Arvostelu

Täydellinen fiasko.

Tässä on neljäs Yksin kotona elokuva, jonka katsominen oli elämäni pahin virhe. Elokuvasta puuttuu mielikuvitus, ja elokuva onkin kuin kopio vanhoista Yksin kotona -elokuvista, vain näyttelijät ovat uudet. Kolme ensimmäistä Yksin kotona -elokuvaa olivat vielä hyviä, mutta tämä on jo suoraan sanottuna elokuvaksi täydellinen fiasko.

Kahden ensimmäisen elokuvan päänäyttelijä Macaulay Culkin on elokuvan valmistuessa ollut jo 21-vuotias, jonka vuoksi häntä ei elokuvassa nähdä Kevinin roolissa. Oli hyvä asia, että Joe Pesci (Harry) ja Daniel Stern (Marv) eivät jatkaneet kahta ensimmäistä osaa pitemmälle elokuvasarjassa. Elokuvan juoni on seuraavanlainen.

Kevin McCallisterin vanhemmat ovat eronneet ja Kevinin isä asuu miljonäärinaisystävänsä kanssa, jolla on suuri kartano. Joulu on pian ja Kevinistä on haikeaa viettää joulua avioeron vuoksi. Hän lähtee isänsä naisystävän kartanolle jouluksi ja saa pian selville, että murtovarkaat Marv ja Vera aikovat murtautua kartanoon.

Elokuvan Kevin (Mike Weinburg) on ärsyttävä, kuten myös Vera (Clare Carey) ja Marv (French Stewart). Elokuvassa on myös niin paljon aikajanan epätarkkuuksia, ettei elokuvasta voi nauttia. Sitä paitsi tämän elokuvan Kevin on 100% erilainen kuin kahdessa ensimmäisessä elokuvassa. Kaiken kukkuraksi elokuvan stuntit ovat mahdottomia ja ihan ...stä!

Jos olet viisas henkilö, älä koskaan katso tätä elokuvaa.

Pisteet: rating 10,000

Pontiacci
Käyttäjä, 2 arvostelua
Arvosteltu: 17.10.2008
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Repe Sorsan haamujengi
Repe Sorsan haamujengi arvosana 3,93
Repe Sorsan haamujengi
Toy Story - Leluelämää
Toy Story - Leluelämää arvosana 3,91
Toy Story - Leluelämää
Hannah ja sisaret
Hannah ja sisaret arvosana 4,09
Hannah ja sisaret
La La Land
La La Land arvosana 3,93
La La Land

Elokuvan tiedot

Yksin kotona 4
Yksin kotona 4 arvosana 1,46

Yksin kotona 4 (2002)

Alkuperäinen nimi: Home Alone 4

Genret:
Komedia
Valmistusvuosi:
2002
Pituus:
84 min
Ohjaajat:
Rod Daniel
Käsikirjoittajat:
Debra Frank, Steve L. Hayes
Pääosanäyttelijät:
Clare Carey, Erick Avari, French Stewart, Joanna Going, Michael Weinberg, Missi Pyle
Maat:
USA
Kielet:
englanti