Arvostelu

Elokuva todellakin ansaitsee paikkansa maailman kymmenen huonoimman filkan listalla.

Niinpä niin. Viikonlopun vakuutin itselleni, etten avaa sunnuntaina television neloskanavaa ja katso Mission impossible kakkosta. No arvaattehan te mitä tein sunnuntai-iltana?

Agentti Ethan Huntin vanha professoriystävä kuolee, ja mitä ilmeisimmin vielä väkivaltaisesti. Tämä meinaa sitä, että joillakin pahisterroristeilla on luultavasti jotain tosi vaarallista, ja Huntin pitää käydä hakemassa se, mikä sitten onkin, pois.

Minä en pitänyt ensimmäisestäkään Vaarallinen tehtävä-elokuvasta. Miksi ihmeessä katsoin kakkosen? No en tiedä. Tämän ajan olisi voinut käyttää vaikka nukkumiseen, MAHDOLLISIIN kokeisiin lukemiseen, seinien katseluun tahi murmeleiden metsästämiseen. Kyseessä on nimittäin jopa hirveälle ykkösosalle häviävä, äärimmäisen surkea leffa.

En ole John Woon Aasiafilkkoja nähnyt, joten en kommentoi niitä, mutta Hollywoodkaman perusteella mies on varsin huono ohjaaja. Ja Pätkä-Tomppa Cruise saattaa sopia nilkiksi isäpapan perinnöllä toimeen tulevaksi collegepojaksi, joskin taitaa olla jo liian vanha sellaiseen, mutta se henkilö joka meni Tompalle lupaamaan roolin actionleffasta, itkee ratkaisuaan varmaan vieläkin. Muissakaan näyttelijöissä ei juuri ole kehumista.

Entäpä realistisuus? Jaa mikä? Ai se, pääsi ihan unohtumaan tätä pätkää katsellessa. Kaiken huippu on se lopun karseaakin karseampi moottoripyörätakaa-ajo, ja kruununa sen perään tuleva, ylipitkääkin pitempi karateottelu. Hyi saamari. Elokuva todellakin ansaitsee paikkansa maailman kymmenen huonoimman filkan listalla.

Pisteet: rating 20,000

Raato-A
Tykittäjä, 481 arvostelua
Arvosteltu: 05.10.2004
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

The Shining - Hohto
The Shining - Hohto arvosana 4,15
The Shining - Hohto
The Raid 2: Berandal
The Raid 2: Berandal arvosana 4,00
The Raid 2: Berandal
Uhrilampaat
Uhrilampaat arvosana 4,22
Uhrilampaat
Terminator 2 - Tuomion päivä
Terminator 2 - Tuomion päivä arvosana 4,44
Terminator 2 - Tuomion päivä

Elokuvan tiedot

M:I-2 - Vaarallinen tehtävä 2
M:I-2 - Vaarallinen tehtävä 2 arvosana 2,81

M:I-2 - Vaarallinen tehtävä 2 (2000)

Alkuperäinen nimi: Mission: Impossible II

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2000
Pituus:
118 min
Tunnetaan myös nimillä:
Mission: Impossible 2, Vaarallinen tehtävä 2, Vaarallinen tehtävä II
Ohjaajat:
John Woo
Käsikirjoittajat:
Brannon Braga, Robert Towne, Ronald D. Moore
Pääosanäyttelijät:
Anthony Hopkins, Brendan Gleeson, Dougray Scott, John Polsen, Rade Sherredgia, Richard Boxburgh, Thandie Newton, Tom Cruise, Ving Rhames
Maat:
USA, Saksa
Kielet:
englanti