Vanhempia Frendit-bokseja

Foorumin päävalikkoonDigital... [DVD] › Vanhempia Frendit-bokseja

Tuomas
Käyttäjä
294 viestiä

13.01.06 klo 23:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mistä saa, tuskin saa mistään enää. Tietääkö joku esim. pääkaupunkiseudulla jotain käytettyjen myymälää, mistä saisi noita vanhoja bokseja? Eli onko ne nyt snappereita ne levyjen kotelot? Boksit kausista kuusi ja kahdeksan löytyy ja haluisin muutkin noina vanhoinha koteloina.

Vanhassa siis kolme sellasta pahvi-snapperia isommassa kotelossa. Isossa kotelossa kannessa on kuvana niinku periaatteessa valokuva kehyksissä.

Jos joltain löytyy kausia 1-5, seitsemän tai 9-10, niin myykää pois 15 eurolla. Yhteyttä vaikka privalla tai ihan tähän threadiin.
Jos 15 euroa tuntuu vähältä, niin uusia saa 20 eurolla Anttilasta. Se vanha kotelo ei periaatteessa oo mitenkään arvokas tai harvinainen, joten se ei ala lisähintaa tuomaan.

Olis varmaan mennyt myynti-ilmotuksiin tämä, mutta periaatteesa hakusessa olis joku kauppa mistä noita sais käytettynä tai jopa uusina.

Thoke
Tykittäjä
3449 viestiä

14.01.06 klo 13:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

Eiks Anttila myy vielä näitä vanhempia painoksia?

Mask
Käyttäjä
1233 viestiä

15.01.06 klo 10:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Oman muistinikin mukaan Anttila myy vielä noita vanhempia Frendit-painoksia noissa ale-koreissaan. Ja kannattaa tarkkailla myös huuto.nettiä.

Itselläni on Frendien kaudet 1,4,5 ja 6 DVD:llä, joista muut paitsi ensimmäinen kausi ovat pahvikoteloissa. Eihän tuo kauhean hyvältä hyllyssä näytä mutta sisältöhän on se pääsia.

wii-player565
Käyttäjä
22 viestiä

30.05.14 klo 17:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

Itselläni on Frendit-Ensimmäisestä tuotantokaudesta vanhempi versio ja muut ovat uusissa DVD-kansissa.

Keskustelut