Pistejakauma

5%

5%

5%

15%

20%

33%

15%

0%

0%

3%

Pisteytykset

rating 70,000

Chadagun
Käyttäjä

rating 70,000

Varsinaiseksi kauhuelokuvaksi tätä ei voi sanoa, mutta jännitysdraamana Dumplings on mainio. Oletinkin jotain tällaista, enkä pettynyt lainkaan. Se on mielenkiintoinen katsaus turhamaiseen yhteiskuntaan ja ihmismielen synkkiin syövereihin.

Ling Bai Mei-tädin roolissa on mahtava. Nainen on samalla niin näennäisen normaali ja kuitenkin täysin kieroutunut selittäessään eri-ikäisten sikiöiden ravintoarvoista - niin tai sitten hänen puheissaan ei ole mitään outoa, yhteiskunta on vain saanut meidät ajansaatossa pitämään kannibalismia tabuna.

Dumplings ei ole karmaiseva, mutta hyytävä kylläkin. Sikiöt ovat todella aidon näköisiä ja ruuan valmistusprosessi saa ihon kananlihalle. Elokuva on kuitenkin enemmän pilkallinen kuin pelottavaksi tarkoitettu. Se saa miettimään, mitä kaikkea olisi itse valmis tekemään ikuisen nuoruuden ja kauneuden eteen. Jäin kaipaamaan vain olennaisempaa eroa lihakääryleitä syöneen rouva Leen ja niitä syömättömän välille.

Living dead
Käyttäjä

rating 70,000

Dumplings saa aina mielen tekemään syödä kiinalaista ruokaa. xD Ei tosin nuoruuden tai kauneuden tavoittelun takia. Dumplingsin juoni on kiinnostava ja myös aika "extreme", mutta leffa ei tosiaan ole kauhean pelottava ainakaan silminnähden. Kuten RevyFan sanoo, minustakin tämä on Three Extremes -antologian paras elokuva. Pitkä versio tästä on kyllä vähän parempi, koska siinä hahmoista selviää enemmän asioita ja loppu on vähän parempi.

rillijulle
Tykittäjä

rating 70,000

rollejokinen
Käyttäjä

rating 70,000

Yoana
Käyttäjä

rating 70,000

Zarbock
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

Three... Extremes: Dumplings
Three... Extremes: Dumplings arvosana 2,63

Three... Extremes: Dumplings (2004)

Alkuperäinen nimi: Jiao zi

Genret:
Draama,
Valmistusvuosi:
2004
Pituus:
91 min
Ohjaajat:
Fruit Chan
Käsikirjoittajat:
Pik Wah Li
Pääosanäyttelijät:
Ling Bai, Miriam Yeung, Tony Leung Ka Fai
Maat:
Hongkong
Kielet:
mandariinikiina, kantoninkiina