Arvostelu

Kehno kauhupläjäys, jonka olisi voinut toteuttaa tyylikkäämmin.

Joskus muinoin näin Wolfin ja pidin sitä hyvänä elokuvana. Mutta aika on kullannut muistot tai jotain vastaavaa, sillä eihän tämä nyt niin hyvä ole. Joissakin kohdissa pääosaa esittävä Jack Nicholson on kieltämättä elementissään, mutta kokonaisuus on perin heikko.

Tarina on siis yksinkertainen: työhuoliensa kanssa painiva kustannuspäällikkö joutuu suden puremaksi ja siitäkös riemu alkaakin, kun yöllä alkukantainen metsästysvietti ottaa ihmisyydestä niin rajun otteen, että lopulta täytyy lähteä New Yorkin Keskuspuistoonkin ulvomaan kuulle. Suurin plussa tulee eräästä hauskasta kohdasta, jossa Nicholsonin roolihahmon terävät suden aistit esitellään katsojalle.

Leffan naisroolissa nähdään Michelle Pfeiffer, joka ei hirveämmin tuo kunnon panosta tarinaan. Usein ohjaus tuntuu köykäiseltä, musiikki ärsyttävältä ja tunnelma muutenkin köyhältä. Loppuratkaisukin on mauttomasti toteutettu. Wolf ei ole mitään muuta kuin kehno kauhupläjäys, jonka olisi voinut toteuttaa paljon tyylikkäämmin. Tuskin tämä ihan komediaksi oli tarkoitettu. Vai?

Pisteet: rating 30,000

michelangelo
Käyttäjä, 80 arvostelua
Arvosteltu: 19.04.2008
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Koskemattomat
Koskemattomat arvosana 4,21
Koskemattomat
Taivas ja helvetti
Taivas ja helvetti arvosana 4,33
Taivas ja helvetti
Epäillyt
Epäillyt arvosana 4,13
Epäillyt
Jahti
Jahti arvosana 4,16
Jahti

Elokuvan tiedot

Wolf
Wolf arvosana 3,10
Genret:
Draama,
Valmistusvuosi:
1994
Pituus:
125 min
Ohjaajat:
Mike Nichols
Käsikirjoittajat:
Jim Harrison, Wesley Strick
Pääosanäyttelijät:
Christopher Plummer, David Hyde Pierce, Eileen Atkins, Jack Nicholson, James Spader, Kate Nelligan, Michelle Pfeiffer, Richard Jenkins
Maat:
USA
Kielet:
englanti, espanja