Arvostelu

Leffa kulkee naurettavuuden ja itkun hämärässä välimaastossa.

Jos puhutaan hollyhuttu-leffoista yhdistettynä äsköniin, Wild wild West on malliesimerkki. Tämä tuntui siltä kun MIB olisi lennätetty villiin länteen. Ohjaaja Sonnenfeld ja pääosanäyttelijä Smith jotka myöskin tekivät MIB:it. Leffa kulkee naurettavuuden ja itkun hämärässä välimaastossa, miehiä kuolee kuin heinää, ilman veriroiskeita (sorry splätterfanit). Silmänruokaa tarjosi Salma Hayek, josta annan puolikkaan pojon (pah, sovinistista muka).

Jim West (Smith) on joku agentti jonka vanhemmat kuolivat traagisesti ja sen traagisuuden takana oli joku hullu pyörätuolimies. West määrätään nappaamaan se pyörätuolimies yhdessä keksijäneroagentin, Kevin Klinen esittämän miehen, kanssa. Kavereilla on tietysti miehistä kilpailua, ja alussa miehillä oli jotain kitkaa keskenään. Olipas hah-hah-hauskaa.

Will Smith on ihmemies. Hän ei ole kummoinen muusikko, ei ihmeellisempi näyttelijä, ja silti suurimpia nimiä Hollywoodissa. Ja mitähän tämä kertoo Hollywoodista? Monty Pythonistakin tuttu Kevin Kline ei naurattanut tippaakaan keksijänä. Hayek roikkui mukana pakollisena puolialastomana naisena.

Kolmella eurolla tämän ostin, eikä kaduta vaikka näin huono filmi onkin. Kai tämän joskus kahden vuoden päästä taas katsonee.

nimimerkki: Screwball

Pisteet: rating 30,000

Screwball
Käyttäjä, 29 arvostelua
Arvosteltu: 13.07.2004
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Pelon palkka
Pelon palkka arvosana 4,19
Pelon palkka
Ed Wood
Ed Wood arvosana 4,11
Ed Wood
Pieni suuri mies
Pieni suuri mies arvosana 3,99
Pieni suuri mies
The Raid 2: Berandal
The Raid 2: Berandal arvosana 4,00
The Raid 2: Berandal

Elokuvan tiedot

Wild Wild West
Wild Wild West arvosana 2,47
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
1999
Pituus:
107 min
Ohjaajat:
Barry Sonnenfeld
Käsikirjoittajat:
Brent Maddock, Jeffrey Price, Jim Thomas, John Thomas
Pääosanäyttelijät:
Frederique Van Der Wal, Kenneth Branagh, Kevin Kline, M. Emmet Walsh, Musetta Vander, Salma Hayek, Ted Levine, Will Smith
Maat:
USA
Kielet:
engalnti