Pistejakauma

2%

1%

5%

7%

7%

29%

29%

14%

1%

5%

Pisteytykset

rating 30,000

Beer Master
Käyttäjä

rating 30,000

Harvinaisen surkea leffa Spielbergiltä. Visuaalisesti hieno, erityisesti no man's land mutta siihen se sitten jääkin. Juoni oli todella ennalta-arvattava: hevonen ja omistaja erotetaan, sitten soditaan ja lopussa "koskettava" jälleennäkeminen. Kliseitä oli enemmän kuin Spielbergin muissa elokuvissa yhteensä. Ja tietenkin ranskalaiset puhuivat englantia ja saksalaiset puhuivat englantia ja kaikki puhuivat englantia koska 'MURICA!!!!!!!

Hobbes
Käyttäjä

rating 30,000

Olisin odottanut Spielbergiltä jotain parempaa kuin TV-elokuvatasoisen Disney-piirretty meets Uljas musta kyhäelmän. Heikko esitys kulahtaneine vitseineen. Maisemat oli ihan kauniita.

James_Bond
Käyttäjä

rating 30,000

Spielbergmäinen sotaelokuva yhdistettynä eläinsatuun ei oikein toimi kunnolla. Päähahmo on jokseenkin hieman omituinen hevoshulluna poikana, kliseitä riittää ja ylidramatisoiminen paikoitellen ärsyttävine dialogeineen häiritsee. Hyviä sivuhahmoja onneksi riittää ja värimaailma on hyvin upea. Kuvaus ja ohjaus pelastavat sen, minkä voi. John Williams ei petä, leffan traileri pettää. Leffa on kaikki eikä mitään.

Freakshow
Käyttäjä

rating 30,000

HoboGoblin
Käyttäjä

rating 30,000

Elokuvan tiedot

Sotahevonen
Sotahevonen arvosana 3,15

Sotahevonen (2011)

Alkuperäinen nimi: War Horse

Genret:
Draama,
Valmistusvuosi:
2011
Pituus:
146 min
Ohjaajat:
Steven Spielberg
Käsikirjoittajat:
Lee Hall, Michael Morpurgo, Richard Curtis
Pääosanäyttelijät:
Benedict Cumberbatch, David Kross, David Thewlis, Emily Watson, Jeremy Irvine, Peter Mullan, Toby Kebbell, Tom Hiddleston
Maat:
USA
Kielet:
englanti, saksa