukaan, Quentin Tarantino Collection löytyy joko Q:n tai T:n kohdalta, en nyt tältä seisomalta muista, ja Trilogy Of The Dead T:n kohdalta. Ei mitään kovin innovatiivista, mutta minä olenkin tylsä ihminen.

Niin ja myönnetään, olisihan se High Fidelityssä esitetty tapa ihan siisti.

Tolppanen

1457 viestiä

17.07.06 klo 20:22 - linkitä tähän kommenttiin: #

Enpä ole oikein pahemmin kiinnittänyt asiaan huomiota, vaan sullonut nuo lätyt vaan noihin telineisiin sattuman sanelemassa järjestyksessä. Eli ihan sikin sokin ovat. Voisihan sitä kokeilla välillä saada niihin jotain järjestystäkin. Esim. genreittäin.

Joey

362 viestiä

21.07.06 klo 21:24 - linkitä tähän kommenttiin: #

Itse olen jakanut dvd:t hyllyihin genren mukaan: draama, kauhu, komedia, toiminta, trilleri + frendien 10 boxia on vielä omassa hyllyssään. Leffat on lisäksi alkuperäisen nimen mukaan järjestyksessä.

ji

3544 viestiä

22.07.06 klo 17:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

Näyttelijöiden mukaan, jos niitä ei ole yhteinäisesti ,niin mm. ohjaajien tai muun yhdistävän tekijän mukaan. Monesti liittänyt ne esim. al pacino kokoelma aloittaa joka päättyy Heattiin, josta alkaa de niro kokoelma, joka alkaa jackie brownista ja loppuu pulp fictioniin, mistä taas alkaa bruce williksen leffat jne...

Iron

76 viestiä

22.07.06 klo 20:25 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kun meikäläisen hyllyssä ei ole kuin noin 30 leffaa niin eipä siinä mitään suuria lajitteluihmeellisyyksiä aleta harrastamaan. Minulla onkin pidemmän aikaa ollut outo tapa pistää leffat kannen värin mukaan niin että alkavat vaaleista ja loppuvat tummiin. Järkyttävän hölmö tapa, mutta loppujen lopuksi näyttää ihan hauskalta. Ehkä sitten jos niitä joskus on enemmän, vaivaudun pistämään jonkun sortin loogiseen järjestykseen.

The Wolf

2862 viestiä

22.07.06 klo 23:52 - linkitä tähän kommenttiin: #

Iron kirjoitti:

Samaa tapaa käytin joskus VHS-aikana

Jackie

114 viestiä

23.07.06 klo 14:30 - linkitä tähän kommenttiin: #

Paremmuus järjestykseen. Laitan ykkös suosikkini ensin ja sitten.. Vaihtelen sitä järjestystä. Joskus se on näyttelijöiden mukaan, joskus taasen valmistusvuoden.

Eli ei mitään varsinaisesti..

Luxi

858 viestiä

24.07.06 klo 11:39 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ohjaajien mukaan aakkosjärjestyksessä. Saman ohjaajan elokuvat ovat sitten kronologisessa järjestyksessä valmistumisajankohdan mukaan. Ei ole ainakaan mitään vaikeuksia löytää elokuvia.

Yhdessä vaiheessa yrityn järjestää genren mukaan, mutta se kaatui siihen ettei kaikkia elokuvia voi lokeroida vain yhteen genreen. Esim. laitetaanko Tri Outolempi komedioihin vai sotaelokuviin, entäs Tuulen viemää tai Englantilainen potilas. Onko Matrix sci-fiä vai toimintaa. Päähän siinä hajoaa, jos sitä yrittää. ;)

Edellinen sivu | 1 2 3 4 5 6 7 | Seuraava sivu