Pistejakauma

0%

0%

0%

0%

6%

11%

17%

33%

11%

22%

Pisteytykset

rating 100,000

Pelimies
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava ja tunnelmallinen, vähemmän tunnettu teos Fulcin tuotannosssa. Oli jännää, että tarina rullasii sujuvasti ilman turhaa väkivallalla mässäilyä ja mysteerille annettiin enemmän tilaa. Plussaa myös hienosta ( Ilmeisesti myös Tarantinon tykkäämästä) soundtrackistä, erityisesti kappaleesta Seven notes in black⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pishamaani
Käyttäjä

rating 100,000

Upea elokuva Fulcilta, joka on vähintäänkin hänen kuuluisimpien elokuvien tasolla. Loppu on erittäin tyylikäs ja tarina on muutenkin italomysteeriksi yllättävän hieno.

Välillä asioita selitetään hieman turhankin tarkasti ja tärkeitä asioita nostetaan jälleen esille äkkinäisin zoomauksin, mutta elokuvaharrastelijan on vain hyväksyttävä, että tämä on Fulcin tapa kuljettaa juonta.

Franco Bixion, Fabio Frizzin ja Vincenzo Temperan yhteisvoimin tuottama soundtrack on hyvin tärkeässä roolissa ja elokuvan tunnusmusiikki eli Jennifer O'Neill:n rannekellon merkkiääni (seitsemän mustaa nuottia) on saanut aivan uudenlaisen merkityksen Quinten Tarantinon tekemien elokuvaviittausten myötä.

Toisin kuin voisi olettaa, Sette Note In Nero ei ole kovinkaan väkivaltainen tai muulla tavoin rankka elokuva, eikä mielestäni missään nimessä ansaitsisi K18-luokitusta.

lovehorror
Käyttäjä

rating 100,000

-Sorento-
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuvan tiedot

The Psychic
The Psychic arvosana 4,00

The Psychic (1977)

Alkuperäinen nimi: Sette note in nero

Genret:
Kauhu
Valmistusvuosi:
1977
Pituus:
95 min
Tunnetaan myös nimillä:
Murder to the Tune of the Seven Black Notes, Seven Notes in Black
Ohjaajat:
Lucio Fulci
Käsikirjoittajat:
Dardano Sacchetti, Lucio Fulci, Roberto Gianviti
Pääosanäyttelijät:
Bruno Corazzari, Fabrizio Jovine, Gabriele Ferzetti, Gianni Garko, Ida Galli, Jennifer O`Neill, Jenny Tamburi, Loredana Savelli, Marc Porel, Riccardo Parisio Perrotti, Salvatore Puntillo
Maat:
Italia
Kielet:
italia