Tracey (2007)

Alkuperäinen nimi: The Tracey Fragments
- Bruce McDonald
- Maureen Medved
- Ari Cohen, Chris Ratz, Daniel Fathers, Ellen Page, Erin McMurtry, Jackie Brown, Jeffrey Bornstein, Julian Richings, Kate Todd, Leonard Dunbar, Maxwell McCabe-Lokos, Ryan Cooley, Slim Twig, Stephen Amell, Zie Souwand
- Kanada
- englanti
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Paprica

wednesday

jalakanen
typerä ja vastenmielinen elokuva, jota en jaksanut katsoa edes loppuun.

Sakura
Voiko elokuvat olla vaikeita?No jos, niin tämä oli.
Arvostelut
Pahimmillaan viiden tai kuuden kuvan seuraaminen ei tunnu mielekkäältä, enkä usko tällä tyylillä kuvatuilla elokuvilla olevan minkäänlaista tulevaisuutta.
Boy From Shadows 21.10.2008 19:03
Haastava. Pysäyttävä. Kaunis.
wh4tsern4me 28.07.2009 17:53
Kuvat

Elokuvan alussa Tracey (Ellen Page) istuu bussissa päällään pelkkä suihkuverho.
wh4tsern4me 28.07.2009
Paprica
14.03.12 klo 16:05
Elokuvaan ei vain päässyt sisään, vaikka kovin halusinkin ja luulen, että se johtui vain kuvaustyylistä (ruutuja oli ihan liikaa). Se olisi varmaan myös parantanut, jos elokuva menisi oikeassa järjestyksessä. Ellen Pagen takia jaksoi katsoa.
wednesday
13.06.11 klo 05:07
Hyvin haastava, sekava, ja omaperäinen. Mutta silti niin ahdistava ja vastenmielinen elokuva etten jostain syystä pystynyt katsomaan loppuun. Saattoi johtua hyvin tunteita välittävistä roolisuorituksista tai ihan jostain muusta.
Täydellinen vastakohta mitä odotin K-13 elokuvalta
jalakanen
23.02.11 klo 04:51
typerä ja vastenmielinen elokuva, jota en jaksanut katsoa edes loppuun.
Sakura
19.01.10 klo 14:01
Voiko elokuvat olla vaikeita?
No jos, niin tämä oli.
heic
22.10.08 klo 23:21
Kokonaisuudessa meni vähän ohi, eikä tähän oikeastaan pääse sisälle juuri mitenkään.

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu