Pistejakauma

11%

37%

17%

13%

9%

2%

2%

4%

0%

4%

Pisteytykset

rating 10,000

Aatu
Käyttäjä

rating 10,000

Totaalinen paskaläjä ja jopa huonompi mitä saattoi odottaa. Suurin osa kohtauksista otettu eri leffoista ja väliin ängetty lähikuvia Seagalin pöhöttyneestä turvasta. Puoli tähteä tulee Sizemoren penskasta, joka tarjosi leffan räkänaurut. Hyi hyi. Tämän jälkeen taidan kiertää Pyunin leffat kaukaa, jos samanlaista scheissea on luvassa.

"Congratulations. You've just made your first ticker."

pirpana
Käyttäjä

rating 10,000

Seonsiinä
Käyttäjä

rating 10,000

Totaalisen paska elokuva. Kohtaukset lähinnä lainailtu muista elokuvista ja juonenkäänteet myöskin. Seagalin takia tämä tuli katsottua, mutta ei häntäkään paljoa ruudussa näy. Dennis Hopper pomminräjäyttänä on jo sen verran paha Speedin toisto että alkaa jo naurattamaan.

Tämän jälkeen en koske yhteenkään Albert Pyunin ohjaamaan elokuvaan. Tämä voi olla peräti kaikkein huonoin elokuva mitä on tullut katseltua.

WGB
Käyttäjä

rating 10,000

Hyvä esimerkki Auteur Pyunin tuotannosta: kauttaaltaan helvetin tylsää, puuduttavaa, turhaa, mielenkiinnotonta, aivovammaista, vituttavaa ja huonoa elokuvaa, jonka olemassaololle ei ole mitään syytä. Elokuvan juonihan koostuu suureksi osaksi HOLLYWOOD-NÄYTTELIJÄ Sizemoren ja tuttuun tapaan lyllertävän, pommeja purkavan Ex-Sealin pyrkimyksiin saada pommeihin mieltynyt Dennis Hopper kiinni.

Tätä tekelettä katsellessa ei voi kuin ihmetellä, miten elokuvastaan selvästi hyvin vähän kiinnostunut Hopper on saatu houkuteltua tähän mukaan. Siinä onkin leffan ainoa kiinnostava piirre, sillä Tickeristä ei saa irti edes tahattomia nauruja. Pyunilla ei tämänkään cineman riemuvoiton perusteella ole minkäänlaista käsitystä siitä, miten elokuvia rytmitetään. Näin koko leffa on yhtä suvantoa, eikä niinkin hermojaraastavasta puuhasta kuin pomminpurkamisesta saada mitään irti.

Että osaakin oikeasti olla aivan vitun tylsä ja turhauttava elokuva.

Chukki
Käyttäjä

rating 10,000

Elokuvan tiedot

Ticker
Ticker arvosana 1,86
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2001
Pituus:
92 min
Ohjaajat:
Albert Pyun
Käsikirjoittajat:
Paul B. Margolis
Pääosanäyttelijät:
Dennis Hopper, Jaime Pressly, Peter Greene, Steven Seagal, Tom Sizemore
Maat:
USA
Kielet:
englanti