Pistejakauma

2%

7%

4%

14%

25%

20%

20%

5%

0%

4%

Pisteytykset

rating 30,000

Titan90
Käyttäjä

rating 30,000

Tutkijajoukko löytää uuden vielä syvemmällä olevan kerroksen Mariaanienhaudan alapuolelta. Sinne tunkeutuessaan he tulevat kuitenkin avanneeksi väylän, jota pitkin jo sukupuuttoon kuolleeksi luultu jättilaishai megalodon pääsee terrorisoimaan kansainvälisiä vesiä. Hai ei kuitenkaan ole tavallinen vedenelävä, sillä se tuntuu olevan keskivertoa älykkäämpi ja jostain syystä erityisen kiinnostunut nimenomaan sen löytäneiden tutkijoiden henkikullasta. Alkaakin taistelu elämästä ja kuolemasta, kun valtavalla kidalla varustettu yksilö käy yksitellen nappaamassa retkikuntaan kuuluneita ja jostain kumman syystä aina veden varaan joutuneita yksilöitä.

Onneksi mukaan on viime hetkillä pyydetty entinen supersukeltaja (Jason Statham), joka kokemuksensa ja ylivertaisten taitojensa avulla auttaa ihmiskuntaa pieksemään uudenlaisen uhan ja saamaan näin jälleen rauhan maan, tai tässä tapauksessa ehkä oikeammin veden päälle. Samalla kehitellään jotakin alkeellista suhdetta naistutkijan ja uuden tulokkaan välille ja saadaan näin kuitatuksi yksi rasti lisää to do -listalta.

Megalodon tai näin kavereiden kesken The Meg on juuri sitä mitä siltä voi odottaa. Äärimmäisen kliseinen, typerä ja itseään toistava elokuva. Vesi elementtinä toimii sinänsä hyvin ahdistuksen ja pelon luomiseen, mutta pääasiallisesti teos keskittyy kuitenkin vauhdikkaaseen toimintaan ja hahmojen (välillä jopa hauskoihin) tokaisuihin. Statham on vaihtanut renkaat turbiineihin ja kaahailee nyt vedenalaisessa maailmassa valtava kala perässään. Siinä kai se noin pähkinänkuoressa.

.

Addeh
Käyttäjä

rating 30,000

Elokuvan tiedot

Megalodon
Megalodon arvosana 2,71

Megalodon (2018)

Alkuperäinen nimi: The Meg

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2018
Pituus:
114 min
Ohjaajat:
Jon Turteltaub
Käsikirjoittajat:
Dean Georgaris, Erich Hoeber, Jon Hoeber, Steve Alten
Pääosanäyttelijät:
Cliff Curtis, Jason Statham, Jessica McNamee, Li Bingbing, Masi Oka, Ólafur Darri Ólafsson, Page Kennedy, Rainn Wilson, Ruby Rose, Shuya Sophia Cai, Winston Chao
Maat:
USA
Kielet:
englanti