Pistejakauma

3%

5%

5%

19%

20%

27%

12%

8%

0%

2%

Pisteytykset

rating 10,000

Beer Master
Käyttäjä

rating 10,000

Cagen naama, byääh, Cagen naama, byääh... Ja tuo sama kaava toistuu koko kahden tunnin kestonsa ajan. Voi hyvänen aika, sikolätissäkin viihtyy paremmin kuin tätä katsellessa. Tylsyyden huippu.

JuhoTsu
Käyttäjä

rating 10,000

Elokuva on vain yksi ylipitkä WTC dokumentti kaikkien niiden kymmenien ja taas kymmenien tv-dokumenttien seassa. Nicolas Cage on ainut syy antaa tälle elokuvalle edes 0.5/5

Larno
Käyttäjä

rating 10,000

Lentokone isketyy WTC-torneihin. Nicolas Cage ja joukko muita pollareita lähtee pelastamaan siviilejä rakennuksista. Sitten he jäävät tornin romun alle ja heitä on enää vain kaksi jäljellä.
Sitten, kun lopetan elokuvan katselemisen tunnin ja kolmanneksen kohdilla mieleen ei muuta jää kuin elokuvan tylsyys. Siis oikeasti joko kokoajan Cage ja se toinen äijä huutavat "polveni murskaantuivat yhteen" tai "janottaa" taikka toisaalla heidän vaimonsa vollottavat. Tylsimpiä näkemiäni elokuvia.

piapponen
Käyttäjä

rating 10,000

Surkea. Aiheestahan olisi riipaissut hyvänkin elokuvan, mutta tämä oli alta riman. Ihmisiä kuolee, mutta taas tehdään sankaritarinaa. Säälittävää.

Tanssitaidoton
Käyttäjä

rating 10,000

Jos et ole koskaan nähnyt elokuvaa, jossa Jeesuksella on lähdevesipullo, tässäpä on sellainen! Toimii jopa komediana suht huonosti, mutta kyllä Jeesuksen kohdalla nauru repesi ja pahasti.

Annalisa
Käyttäjä

rating 10,000

MersuZ
Käyttäjä

rating 10,000

rusher
Käyttäjä

rating 10,000

Elokuvan tiedot

World Trade Center
World Trade Center arvosana 2,70
Genret:
Draama
Valmistusvuosi:
2006
Pituus:
129 min
Ohjaajat:
Oliver Stone
Käsikirjoittajat:
Allison Jimeno, Andrea Berloff, Donna McLoughlin, John McLoughlin, William Jimeno
Pääosanäyttelijät:
Jay Hernandez, Maggie Gyllenhaal, Maria Bello, Michael Pena, Michael Shannon (V), Nicolas Cage
Maat:
USA
Kielet:
englanti