Pistejakauma

2%

7%

4%

14%

25%

20%

20%

5%

0%

4%

Pisteytykset

rating 60,000

Braman
Käyttäjä

rating 60,000

Loistava taustaelokuva illanviettoon, jos pyrkimys on, ettei ota liian vakavasti. Kaikista hirviöhai-kalkkunatekeleistä tämä on ehdottomasti kärkisijoilla.

Taiteellisia vapauksia on otettu erittäin paljon verrattuna kirjaan ja yritin katsoa elokuvan täysin omanaan. On silti harmittava nähdä, sillä osa kirjan olennaisista punaisista langoista olisi toiminut leffassa paremmin ja lisännyt jännitystä.

Perusviihdyttävä.

dbgirl
Käyttäjä

rating 60,000

Viihdyttävä ja kivan konstailematon leffa. Pidin alun seikkailuntunnusta, mutta lopun selviytymistoiminnassakaan ei ole mitään vikaa. Haitakin näkyi sopivasti. Jason Statham veti perushyvin ja Bingbing Li oli herttainen ja yhdessä he olivat melko söpö pari. Vain muutamat saarnaavat, juustoiset ja kömpelöt replat hieman haittasivat ja ihmetytti miten 8-vuotias voisi muka puhua tuolla tavalla, todella epäuskottavaa. Mutta muutoin viihdyin mainiosti. Parempi kuin Tappajahai.

3-/5

IsoVauva
Käyttäjä

rating 60,000

Jason Statham tappelee esihistoriallisia haita vastaan. Siinä on kaikki tarpeellinen tieto elokuvasta.

Tämä leffa jos joku, olisi pitänyt tehdä täysin kieli poskessa, mutta harmittavaa kyllä se ottaa itsensä aivan liian vakavasti. Varsinkin alussa meininki on kurttuotsaisen vakavaa ja se jos joku hihitytti. Lopussa taas homma vedetään sopivasti naurettavuuden puolelle toiminnan osalta, mutta "tarina" ottaa itsensä vakavasti ihan loppuun saakka.

Mitäpä tästä enempää jorisemaan. Hölmö ja viihdyttävä Statham vs jättihai mättöleffa! Sopii erinomaisesti perinteiseksi darrasunnuntai leffaksi tai (mies)kaveriporukan kanssa katsottavaksi viihteeksi.

batzmo
Käyttäjä

rating 60,000

Jarno Väistö
Ylläpitäjä

rating 60,000

Juusak
Käyttäjä

rating 60,000

KaiZeri
Käyttäjä

rating 60,000

QT
Käyttäjä

rating 60,000

Slipkjovi
Käyttäjä

rating 60,000

TeeP
Käyttäjä

rating 60,000

The Sam1
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

Megalodon
Megalodon arvosana 2,71

Megalodon (2018)

Alkuperäinen nimi: The Meg

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2018
Pituus:
114 min
Ohjaajat:
Jon Turteltaub
Käsikirjoittajat:
Dean Georgaris, Erich Hoeber, Jon Hoeber, Steve Alten
Pääosanäyttelijät:
Cliff Curtis, Jason Statham, Jessica McNamee, Li Bingbing, Masi Oka, Ólafur Darri Ólafsson, Page Kennedy, Rainn Wilson, Ruby Rose, Shuya Sophia Cai, Winston Chao
Maat:
USA
Kielet:
englanti