Pistejakauma

2%

7%

4%

15%

25%

18%

20%

5%

0%

4%

Pisteytykset

rating 40,000

carloz
Käyttäjä

rating 40,000

Aivot narikkaan ja menoksi. Odotukset nollaan niin ei pety sillä sisältää ärsyttäviä hahmoja ja erittäin ennalta arvattavia käänteitä. Tietyssä mielentilassa pidän aivot narikkaan elokuvien katsomisesta mutta tällä kertaa tämä ei onnistunut viihdyttämään vaan enemmänki ärsyttämään typerillä käänteillään.

tepi
Käyttäjä

rating 40,000

Miksi haaskata rahaa ja aikaa avaruuden tutkimiseen, kun merenpohjassa on vielä tutkimattomia maailmoja. Ja tietty se pakollinen muinainen jättihai, joka popsii ydinsukellusveneitä cocktailtikusta.

Eläkkeelle jäänyt sankarimme (Jason Statham) Ei millään lähtisi sukeltamaan, mutta ex vaimo on kiipelissä. Epäonnisen viime sukelluksen muistaen hän lähtee epätoivoiselle pelastusretkelle.

Loppu on sitä normaalia hollywood höttöä, mitä voi odottaa. Jännitystä toki ensin piisaa, mutta se latistuu, kun leffa muuttuu tappajahaiparodiaksi. Katsojien mieltä ei saa pahoittaa. Hääseurueen koira selviää ehjin nahoin. Toki se kitaan joutuessaan kutittaisi ikävästi meripedon kitalakea.

Leffa loppuu vitsikkäästi sanaan FIN (evä) Lopputekstien aikana kuunnellaan kiinalaista renkutusta, joiden sanoja ei välittäisi tietää.
Joka tapauksessa aivotonta toimintaa, jota voi seurata kavereiden kanssa lauantai-illan ratoksi.

Tupolev79
Käyttäjä

rating 40,000

Vaikka ensimmäiseen 20minuuttiin lyödään kaikki lajin kliseet pöytään ja meno muutenkin ampuu välillä lievästi sanottuna pahasti yli niin kyllähän tämän kerran katsoi. Tosin mitään elämää suurempaa elämystä ei kannata odottaa sillä jos esimerkiksi johonkin Tappajahai-elokuvasarjaan vertaa niin jäädään ainakin tunnelmassa pahasti jälkeen.

Herman Tottooro
Käyttäjä

rating 40,000

Jurpo
Tähtääjä

rating 40,000

Miihkali
Tykittäjä

rating 40,000

Mon
Käyttäjä

rating 40,000

Mowgli
Tykittäjä

rating 40,000

Elokuvan tiedot

Megalodon
Megalodon arvosana 2,71

Megalodon (2018)

Alkuperäinen nimi: The Meg

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2018
Pituus:
114 min
Ohjaajat:
Jon Turteltaub
Käsikirjoittajat:
Dean Georgaris, Erich Hoeber, Jon Hoeber, Steve Alten
Pääosanäyttelijät:
Cliff Curtis, Jason Statham, Jessica McNamee, Li Bingbing, Masi Oka, Ólafur Darri Ólafsson, Page Kennedy, Rainn Wilson, Ruby Rose, Shuya Sophia Cai, Winston Chao
Maat:
USA
Kielet:
englanti