Pistejakauma

1%

5%

11%

16%

18%

20%

9%

8%

3%

9%

Pisteytykset

rating 30,000

andy
Tähtääjä

rating 30,000

Keskikesä, jättirobotit ja Michael Bay tarjoavat jälleen Transformersia. Tuhon aikakausi on perusviihdyttävä räjäytellään ja tuhotaan vähän paikkoja tykitys. Reilu ensimmäinen tunti menee vielä suhteellisen selvästi tarinan esitelessä keskuspelaajat, mutta loppua kohden alkaa homma mennä jo vähän puuroksi ja ähkyksi, koska välillä ei tiedä kuka tappelee ja kenenkä kanssa. Viittaukset aijempiin osiin oli hauskoja. Visuaalisesti mukana on pari hienoa kohtausta, kuten tarinan aloittava esihistorialliseen aikaan sijoittuva avauskohtaus ja toimintakohtaus keskellä valtatietä maaseudulla. Ääniefektit olivat kyllä kunnossa. Mark Wahlberg tekee mukiinmenevän roolin pääosassa ja Stanley Tucci on kohtalainen huvittavana tiedemiehenä. Kelsey Grammer ja Titus Welliver vetävät pahisroolinsa naurettavuuksiin asti yli.

tirehtööri
Käyttäjä

rating 30,000

Heikoin Transformers ylivoimaisesti, vaikkapa eipä ne aikaisemmatkaan mitään mestariteoksia ole olleet. Elokuvassa kierrätetään kaikki mahdolliset kliseet, mitä on nähty miljoonaan kertaan ja lisukkeena näemme kaikki michael bay lisukkeet, jotka on nähty jo moneen kertaan kaikissa hänen leffoissa. Ajattelin, että tämä menisi hyvänä krapula viihteenä niinkuin aikasemmat osatkin. niin olin väärässä. Kun elokuvaa oli kulunu tunti ajattelin, että kohtaha tämä jo loppuu, mutta ei. Sitä oli vielä jäljellä melkein viälä kaksi tuntia. Nukahtaminenkin kesken oli lähellä vaikka räjhdyksiä leffasta löytyi vaikka 15 leffaan.

Addeh
Käyttäjä

rating 30,000

Altema
Käyttäjä

rating 30,000

eskoaarne
Käyttäjä

rating 30,000

John117
Käyttäjä

rating 30,000

kipinola
Käyttäjä

rating 30,000

Koski
Käyttäjä

rating 30,000

Mikaro
Käyttäjä

rating 30,000

Pasma
Käyttäjä

rating 30,000

Elokuvan tiedot

Transformers – Tuhon aikakausi
Transformers – Tuhon aikakausi arvosana 2,79

Transformers – Tuhon aikakausi (2014)

Alkuperäinen nimi: Transformers: Age of Extinction

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2014
Pituus:
165 min
Tunnetaan myös nimillä:
Transformers 4
Ohjaajat:
Michael Bay
Käsikirjoittajat:
Ehren Kruger
Pääosanäyttelijät:
Jack Reynor, John Dimaggio, John Goodman, Kelsey Grammer, Ken Watanabe, Li Bingbing, Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Peter Cullen, Sophia Myles, Stanley Tucci
Maat:
USA
Kielet:
englanti