Pistejakauma

0%

0%

0%

0%

1%

6%

10%

32%

25%

26%

Pisteytykset

rating 80,000

Chinook
Käyttäjä

rating 80,000

Hieman yliarvostettu, mutta klassikon maineen ansainnut. Hopkins on loistava!

DRUGS
Käyttäjä

rating 80,000

Loistavuutta! Mestariteos.

H
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvana ehdottomasti toimivin Thomas Harrisin kirjaan pohjautuva trilleri. Elokuvan synkkyys ja ahdistavuus luodaan järkevästi visuaalisella puolella, eikä ylilyöntejä juuri tule. On mielestäni hienoa että Uhrilampaat ei sorru turhaan raakuuteen vaan pystyy luomaan tunnelmansa täysin toisin keinoin. Pitää otteessaan alusta loppuun asti. Laatuviihdettä, jännityksestä pitäville.
4/5

hunski
Käyttäjä

rating 80,000

harvemmin niin ohjaan huomiota elokuvaa katsoessani näyttelijöihin, mutta se ohjautui suoraan hopkinsiin tätä katsoessani. hopkins todellakin on kuin luotu hannibalin rooliin, on puoleensavetävä ja muutenkin erittäin hyvä. elokuvassa kyllä osakseen puhuttiin vähän liikaa, mutta hyvä se oli. kaikki hannibal kohdat olivat mainioita, säväyttäviä.

J.Lipponen
Käyttäjä

rating 80,000

Pirullisen koukuttava trilleri hyvillä näyttelijöillä.

Juki
Käyttäjä

rating 80,000

Pitkästä aikaa tuli tämä klassikko katsottua ja olinkin jo lähes kaiken ehtinyt tästä unohtaa. Anthony Hopkins tekee loistavan suorituksen karmivana Hannibal Lecterinä ja Jodie Foster Clarice Starlingina siinä sivussa on myös hyvä. Ted Levine sen sijaan oli jotenkin tylsän oloinen Buffalo Billin roolissaan. Tunnelma leffassa on paikoin piinaavan jännittävä, tosin muutamia tylsiäkin hetkiä mukaan mahtuu. Loppu oli hienosti toteutettu.

JustinHenryFan
Käyttäjä

rating 80,000

R.I.P. Jonathan Demme.

Yksi hienoimpia ohjaajia ja taas tuli vähän puun takaa tälläinen poismeno Hollywoodin tähtitaivaalta. Minä ainakin odotin vielä innolla, että mitä ohjaajan tulevaisuudessa olisikaan vielä odotettavissa elokuviensa saralta. No, ainakin meillä on nämä jo olemassaolevat klassikot. Uhrilampaat niistä ehkä kirkkain kiintotähti. Itse elokuvalle antaisin niitä kuitenkin vain neljä, sillä Lecterin ja Sterlingin yhteiset kohtaukset jäävät minimiin ja välillä unohdutaan juoksemaan jonnekin metsään, kun huomio olisi ehdottomasti pitänyt pitää Hopkinsin hahmon ympärillä. Kertonee jotain miehen lahjakkuudesta, että voittaa parhaan miespääosan Oscarin, vaikka oikeasti hänellä on ruutuaikaa vain jokunen 15-20 minuuttia elokuvasta...

kala
Käyttäjä

rating 80,000

Ihan hyvä.

Key
Käyttäjä

rating 80,000

Jännittävä ja piinaava trilleri. Kirja oli vähän parempi

Lordi-fani
Käyttäjä

rating 80,000

Erinomainen elokuva. Ei ollut yhtään pelottava tai jännittävä, mutta tunnelmallinen kyllä. Sir Anthony Hopkins on erinomainen näyttelijä ja tekee Hannibal Lecteristä yhden hienoimmista leffapahiksista ikinä. Elokuva on toteutettu erinomaisesti, erityisesti musiikki on nerokasta. Jokaisen pitäisi nähdä tämä.

LovesHimForever
Käyttäjä

rating 80,000

Hyvä, mutta ei mielestäni ihan 4,5 tähden arvoinen. Ei ollut mielestäni kovin pelottava, mutta Hannibalin pako, starlingin ja hannibalin väliset keskustelut ja hyytävä loppu jäivät mieleen. Ymmärrän kyllä, miksi tästä on tullut klassikko. Itseäni pisti vituttamaan tuo Buffalo Bill, taisin nauraa joka kerta, kun tämä hahmo astui valkokankaalle. Mutta Hopkins on karismaattinen!

4/5

Ludil
Käyttäjä

rating 80,000

Tämä on ansainnut klassikon aseman. Anthony Hopkins tekee jäätävän roolin, kaikkien aikojen parhaimman psykopaatin roolin, ja muutkin näyttelijät ovat hyviä. Tarina on mielenkiintoinen, tyylikäs (jollain omalla tavallaan), raaka ja hyvin jännittävä. Todella hyvä trilleri, ehkä yksi parhaista. Elokuvan kohokohtia on ne kohdat, joissa Anthony Hopkins haastattelee Jodie Fosteria, niissä on sanoinkuvaamaton tunnelma. Loppuratkaisu huipentaa elokuvan tyylikkäästi ja jättää hyvän maun suuhun.

MADCAP92
Käyttäjä

rating 80,000

Onhan tämä tosi hyvä, mutta onko paras sarjamurhaaja trilleri mitä olen nähnyt? Ei ole ja suoraan sanottuna ei mielestäni ansaitse kaikkia saamiaan Oscareitaan. Esimerkikisi omaan makuun sopii paremmin todella aliarvostettu sarjamurhaaja jahti Jennifer 8 ja onhan näitä muitakin itelle paremmin maistuvampia.

No joka tapauksessa todella hyvä trilleri, jossa Hopkins tekee jäätävän hyvän roolisuorituksen Lecterinä.

Maukka
Käyttäjä

rating 80,000

Tosi jännä, sarjan ylivoimaisesti paras elokuva! Suosittelen..

Michelle78
Käyttäjä

rating 80,000

Mowgli
Tykittäjä

rating 80,000

Anthony Hopkinsin ja nuoren Jodie Fosterin tähdittämä Uhrilampaat on erinomainen trilleri, jolla on uusintakatseluarvoa rutkasti. Nerokkaat juonenkäänteet, sekä Fosterin ja Hopkinsin välisten keskustelujen kemia pitävät katsojan kiinnostuneena. Hannibal Lecterin hahmo on hypnoottisen rauhallinen, mutta samalla hyytävä, ja Hopkinsin suoritusta paremmin häntä ei voisikaan esittää. Lämpimästi suositeltava tyylikkäillä kohtauksilla ja hienoilla roolisuorituksilla varustettu klassikko.

Nick Hume
Käyttäjä

rating 80,000

Onse vaan niin ihana toi Hannibal Lecter, söispä se mutkin!

Nosfecoff
Käyttäjä

rating 80,000

Hieno. .

OneMoreGoddamnHippieAndMyHeadWillExplode
Käyttäjä

rating 80,000

Trilleri joka pitää tiukassa otteessaan alusta sietämättömän jännittävään loppukliimaksiinsa asti. En yhtään ihmettele että Martha Stewart antoi Anthony Hopkinsille rukkaset nähtyään Uhrilampaat, sen verran uskottavan roolityön mies tekee Hannibal Lecterinä.

Psyko-Henry
Käyttäjä

rating 80,000

Henry-setä vaan toivoo kuola valuen ja samalla kateenkorvaa nauttien että joku tekisi vielä edes lähelle tätä mestariteosta pääsevän mestariteoksen. Hopkins on suuri ja viisas mies.

Rambätmän
Käyttäjä

rating 80,000

Tulipahan nähtyä. Tässä on koko ajan hirveän piinaava ja ahdistava tunnelma, joka pistää kylmät väreet kulkemaan pitkin selkäpiitä. En ihmettele, miksi tästä on muodostunut tällainen klassikko, Anthony Hopkins on ilmiömäinen. Ei silti mikään mieltä kuohuttava ja maailmaa muuttava kokemus.

tai

Spuge
Käyttäjä

rating 80,000

Hyvä psykologinen trilleri, joka sisältää hyvät näyttelijät. Jodie Foster tunnettu näyttelijä, joka osaa näytellä. Hopkins, näyttelee hyvin Hannibalin tapaista hullua. Sitten Ted Levine, hän onkin lähes tuntematon nimi valkokankaalla, mutta näytteli hänkin oikein hyvin Buffalo Billiä.

Tapio
Käyttäjä

rating 80,000

Hyvin todennäköisesti tunnelmaltaan vahvin koskaan ikinä milloinkaan tehty rikostrilleri. Anthony Hopkins tekee hienon roolin Hannibal Lecterinä, joka aiheuttaa vieläkin kylmiä väreitä. Juonellisesti kiinnostava. Karmiva, otteessaan pitävä ja kynsien pureskelemista aiheuttava tunnelma on tässä se neljän ja puolen tähden arvoinen juttu, jonka voi kokea vain elokuvan katsomalla.

Tertsi
Käyttäjä

rating 80,000

Hieno trilleri ja varmasti parhaita lajityyppinsä edustajia 90-luvulla. Huikeista näyttelijäsuorituksista ja tunnelmastaan huolimatta se viimeinen kilahdus omalla kohdallani jäi uupumaan, ehkä siksi, että leffa tuntui hieman väsähtävän loppua kohti.

Tupolev79
Käyttäjä

rating 80,000

Synkkä sarjamurhaaja-elokuvien klassikko jonka pääosissa loistavat Jodie Foster ja Anthony Hopkins jonka huikea roolisuoritus löi psykopaatti -leiman miehen otsaan ikuisiksi ajoiksi. Kaikin puolin hieno elokuva jonka juonen piinaavan synkkä tunnelma tiivistää loppuun asti kiinnostavaksi kokonaisuudeksi ilman sen suurempia tylsiä hetkiä.
Lopuksi mainittakoon, että olen nähnyt tämän nyt jo varmasti ainakin viisi kertaa ja vasta viimeisellä kerralla tajusin, että hei, Buffalo Billiähän näyttelee Ted Levine..😐

Klassikko joka pitää katsoa!

uusinnat
Käyttäjä

rating 80,000

Loistava leffa.

Ainoa miinus siitä että näitä tehdään liian vähän.
Kun kyse on jännitys elokuvasta niin ei se kovin jännä ole enää 2018 kun leffa on tehty 1991 niin sen on nähnyt syntymättömätkin kahteen kertaan, taas uusintana.

Uytp7
Tähtääjä

rating 80,000

Joo onhan tässä sellaista tietynlaista mystistä voimaa, mikä tekee teoksesta klassikon. Huomattavin osa tuosta maagisuudesta tulee Hopkinsin roolisuorituksesta, jonka karmivuuden minäkin voin jakaa. Foster ja kumppanit toimisivat silti ilmankin tämän psykon taustakyyläystä, sillä huolimatta hienoisesta epäuskottavuudestaan agentin murhaajajahti kiinnostaa joka käänteessään. Ei siis mitään Aku Ankka tasoa, missä Hessu kompastuu aina johonkin hemmetin hammastikkuun, mistä Mikki löytää ahvenenmaalaisen kampelan jämiä, jolloin hän loogisesti päättelee, että kyseistä safkaa syö koko Ankkalinnan väestöstä ainoastaan Mustakaapu.

Tunnelma leffassa on tiheä kuin mustan aukon ydin eikä miljöiden etsinnässä ole tyydytty ensimmäiseen löydettyyn kelvolliseen vaihtoehtoon. Leffan viimeisistäkin käänteistä pidin, mikä usein on harvinaista herkkua. Uudestaan palaan Uhrilampaiden pariin joskus, jatko, sivu ynnä muiden osien katsastusta vähän emmin, en haluaisi nähdä totaalista mahalaskua.

VierasTalo
Tähtääjä

rating 80,000

Nautinnollinen sarjamurhaajaelokuva, vaikkakin kovin kliseinen sellainen. Tällä kertaa otettiin vain tavallisen narkkarivasikan tilalle tiedoistaan pumpattavaksi toinen sarjamurhaaja, Hannibal Lecter. Ratkaisu on pitkälti Anthony Hopkinsin täydellisen roolityön ansiosta hyvin toimiva. Myös leffan toinen sarjamurhaaja, Buffalo Bill, on erittäin karmiva henkilö ja varsin sairaan oloinen kautta elokuvan. Erittäin puistattava roolisuoritus. Ikävä kyllä Uhrilampaille on valittu väärä ohjaaja; ensimmäisten 20 minuutin jälkeen on hyvin selvää, että Jonathan Demme rakastaa kasvolähikuvia, ja siksi näemmekin melkein jokaisen elokuvan dialogikohtauksen sellaisena. Se tuo leffan kokonaisuutena huonommaksi kuin se olisi voinut olla visuaalisesti kyvykkäämmällä ohjaajalla.

1muri
Käyttäjä

rating 80,000

2-Edge
Käyttäjä

rating 80,000

__IIPO__
Käyttäjä

rating 80,000

_joona_
Käyttäjä

rating 80,000

_NoBody_
Käyttäjä

rating 80,000

acoustic-
Käyttäjä

rating 80,000

aduial
Käyttäjä

rating 80,000

Akemi
Käyttäjä

rating 80,000

aksa
Käyttäjä

rating 80,000

aLammi
Käyttäjä

rating 80,000

alive
Ylläpitäjä

rating 80,000

Alpiino
Käyttäjä

rating 80,000

amator
Käyttäjä

rating 80,000

Ami
Käyttäjä

rating 80,000

AngelEyes
Käyttäjä

rating 80,000

Annalisa
Käyttäjä

rating 80,000

Anonyymi
Käyttäjä

rating 80,000

Antsudu
Käyttäjä

rating 80,000

Anty
Käyttäjä

rating 80,000

anzki87
Käyttäjä

rating 80,000

aorax
Käyttäjä

rating 80,000

AP
Tähtääjä

rating 80,000

Apocalypse Dude
Käyttäjä

rating 80,000

Appelsiini
Käyttäjä

rating 80,000

ArchDamar
Käyttäjä

rating 80,000

Ariescifer
Käyttäjä

rating 80,000

armory
Käyttäjä

rating 80,000

Arwin
Käyttäjä

rating 80,000

Arzie
Käyttäjä

rating 80,000

Astronnilath
Käyttäjä

rating 80,000

Athae
Käyttäjä

rating 80,000

Atonement
Käyttäjä

rating 80,000

bablous
Käyttäjä

rating 80,000

Bad Lieutenant
Käyttäjä

rating 80,000

Bamsenaattori
Käyttäjä

rating 80,000

Bewlay
Käyttäjä

rating 80,000

BJ
Käyttäjä

rating 80,000

Bjarska
Käyttäjä

rating 80,000

Blastmaster
Käyttäjä

rating 80,000

Breaking News
Käyttäjä

rating 80,000

camelguy
Käyttäjä

rating 80,000

cathy
Käyttäjä

rating 80,000

cazeboij
Käyttäjä

rating 80,000

continental66
Käyttäjä

rating 80,000

Cuomi
Tähtääjä

rating 80,000

dadska
Käyttäjä

rating 80,000

dagge
Käyttäjä

rating 80,000

daiju
Käyttäjä

rating 80,000

dale_cooper
Käyttäjä

rating 80,000

Daniela
Käyttäjä

rating 80,000

Deckard
Käyttäjä

rating 80,000

Deffis
Käyttäjä

rating 80,000

Devilfisu
Käyttäjä

rating 80,000

DLunch
Käyttäjä

rating 80,000

Domini
Käyttäjä

rating 80,000

donBarletta
Käyttäjä

rating 80,000

doomsdaymachine
Käyttäjä

rating 80,000

Dr. Zaius
Käyttäjä

rating 80,000

Drake
Käyttäjä

rating 80,000

Duck
Käyttäjä

rating 80,000

E-Mies
Tykittäjä

rating 80,000

echoe
Käyttäjä

rating 80,000

EdvardH
Käyttäjä

rating 80,000

eeroliimatainen86
Käyttäjä

rating 80,000

eevaliisa
Käyttäjä

rating 80,000

Elisabeth
Käyttäjä

rating 80,000

Elmeri
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvaihminen
Käyttäjä

rating 80,000

Elotikka
Käyttäjä

rating 80,000

Embule
Käyttäjä

rating 80,000

emma
Käyttäjä

rating 80,000

Epeli82
Käyttäjä

rating 80,000

EPI
Käyttäjä

rating 80,000

era
Käyttäjä

rating 80,000

Etana
Käyttäjä

rating 80,000

etell
Käyttäjä

rating 80,000

F-A
Käyttäjä

rating 80,000

Falco
Käyttäjä

rating 80,000

fasetti
Käyttäjä

rating 80,000

Fdpsv
Käyttäjä

rating 80,000

Filerssi95
Käyttäjä

rating 80,000

Getrude
Käyttäjä

rating 80,000

giljuvaari
Käyttäjä

rating 80,000

gyakujou
Käyttäjä

rating 80,000

harr1v
Käyttäjä

rating 80,000

Hassuvaras
Käyttäjä

rating 80,000

havu
Käyttäjä

rating 80,000

Heavenfang
Käyttäjä

rating 80,000

Hebe
Käyttäjä

rating 80,000

hEIKki69
Käyttäjä

rating 80,000

heikki8
Käyttäjä

rating 80,000

Heinähattu
Käyttäjä

rating 80,000

helios
Käyttäjä

rating 80,000

Hellblazer
Käyttäjä

rating 80,000

henazc
Käyttäjä

rating 80,000

henrik1976
Käyttäjä

rating 80,000

henzkeli
Käyttäjä

rating 80,000

here's johnny
Käyttäjä

rating 80,000

Herman Tottooro
Käyttäjä

rating 80,000

HeyStoopid
Käyttäjä

rating 80,000

Hilavitkutinkutkutin
Käyttäjä

rating 80,000

hipheijenna
Käyttäjä

rating 80,000

Hirvi
Käyttäjä

rating 80,000

Hize
Käyttäjä

rating 80,000

hMtZ
Käyttäjä

rating 80,000

HorrorFreak
Käyttäjä

rating 80,000

humputse
Käyttäjä

rating 80,000

huntteri
Käyttäjä

rating 80,000

Iivari
Käyttäjä

rating 80,000

impi80
Käyttäjä

rating 80,000

Insomnia
Käyttäjä

rating 80,000

irenreV
Käyttäjä

rating 80,000

J.Sinivuori
Käyttäjä

rating 80,000

J4rpp4
Käyttäjä

rating 80,000

jaaakko2
Käyttäjä

rating 80,000

Jaaha
Käyttäjä

rating 80,000

jaamas
Käyttäjä

rating 80,000

Jack!
Käyttäjä

rating 80,000

Jackou
Käyttäjä

rating 80,000

jaksoni
Käyttäjä

rating 80,000

jalakanen
Käyttäjä

rating 80,000

jallua
Käyttäjä

rating 80,000

Jaloviina
Käyttäjä

rating 80,000

JamesDean
Käyttäjä

rating 80,000

Jamii
Käyttäjä

rating 80,000

jampaa6
Käyttäjä

rating 80,000

jane
Käyttäjä

rating 80,000

Jani-0307
Käyttäjä

rating 80,000

Jasaka
Käyttäjä

rating 80,000

Jeby_
Käyttäjä

rating 80,000

Jedi-Brony
Käyttäjä

rating 80,000

Jei
Käyttäjä

rating 80,000

JeLaine
Käyttäjä

rating 80,000

JelunK1
Käyttäjä

rating 80,000

jibril87
Käyttäjä

rating 80,000

Jii89
Käyttäjä

rating 80,000

JimTruman
Käyttäjä

rating 80,000

joe69
Vieras

rating 80,000

johnny depp
Käyttäjä

rating 80,000

JohnnyCash
Käyttäjä

rating 80,000

Jokkekorn
Käyttäjä

rating 80,000

Jonakin
Käyttäjä

rating 80,000

jonathan
Käyttäjä

rating 80,000

Jonne89
Käyttäjä

rating 80,000

Jpe
Käyttäjä

rating 80,000

Juhio
Käyttäjä

rating 80,000

juicebox
Käyttäjä

rating 80,000

Juujoki
Käyttäjä

rating 80,000

Juusteri
Käyttäjä

rating 80,000

JVDS
Käyttäjä

rating 80,000

Kaakeli
Käyttäjä

rating 80,000

Kaamos
Käyttäjä

rating 80,000

kaapo
Käyttäjä

rating 80,000

KaiZeri
Käyttäjä

rating 80,000

kalapuikko
Käyttäjä

rating 80,000

karhari
Käyttäjä

rating 80,000

KARHU---
Käyttäjä

rating 80,000

Karkkipussi
Käyttäjä

rating 80,000

karpat23
Käyttäjä

rating 80,000

kassu10
Käyttäjä

rating 80,000

Katmand0r
Käyttäjä

rating 80,000

katrii^^
Käyttäjä

rating 80,000

Kay09
Käyttäjä

rating 80,000

Keemeli
Käyttäjä

rating 80,000

kerpele
Käyttäjä

rating 80,000

kewanhammer
Käyttäjä

rating 80,000

killbill
Käyttäjä

rating 80,000

Kissamummo
Käyttäjä

rating 80,000

Kivilärvi
Käyttäjä

rating 80,000

Knowbody
Käyttäjä

rating 80,000

kohta
Käyttäjä

rating 80,000

kolamuki
Käyttäjä

rating 80,000

Korstoni
Käyttäjä

rating 80,000

Krisbu
Käyttäjä

rating 80,000

KtleR
Käyttäjä

rating 80,000

kunoichi
Käyttäjä

rating 80,000

Kuutar
Käyttäjä

rating 80,000

La Motta
Käyttäjä

rating 80,000

lage
Käyttäjä

rating 80,000

lakku
Käyttäjä

rating 80,000

lällälää79
Käyttäjä

rating 80,000

lapio
Käyttäjä

rating 80,000

Larr(y)
Käyttäjä

rating 80,000

lauratzu
Käyttäjä

rating 80,000

Leecher
Käyttäjä

rating 80,000

LeffaGuru
Käyttäjä

rating 80,000

leffamaster
Vieras

rating 80,000

lenny
Käyttäjä

rating 80,000

lilalotta
Käyttäjä

rating 80,000

Lindeman
Käyttäjä

rating 80,000

Linkous
Käyttäjä

rating 80,000

Liquider
Käyttäjä

rating 80,000

Living dead
Käyttäjä

rating 80,000

lobodomy
Käyttäjä

rating 80,000

losersgame
Käyttäjä

rating 80,000

Lucidity
Käyttäjä

rating 80,000

lumis
Käyttäjä

rating 80,000

lumiukko
Käyttäjä

rating 80,000

maaz
Käyttäjä

rating 80,000

Madmasa
Käyttäjä

rating 80,000

MadMike
Käyttäjä

rating 80,000

Mafioso
Käyttäjä

rating 80,000

malinenp
Käyttäjä

rating 80,000

MaltanHiram
Käyttäjä

rating 80,000

MarkQ
Käyttäjä

rating 80,000

MaukkaPerus
Käyttäjä

rating 80,000

MersuZ
Käyttäjä

rating 80,000

meze1
Käyttäjä

rating 80,000

mh
Käyttäjä

rating 80,000

miettivainen
Käyttäjä

rating 80,000

Migeelos
Käyttäjä

rating 80,000

Miihkali
Tykittäjä

rating 80,000

Mike_84
Käyttäjä

rating 80,000

mikko_hy
Käyttäjä

rating 80,000

milkman
Käyttäjä

rating 80,000

Moon
Tähtääjä

rating 80,000

Mouho
Käyttäjä

rating 80,000

moviesss
Käyttäjä

rating 80,000

mrjm
Käyttäjä

rating 80,000

n4ssikka
Käyttäjä

rating 80,000

naamio tyyppi
Käyttäjä

rating 80,000

nannnis
Käyttäjä

rating 80,000

natunen
Käyttäjä

rating 80,000

Nekkelsbarg
Käyttäjä

rating 80,000

Nemi
Käyttäjä

rating 80,000

Nicolaias
Käyttäjä

rating 80,000

nikama75
Käyttäjä

rating 80,000

Noksuu_
Käyttäjä

rating 80,000

Not
Käyttäjä

rating 80,000

NR
Käyttäjä

rating 80,000

nukka_
Käyttäjä

rating 80,000

Nupe
Käyttäjä

rating 80,000

Nuuska
Käyttäjä

rating 80,000

Nyuu
Käyttäjä

rating 80,000

ojarumpujuoppo
Käyttäjä

rating 80,000

onemorerobot
Käyttäjä

rating 80,000

onib
Käyttäjä

rating 80,000

oosulk
Käyttäjä

rating 80,000

opaa
Käyttäjä

rating 80,000

oskurfilm
Käyttäjä

rating 80,000

Palikka
Käyttäjä

rating 80,000

Pamela
Käyttäjä

rating 80,000

Papha
Käyttäjä

rating 80,000

Paprica
Käyttäjä

rating 80,000

paranoia
Käyttäjä

rating 80,000

Paskis
Käyttäjä

rating 80,000

phella
Käyttäjä

rating 80,000

Phobia
Käyttäjä

rating 80,000

pilikki
Käyttäjä

rating 80,000

Pingutyyppi
Ylläpitäjä

rating 80,000

POER
Käyttäjä

rating 80,000

Posse
Käyttäjä

rating 80,000

postmortem
Käyttäjä

rating 80,000

prokaleva
Käyttäjä

rating 80,000

Psyyke
Käyttäjä

rating 80,000

Puakki
Käyttäjä

rating 80,000

pukkki007
Käyttäjä

rating 80,000

Pula92
Käyttäjä

rating 80,000

Pulu
Käyttäjä

rating 80,000

Pupuankka
Käyttäjä

rating 80,000

Purtsi
Käyttäjä

rating 80,000

Qarora
Käyttäjä

rating 80,000

QT
Käyttäjä

rating 80,000

Quixi
Käyttäjä

rating 80,000

rafaovicristiano
Käyttäjä

rating 80,000

ratisti
Käyttäjä

rating 80,000

Rautaperho
Käyttäjä

rating 80,000

Redrum
Käyttäjä

rating 80,000

Resetor
Käyttäjä

rating 80,000

ricardo
Käyttäjä

rating 80,000

Riksu89
Käyttäjä

rating 80,000

Rinsq
Käyttäjä

rating 80,000

Roklis
Käyttäjä

rating 80,000

Ronald McKey
Käyttäjä

rating 80,000

Rööperi
Käyttäjä

rating 80,000

roskisprinsessa
Käyttäjä

rating 80,000

rossma
Käyttäjä

rating 80,000

Rutanen
Käyttäjä

rating 80,000

Ryakar
Käyttäjä

rating 80,000

Sahaaja
Käyttäjä

rating 80,000

Salluskainen
Käyttäjä

rating 80,000

Samt
Käyttäjä

rating 80,000

samuellaukkanen
Käyttäjä

rating 80,000

SanChiBar
Käyttäjä

rating 80,000

Satyria
Käyttäjä

rating 80,000

Seba91
Käyttäjä

rating 80,000

semu
Käyttäjä

rating 80,000

Sepsutin
Käyttäjä

rating 80,000

Sgt.Rane
Käyttäjä

rating 80,000

shook
Käyttäjä

rating 80,000

Signup80
Käyttäjä

rating 80,000

Simppa95
Käyttäjä

rating 80,000

sinm
Käyttäjä

rating 80,000

Skimbaaja
Käyttäjä

rating 80,000

Sonix
Käyttäjä

rating 80,000

Spielburger
Käyttäjä

rating 80,000

srow
Käyttäjä

rating 80,000

SubutexWiller
Käyttäjä

rating 80,000

suklaamonni
Käyttäjä

rating 80,000

SuKuNa
Tähtääjä

rating 80,000

Sunisiks
Käyttäjä

rating 80,000

Suvi
Käyttäjä

rating 80,000

swan
Käyttäjä

rating 80,000

sykkeys
Käyttäjä

rating 80,000

tAHraa
Käyttäjä

rating 80,000

tahvonautti
Käyttäjä

rating 80,000

Tak
Käyttäjä

rating 80,000

Tapsaa-
Käyttäjä

rating 80,000

tare84
Käyttäjä

rating 80,000

teekupponen
Käyttäjä

rating 80,000

TeeP
Käyttäjä

rating 80,000

Termos
Käyttäjä

rating 80,000

The Dawn Pyro
Käyttäjä

rating 80,000

TheDude
Käyttäjä

rating 80,000

TheJensQ
Käyttäjä

rating 80,000

Thespirit
Käyttäjä

rating 80,000

THOND95
Käyttäjä

rating 80,000

Thuuki
Käyttäjä

rating 80,000

tiituli
Käyttäjä

rating 80,000

Tiiviste
Käyttäjä

rating 80,000

Timpsi
Käyttäjä

rating 80,000

tire
Käyttäjä

rating 80,000

Tjau
Käyttäjä

rating 80,000

Tomi93_8
Käyttäjä

rating 80,000

Tomoffinland
Käyttäjä

rating 80,000

tononsa
Käyttäjä

rating 80,000

tonsa
Käyttäjä

rating 80,000

tony22
Käyttäjä

rating 80,000

TpeakS
Käyttäjä

rating 80,000

trampledunderfoot
Käyttäjä

rating 80,000

tristan
Käyttäjä

rating 80,000

Tsaar1
Käyttäjä

rating 80,000

Tsingis
Käyttäjä

rating 80,000

tup0x
Käyttäjä

rating 80,000

Turpasauna
Käyttäjä

rating 80,000

tuulenpuuska
Käyttäjä

rating 80,000

uncrusador
Käyttäjä

rating 80,000

Unicorn
Käyttäjä

rating 80,000

Utumieli
Käyttäjä

rating 80,000

Vaikuttaja
Käyttäjä

rating 80,000

valiri-2
Käyttäjä

rating 80,000

varamartti
Käyttäjä

rating 80,000

Varjo
Käyttäjä

rating 80,000

vasara88
Käyttäjä

rating 80,000

vattie
Käyttäjä

rating 80,000

Vellu77
Käyttäjä

rating 80,000

Vigilante
Käyttäjä

rating 80,000

villeri
Käyttäjä

rating 80,000

vipera
Käyttäjä

rating 80,000

VJL
Käyttäjä

rating 80,000

Vosfufuteen
Käyttäjä

rating 80,000

vtt31
Käyttäjä

rating 80,000

Wagge
Käyttäjä

rating 80,000

wanderlust
Käyttäjä

rating 80,000

wednesday
Käyttäjä

rating 80,000

weebux
Käyttäjä

rating 80,000

wEEGEE
Käyttäjä

rating 80,000

WGB
Käyttäjä

rating 80,000

WreckMe666
Käyttäjä

rating 80,000

yartsa
Käyttäjä

rating 80,000

ylohauki
Käyttäjä

rating 80,000

YoHoo
Käyttäjä

rating 80,000

yomanda
Käyttäjä

rating 80,000

yorma
Käyttäjä

rating 80,000

yuhou
Käyttäjä

rating 80,000

zanne
Käyttäjä

rating 80,000

Zäqma
Käyttäjä

rating 80,000

Zeick
Käyttäjä

rating 80,000

Zhipa
Käyttäjä

rating 80,000

Zrud
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvan tiedot

Uhrilampaat
Uhrilampaat arvosana 4,22

Uhrilampaat (1991)

Alkuperäinen nimi: The Silence of the Lambs

Genret:
Trilleri,
Valmistusvuosi:
1991
Pituus:
113 min
Ohjaajat:
Jonathan Demme
Käsikirjoittajat:
Ted Tally, Thomas Harris
Pääosanäyttelijät:
Anthony Heald, Anthony Hopkins, Jodie Foster, Scott Glenn, Ted Levine
Maat:
USA
Kielet:
englanti