Pistejakauma

22%

22%

11%

11%

17%

17%

0%

0%

0%

0%

Pisteytykset

rating 40,000

Kivilärvi
Käyttäjä

rating 40,000

Wet Hot American Summer oli loistava, joten tätä kohtaan oli jopa jonkinlaisia odotuksia, etenkin kun käyttöön oli otettu vapaampi sketsimuoto. Pettymyshän tämä oli, kova sellainen. Muutama hymy ja hymähdys, mutta en muista kertaakaan nauraneeni. Plussaa kuitenkin Paul Ruddista, koska man crush.

Uytp7
Tähtääjä

rating 40,000

Kun ensimmäinen mielleyhtymä on yökötys Movie 43 ollaan pikku kakkosen varo heikkoa jäätä animaation jäätäkin heikommilla pinnoilla. The Ten pitää ainakin sen minkä nimessään lupaa, kymmenen lyhyttä sketsitarinaa saamme, joissa kieli persposkella käsitellään kymmentä käskyä. Toisin kuin elokuvassa jota ei pidä enemmän kuin kerran nimeltä mainittavan, on tämän ansioksi luettava ettei jokainen vitsinpätkä ole typerryttävän kurainen läjä kuoriämpärin torakkamassaa vaan parille jutulle sai ihan nauraakin.

Edellä mainitun lisäksi osa näyttelijöistä näyttää (suhteellisen) tyytyväiseltä esiintyessään tässä, kaukana on se itku ja hammasten karistus mitä elokuvan jota ei pidä enemmän kuin kerran nimeltä mainittavan kohdalla näin, puoliväkisin jengiä huijattu kuvauksiin. Eipä silti, onhan The Ten melko huono millä tahansa mittarilla. Tarpeeksi väsyneenä ja runsaalla kokemuksella kalkkunoista inho o'meter ei värähdä tämän kohdalla merkittävästi, paljon huonomminkin voisivat asiat olla. Jackassin porukkaa ei näy mailla halmeilla, vitsien eritelista ei ole pitkä kuin joulupukin partakarvasto ja aivokasap.kapast.kakapps.kapsaiseetin nollaus ei ole välttämätöntä, joskin äärimmäisen suositeltavaa.

Elokuvan tiedot

The Ten
The Ten arvosana 1,64
Genret:
Komedia
Valmistusvuosi:
2007
Pituus:
96 min
Ohjaajat:
David Wain
Käsikirjoittajat:
David Wain, Ken Marino
Pääosanäyttelijät:
Adam Brody, Jon Hamm, Paul Rudd, Winona Ryder
Maat:
USA
Kielet:
englanti, espanja