Arvostelu

Tämä oli saanut jäädä mieluummin tekemättä kuin mennä pelkkään videolevitykseen.

Kevinin vanhemmat ovat eronneet ja Kevin asuu äidin luona ärsyttävien sisartensa kanssa. Joulun hän aikoo viettää isän ja tämän uuden naisystävän luona. Isän vaimoehdokas onkin rikas (muttei mitään verrattuna Roope Ankan rahoihin), ja kotikin on kuin pienoismalli Disneylandista. Murtovarkaita tuo koti tietenkin houkuttaa ja tällä kertaa Merv (joka on juuri vapautunut kiven sisältä) ja tämän apuri typerä blondi alistuvat talon houkutuksille. Ja juoni jatkuu samaa rataa kuin aiemmissa Yksin kotona-leffoissa eli Kevin on yksin kotona ja rosvot oven takana. Ja sitten alkaa iänikuinen rosvojen kidutus.

Tämä on ylivoimaisesti huonoin Yksin kotona-elokuva. Ykkönen oli hyvä kuten myös kakkonen, kolmonen oli jo huono ja nyt tämä nelonen on jo pohjanoteeraus. Tässä ei ole enää mitään jäljellä ykkösosan hengestä. Edellisosien temppuja toistetaan väsyttävyyteen asti eli perse tulessa tai nauhuritemput olisi muka uutta. Jos tekijät väittävät että on, niin heidät pitäisi hirttää munistaan.

Ei kannata katsoa tätä roskaa. Senkin huomaa elokuvan laadusta että tämä ei tullut elokuvateattereihin vaan pelkkään videolevitykseen. Tämä oli saanut jäädä mieluummin tekemättä kuin mennä pelkkään videolevitykseen. Ja jos vielä Yksin kotona 5 tulee lähivideovuokraamon hyllylle niin mennään arvon Leffatykin väki tulisoihtujen kanssa sinne asioimaan.

nimimerkki: Mask

Pisteet: rating 20,000

Mask
Käyttäjä, 174 arvostelua
Arvosteltu: 08.07.2004
Katsottu: VHS

rating 10,000

Saman kategorian TOP-leffoja

Paluu tulevaisuuteen
Paluu tulevaisuuteen arvosana 4,25
Paluu tulevaisuuteen
Nykyaika
Nykyaika arvosana 4,18
Nykyaika
Smoke
Smoke arvosana 3,76
Smoke
Aivokuollut
Aivokuollut arvosana 4,01
Aivokuollut

Elokuvan tiedot

Yksin kotona 4
Yksin kotona 4 arvosana 1,46

Yksin kotona 4 (2002)

Alkuperäinen nimi: Home Alone 4

Genret:
Komedia
Valmistusvuosi:
2002
Pituus:
84 min
Ohjaajat:
Rod Daniel
Käsikirjoittajat:
Debra Frank, Steve L. Hayes
Pääosanäyttelijät:
Clare Carey, Erick Avari, French Stewart, Joanna Going, Michael Weinberg, Missi Pyle
Maat:
USA
Kielet:
englanti